Минзухари и кокичета цъфтят, а АПРИЛчетата скоро ще се появят

• 15 325
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
Eto moeto slynchice (nqmam credor Sad )
Kazwa se Kyle (proiznasq se Kail udarenieto e w/y a) weche sme na 6 dni  newsm44
Slovih snimki w albumcheto za bebetata, wsichki sa ot ravdaneto.
Do skoro momicheta, shte pisha po-podrobno kato se naspq Simple Smile
Mnogo pregrydki na wsichki!

# 211
Eto moeto slynchice (nqmam credor Sad )
Kazwa se Kyle (proiznasq se Kail udarenieto e w/y a) weche sme na 6 dni  newsm44
Slovih snimki w albumcheto za bebetata, wsichki sa ot ravdaneto.
Do skoro momicheta, shte pisha po-podrobno kato se naspq Simple Smile
Mnogo pregrydki na wsichki!

Ne se wivda neshto snimkata koqto slovih  #Cussing out
http://s83.photobucket.com/albums/j297/eva-designs/Kyle%20Toshev … ;current=Kyle.jpg

[/quote]

# 212
  • София
Здравейте!
Аз нещо се излагам - не мога да заспя и се въртях, въртях...
Първо, днес тъкмо влизах в южния парк и се натъкнах на кого мислите? На Бръмбъра! Прелиташе си с мъжа си и със стърчащ абокат от крилото. Пуснали я бяха за малко от болницата и се възползваше от чистия въздух и слънцето. Обаче от разходката - обратно в болницата  Sad и не казват кога я изписват... Поне изглеждаше много свежо - явно в МД не ги терорят.
Аз така здравата се разходих... Страчи,не си намирай оправдание - не ти е крив кварталът. Вземи пример от мен - омръзна ми парка и кварталните улици и се заскитах чак до пазара Иван Вазов. Там че беше една мизерия и цигания ... и един прахоляк! Ама поне се разнообразих. И установих, че там е пълно със сергии с антиеротични памучни нощници с копчета отпред. Накрая едвам се довлякох до вкъщи, сгромолясах се на дивана и изгледах "Опасно синьо".
Drize, честита стая! Много е гот да влезеш в боядисана детска стая, а? И нашата е готова от миналата седмица - в тревисто зелено и с тапети на мечета, а фризовете са с едни врабчета с раирани чорапи, дето ходят на въже. Joy
Гардеробите - вкъщи няма нито един подреден. В спалнята върлува багерът на мъжа ми денонощно - дори в моите прегради си търси нещата... А на горния етаж имаме един огромен огледален гардероб, в който свеки е натикала всякакви вехтории и все уж няма време да си ги прибире... Явно не й се изхвърлят... ДА, ама с мъжа ми няма къде да си прибираме нещата... И аз направо издивявам вече, понеже постоянно се трупат разни неща, за които не намирам място и ми се разхвърлят из апартамента #2gunfire
ЗА магнерича и контракциите - пия го 3 по 1, обаче контракции си имам. Само дето вече така свикнах с тях, че не ги забалязвам в повечето случаи и хич не ги броя... То пък не може все с мисълта за едните контракции да се живее! За сметка на това откакто прочетох темата за водите, съвсем се застрясках и задебнах дали не ми изтичат на леглото, на дивана... hahaha
И да споделя - тази вечер бях на рожден ден на снаха ми. И направо полудях, а главата ми се пръсна. Празненството беше в тесен кръг у нашите... Племенницата ми излапа половин кутия пияни вишни и цяла вечер бесня, пя, крещя, пищя #Crazy Програмата беше пълна - отначало се кри от мъжа ми (те всички деца в началото като го видят и изпадат в паника, срамуват се, крият се, бягат - не е някакъв звяр, напротив все е усмихнат, обаче явно като е огромен и стряска...), после като се поукопити, се развихри в стил Андрей Баташов (с безсрамни бъзици към публиката), накрая се скъса да врещи народни песни... А кулминацията настана като й припомних, че "в коремчето на леля има бебенце"... Веднага ми се зададе въпросът "защо си го излапала и нали ще ти го извадят от корема" Joy hahaha При което аз направо не знаех какво да отговоря... И като капак изкрещя в лицето на мъжа ми :"Ти си щъркел"!
А да не говорим как се замислих, че такова беснеещо дете не бих могла да изтърпя. И само се изприщвах като вилнееше в стаята ми и размазваше варени яйца по килима или се катереше с обувки по мебелите ми... То аз нали бях частна учителка по английски в продължение на 4,5 години... Имах общо 20-тина деца... Обаче беше друго. Поддържах желязна дисциплина и въпреки това децата ми се радваха много. Ама друго е да влезеш в някоя къща за 1 час и да строиш детето (а какви ли не щурчовци са ми били на прицел), друго е денонощно да се опитваш да въвеждаш ред и дисциплина... Та не знам... ама такива дивотии няма да мога да изтърпя Naughty

