Минзухари и кокичета цъфтят, а АПРИЛчетата скоро ще се появят

• 15 332
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Larsen, сега нямам контракции, но при предната бременност беше страшно: точно като тебе. Спрях Магнерич-а в деня, в който влязох в деветия месец, а родих чак след 26 дена. Споко!
Style, музикалните Ви играчки са супер! От моя син нищо не оцеля...

# 196
Забравих: Larsen, организирали сме се повечето варненки от постоянното присъствие във форума да посетим лекцията на "9 месеца" в четвъртък от 9.30 ч. Заповядай! После ще отидем да обядваме някъде... Хайде, че малко остана!

# 197
Виви -ан ми каза,но няма да мога да дойда.Сигурно при някоя от следващите срещи ще се видим.Весело изкарване  и направете снимки. Peace

# 198
Здравеитееее!!!!
дааааа,срещичката мина супер,хапнахме,пиинахме..еи тия три работи Laughing ,и се наскиторихме якооо!!!!
+малко шопинг Mr. Green
тези въртележки за кошарите са много сладки,но аз лично не съм купувала все още никакви играчки,ще ги оставя за подаръци на мераклиите.
прозорците,таткото или мамма ще имат честа да ги лъснат,на мен ми стига че едвам си влача шкембето и копитцата Laughing,но по нататък...
за почерпката след раждането,днес като ми го спомена Бенитта,се замислих newsm78,и като си представих само каква ще е бомба паднала след купона(пък и на дали ще се успеят да се поместят всички в нашият хол),и като знам че никои не е в състояние да ми почисти както аз си знам...май ще много разумен варианта с някое заведение...дааа....не ми се ще като се приберем с бебчо и веднага да почна с уборките,щото аз не трая въобще наоколо да ме дразни нещо!
УЕЛКЪМ на Маммите  влезли в 9-я Hugчакаме и другите..скоро
и приятна вечер на всички

# 199
  • Пловдив
Марая, ето я темата, която бях пуснала за почерпките... ако ще те наведе на някакви идеи ...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=168595.msg3304917#msg3304917

# 200
Bobche 78, При първата ми бременност ми умъртвиха два мъдреца с всички екстри покрай това, докато бях още във 2-рия месец и нямах никакви проблеми. Освен това, дори и да се наложи слагане на местна упойка, има доста добри и предназначени и за бременни и мисля, че няма да имаш проблем. Мнението на моя стоматолог е, че е по-добре да се сложи упойка на една бременна, ако процедурата е по-сложна, отколкото тя да чувства болка и да преживява някакъв стрес от манипулацията.

# 201
  • София
bobche_78 на мен ми се наложи да ми оправят пулпит в 5-тия. Сложиха ми арсен и след като щях да полудея от болка, отидох на друг зъболекар, който попита как може да се мъчи бременна жена така и ми сложи лидокаин които бил напълно безвреден за бременни. Гинеколожката ми потвърди. Така че по-добре го оправяй този зъб отколкото да стане още по лошо положението. Стискам палци да мине безболезнено и бързо, че мен ме кара да ходя цял месец, а то време не остана.

# 202
здравейте и от нас

днесси изкарахме стрхотно Simple Smile

сложих малко снимки в албумчето имам и доста нови неща, но нямам фото за да ги снимам.

купих си и прах и утре започвам с прането и гладенето

ами това е от мен чао и лека вечер на всички

# 203
  • София
Страчи, благодаря ти.
Иначе аз взеха от ето тази въртележка за креватче: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_104&products_id=1744
Мелодията е любимата ми за такива играчки- аз имах като дете един жълт телефон с такава.

# 204

Здравейте милички! Hug Много се развълнувах, че си имаме още 1 бебче. Честито на мачето и на татито да ви слушка много малката, а на всички желая леко раждане, като тези до сега Peace
Ая твоята среща с бебешорковците също много наближи, много се вълнувам за всяка една от вас!bobche_78 На мен ми лекуваха мъдрец с пулпит в 6 месец, просто ако ти слагат упойка, не трябва да съдържа адреналин, а има аткива искай си.
Пускам и моя списък в пощата, за някои неща има по -  варианта, а креватче и количка не съм включвала, но е със снимки и сайтове към он-лайн магазините от които съм видяла стоката.

# 205
  • София
Хайде и аз накачурих малко снимки, защото половината от нещата останаха при мама. Много успешен пазар беше, повече никакви дрешки няма да купувам!  Naughty Абе все пак ще погледна и вашите списъци да не изпусна нещо.

Пловдивчанки, браво на вас. Все така много и все така лъчезарни!  Hug

# 206

Пловдивчанки къде се намира този магазин в който сте се снимали?

# 207
Илит, просто ме разбиваш с тези роклички, ще бъде на мама бонбонката  Heart Eyes Аз нищо по-момичешко не съм взимала, но ще поправя грешката, че ако се метне на мен, да не обича полите и роклите, поне да и ги обличам докато не може да изказва мнение Mr. Green

# 208
  • София
Илит, откъде купи чорапките Circo? Или ти ги донесоха от чужбина? Много е готина тази марка.

Аз да се похваля от два дни съм в болничния вече! Но още не мога да се организирам и да се заловя с нещо полезно. Почти нищо нямам купено, да не говорим изпрано и приготвено... Захванала съм се и с един превод, въобще време за почивка няма...
Поздрави и чакаме новини!

Сърдечни поздравления на вече мамите! Страхотна и вълнуваща новина!

# 209
  • София
Ако не сте гледали първата серия на "Такъв е животът" може да го гледа тук: http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=778&bm=2

Общи условия

Активация на акаунт