Минзухари и кокичета цъфтят, а АПРИЛчетата скоро ще се появят

• 15 334
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте всички и Честито бебе на мама Петя-голяма изненада поне за мен!
Аз нали от днес не съм на работа и щях да бъда мноого редовна, обаче цял week-end вообще не съм влизала и естествено не съм в час. Да имаме бебе пък аз да не съм разбрала - как може  Rolling Eyes
Днес си взех болничния, обядвах с приятелки и ударих едих тур по бебешките магазини  Wink Сега съм подредила изложба от бебешки тоалети на нашата спалня-като си дойде тати от работа и да ги види  Heart Eyes Естествено още нищо нито е прано, нито гладено, но има още неща да се купуват, пък и все си мисля, че има време-влизам в деветия на 25 март, пък ужким съм "пъргава булка" и за нула време ще изпера и изгладя. По този повод-докато изчета цялата тема няма кой да отиде да ми измие чиниите-срам, срам  Embarassed, това у нас никога не е било-чинии от снощи в мивката да стоят, пък аз тука-продавалник и бг-мамма. Тази бременностт ми влияе много отпускащо-никаква домакинска работа не ми се върши. Пък не е да не съм добре, ами, нащият културен бебо обикновено не ме притеснява, просто майка му я мързи.

Чао на всички и целувки и да си спазвате термините вече  Crazy, че така ме хващате неподготвена  Joy

# 181
  • Попово
Здравейте мамета, гледам пак говорите за болничните... искам да Ви кажа че аз още не съм си получила моите за ЯНУАРИ...макар, че имам пълен месец болнични #Cussing out и най-интересното е и друго никой не може да ми каже кога ще взема пари и до къде е процедурата #2gunfire
Ето ви и нещо веселко hahaha http://www.vbox7.com/play:131bc69b Joy

# 182

А и другото, от което се притеснявам е дали няма да се наложи да ми го умъртвят, и дали това няма да навреди на бебко. Някой има ли повече инфо за посещенията при зъболекар по време на бременността, и процедурите които могат да се правят? Thinking

При първата ми бременност ми правиха кариес и се наложи  няколко пъти да ми слагат лекарство за умъртвяване на нерв,така че споко!И аз тогава бях много притеснена, и макар че коремът ми стърчеше видимо вече ,все предупреждавах лекарката ,че съм бременна.А тя ми се усмихваше и ми отговаряше-"Да,виждам ,не се притеснявай,моето момиче!"И така до следващия път.Абе........паника!

Ая,малко остана!Пиши в колко часа на 09.03 ще е голямото събитие ,да стискаме палци.
Денисимо,мързелувай сега докато не се е появила бебка,после ще ти е трудно!Честито за бебешките покупки,снимай ги ако можеш и ги пусни да ги видим.
Чао и  Hug от мен!Пазете се!

# 183
Здравейте и от нас.
Първо честити да са първите априлчета на petia 27 и Мама Е. Само радост и много много щастие да носят на майките си и татковците, разбира се Simple Smile.

За плюшените играчки не се заричайте, а и имайте предвид, че има различни видове плюш (хавлиени дори). Руми си ги обича от малка (около 4 месеца), а сега вече има купища (+ мои стари) и много си играе с тях - подрежда, прехвърля, приспива и пр..... Пера ги естествено в пералня. Музикалните разпарям малко на гръбчето, вадя механизма и после го връщам обратно с 2-3 шева. Така сменям и батериите им, така че, който не го мързи, ще си запази и музикалните плюшените играчки за дълго. Това са снимки на първата й плюшена играчка, която по-скоро прилича на дрешка с главичка (няма пълнеж в тялото), но Руми заспиваше, като си я тикаше под нослето - не мисля, че е нещо по-различно от чаршафче или одеалце (дори я перях заедно с нейните дрешки):

На 4-месечна възраст:

А тук е на 7-8 месеца:

Та като стана въпрос за порт-бебетата - това, което виждате на снимката е преработеното порт-бебе на Руми. Отрязах частта, която се загръщаше и от отрязаната част уших ботушки. Като бебе почти не го ползвах, но сега за палтенце ми е любимото и все още го носи на 2-годишна възраст, така че не бързайте да изхвърляте Simple Smile.

Снимка от края на януари тази година:

Напълних постинга със снимки, но ми дойде вдъхновението.