# 213
 да се запиша към неспящите 

след вчерашната разходка съм трупясала в 23.00 и в 04.30 вече съм се наспала  Shocked . вече съм разбрала, че с въртене в леглото не става и скочих. преди поне филип ми беше съпричастен и се будеше да си говорим а сега няма с кой  Cry . отивам да си стопля едно мляко че нещо ми стърже корема

МАМА Е много се радвам че сте добре и че се включваш въпреки грижите покрай принцесата

топ4о80 това е един детски магазин в илиянци където продават и кошари (мисля че само там видях кошари) те са 6-7 магазинчета за детски стоки така че ще го намериш

нещо не можах да отворя снимката на МАМА е ако някои е успял нека я сложи в албума и да каже

# 214
Добро утро, мамчета!
Благодаря ви за успокоението. Вчера се наложи по спешност да отида при зъболекарката ми без час, че болката вече беше станала нетърпима. Оказа се, че всичко било от мъдреца, сложи ми малко арсен за умъртвяване. Успях да се успокоя за малко. Но тази сутрин ставам и ново 20. Вече съм без болка, но с подут зъб. Sad Та сега съм още по-притеснена и от вчера. ГОЛЯМ КОШМАР Sick

# 215
Eto go albuma za bebeta na Aprilkite, kydeto slovih snimkite na Kyle Simple Smile
Mersi na ivalex che mi dade parolata Simple Smile   bouquet

http://snimka.bg/album.php?album_id=111247

# 216
Добро утро, мамчета!
Благодаря ви за успокоението. Вчера се наложи по спешност да отида при зъболекарката ми без час, че болката вече беше станала нетърпима. Оказа се, че всичко било от мъдреца, сложи ми малко арсен за умъртвяване. Успях да се успокоя за малко. Но тази сутрин ставам и ново 20. Вече съм без болка, но с подут зъб. Sad Та сега съм още по-притеснена и от вчера. ГОЛЯМ КОШМАР Sick

дано да се оправиш бързо и да не се налага прилагането на силни лекарства. с теб сме

момичета първата ми пералня вече е изпрана и цялата ми тераса е с бебешки дрешки. толкова са мънички. всичките ми щипки отидоха за 3 реда дрешки  Laughing . аз нямам никакви поражения всички издържаха при 40 градуса. то така и пишеше на етикетите добре ги разгледах и имам само едно костюмче на което пише 30 но първо ми се струва малко а и само една дрешка, но слава богу и то си е наред.

сега съм пуснала на 60 градуса едно одеяло(памучно и пише че може на толкова), хавлиите и бархетните и тензухените пелени (дано да издържат  Laughing ако ли не ще взема други те бяха 3.90лв.)

за чаршафите какво мислите на 50 или 6о да ги пера. знам че на тази температура малко ще се свият но.... на 50 мисля че е добре и е средното положение между 40-60  Laughing

# 217
10-х за подкрепата! Hug
Точно силните лекарства най-много ме притесняват в случая. Cry
Мама Е, много сте сладки. Да сте живи и здрави, и вие и бебчо, и много радост да ви носи!

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 13:00 от bobche_78

# 218
Включвам се на бързо-да честитя първите ни априлчета и да пожелая всичко най-хубаво на родителите им!Успех!  bouquet

# 219
  • гр.Варна
Добро утро момичета!
като гледам какви вълнения Ви тресат:)Много яко:)Аз нямам възможност нито да изпера,нито да купя нещо.От всякъде ме спират.А съм почти в 9-ия.Пустото суеверие.Не искам всичките ми нещица за бебо да са избирани от майка ми и мъжа ми.Та нали пазаруването е едно от удоволствията през бремеността. Rolling Eyes Та съм малко ядосана по тоя повод.
Е,имаме малък напредък.Поне леглото поръчахме,както и плот за повиване:) Mr. Green
Аз съм с високо кръвно.И на мен ми увеличиха Допегита на 3х1.А доки,при когото ще раждам ми каза,че ако се повиши повечко да му звънкам.Може и в болница да ме приемат.Лоша работа Shocked
Лек ден и от нас с бебо  bouquet

# 220
  • Пловдив
Mама Е, пу-пу   bouquet
имате си прекрасно човече Simple Smile
Ех, вече се виждам как гушкам едно такова малко съкровище ... и ... пак пуснах 2 сълзи  Blush
Веси, браво за дрешките:) Оказа се, че ще ги пера още веднъж. Една памучна възглавничка се е размъхила и е направила всички дрешки в бели топчета и .... айде пак.
Иначе нашия татако си хареса гледката на прани бебешки дрешки и даже ги снима Simple Smile Но не ги изкарай на терасата, че там е голяма мръсотия (все още)

Пролет
, според мен като става въпрос за твоето детенце, ще си много по толерантна, а и ... всеки родител си заслужава децата, така че ще си паснете  Peace

# 221
Mama E,  толкова е сладка беборанката Ви! (Дълго си мечтах за такова сладко момиченце, ама няма да ме огрее  Sad) Името е много хубаво и й отива! Очаквам и другата мама да сложи снимчици в албумчето...

# 222
  • София
Добро утро, момичета.

P-r-o-l-e-t, много се смях с твоята племеница  Joy Особено с частта "защо си го излапала и нали ще ти го извадят от корема" и "Ти си щъркел"! Joy hahaha

Моя мъж все ме бъзика, че съм била изяла бебето.

Хубаво е, че си срещнала и Бръмбъра, да знаем, че е добре.

Мама Е, бебето ти е много сладко. Да ти живо и здраво и много да ви радва. Hug

Днес се очертава един прекрасен ден, днао имам шанса да изляза и д аму се порадвам. Че вчера не успях, правихме основно чистене в нашата спалня плюс пране на мокета там (колко го мразя този мокет, но какво да се прави като сме под наем #Cussing out ) и накрая се скапах тотално, всичко ме болеше. От скоро ме боли зверски опашката, не мога да лежа или стоя чак, и глезените ми не само се подуват, а и ми изтръпват, което е ужасно. Мъжо се смилява над мен и ми разстрива опашока и глезенчетата (хехехе, слонскит еми глезени де  Mr. Green ). Но не мога да спя напоследък, смао се въртя, боли ме всичко, не ми е удобно, все си мисля и аз за тези води дали няма да изтекат в леглото, ужас  Rolling Eyes Shocked Ама явно повечето сме вече така.

Хубав ден, мамчета  Hug

# 223
мен ми е мита терасата  Laughing пък и такова слънчице пече мисля че е по добре навън отколкото в хола. така до довечера ще са изсъхнали и изгладени за да мога да продължа процеса  Laughing  че сега като простна и другата пералня няма да има място за повече дрехи

бебчето е наистина страхотно  Heart Eyes

# 224
  • Попово
Здравейте мамета Simple Smile
Весе, смятах да ти предложа да вземете такъв сушилник като на Бенита, хем не заема място и хем можеш да си го изнасяш на терасата и да го прибираш бързо ако завали... иначе няма постигане нито на щипки нито на място Wink аз ползвам 2 такива нон стоп само спалното бельо слагам на простира щото е голямо Wink

Общи условия

Активация на акаунт