Иначе и аз съм се разчистила нещо - все подреждам шкафове и пр.  и естествено следва и другата фаза - ужасно ме мързи и все искам някой друг да ми свърши работа, ако може Simple Smile

Aya, с теб сме с еднакъв термин, но моята лентичка още не е прехвърлила на последното бебе Sad, все пак и аз се считам вече в 9-ти месец Simple Smile

# 184
  • Пловдив
Pepena,  тъкмо щях да пускам същия линк Simple Smile  hahaha
Момичета, днес пловдивчанки пак се разписахме Simple Smile
И на лекция и на приказка, после малко обиколка из бебешки магазини, другите и на кафенце щяха да ходят (аз се предадох бързо). Уж щях да се прибирам да си почивам, ама едни дрешки ме чакаха за гладене и .... едва сега сядам.
Ама май наистина сме се заразили с приготвянето на бебшкия гардероб Simple Smile
А тези прозорци... не мога да ви опиша как ме дразнят, но си налагам да не барам от сега, че ще ливне пак някой дъжд и ще оплеска всичко. След 1-2 седмици смятам таткото да помогне в тази работа или ще се обадя на мама  Blush нещо ме е страх, че упражнението е с протягане и да не направим някоя беля, а и наситина равновесието.....
Гардероба на беба е почти готов, ама нашия.... и ние сме си взели от този модел, дето все трябва да се нарежда, а как не ми се занимава...
Стайл, много изобретателно  Peace
със сигурност ако ми попадне такова портбебе с ръкавчета ... ще го префасонирам Peace

# 185
Стайл,браво на теб,аз нямаше ида се сетя,че от порт-бебе може да се ушие такова прекрасно нещо.А пък и съм от кръжока"сръчни ръце",хич ме няма в тези работи! Embarassed

Забравих да ви питам,и по скоро мамите ,които пият като мен Магнерич-получавате ли често стягания на корема,т.нар. контракции?Аз имам често,особено вечер е нещо страшно-за около час имам поне 20.А като си помисля,че скоро спирам хапчетата........... newsm78

# 186
Бързам да ви се похваля и с въртящата играчка за креватчето. Извинете ме, че няма да я сглобя, но Руми всеки момент ще се събуди и не искам да я вижда все още. На Simba Toys e струваше 27 лв., но се влюбих в тези сладки пчелички и калинки Simple Smile. Песничката е от една приспивна песен, която знам от майка ми и ми е много мило ....

На Руми й бяха подарили с пластмасови топки, които се въртяха във всякакви посоки - страхотна беше, но не оцеля. А най-сполучливите й оцелели музикални играчки са на Чико - Звездичка и Луничка и само те са удостоени с честта да продължават да висят на леглото й:

larsen, аз не пия хапчета, но също имам доста стягания (особено вечер). Доколкото си спомнят и първата бременност бяха доста, но въпреки това Руми се роди 3 дни преди официалния термин

# 187
Прозорците - аз съм почнала от преди 3 седмици и всяка седмица по един прозорец, защото иначе капвам, т.е. имах желание, но като го измия после едвам мърдам  Tired
Style, много добра идея за порт бебето   bouquet А играчката за над леглото е също много сладка.  Peace Аз съм се спряла на тигъра на Чико, по-точно направо съм влюбена в нея  Crazy

# 188
  • Far away from here...
Благодаря ви за отговорите,момичета! Hug
По принцип утре трябва да отида при лекаря,който ми води ЖК,за да ми издаде болничния за майчинство и задължително ще се консултирам с него.После ще докладвам какво е положението...Просто се чудех дали някоя от вас няма подобни оплаквания,но...по-добре,че нямате всъщност! Hug
Хайде,лека вечер и не се преуморявайте с  wash 1ironing hang и  newsm28bouquet

# 189
Стайл, супер е въртележката  Peace. От тия пеещите аз много се чудех за меката (която в крайна сметка купихме) или за луничката, защото е със страхотна мелодия  bowuu.
А за `последното бебенце` ти имаш 10 бебчета и затова си още на предпоследното  Joy. Твоята лентичка мери лунарните месеци, а моята календарните  Wink. Но си си в 9-я от всякъде - уелкъм ин дъ клъб  Hug

Страчи, тигъра е страхотен  Flutter.

# 190
  • Пловдив
ей, дайте линк към този тигър...

# 191
  • Пловдив
Ииииииии, голям зор видях, ама качих и надписах всички снимки от пловдивската среща! Mr. Green
Viktoria_27, аз ги имам същите болки. Даже писах скоро за тях. Бях сигурна по едно време, че имам разкритие, но се оказа, че съм ок. Пия 3Х1 Магне б6 и гинекологът ми каза 3Х1 Но-Шпа, ама Но-Шпа-то го пия само, когато ме заболи. Почти всеки ден за по 1-2 часа като теб дори не мога да ходя. Чудно, че днес цял ден хайманосвам, а нищо ми няма... Laughing Явно бременните срещи добре ми се отразяват... Laughing

Цитат
Аз пък съм се психясала и само проверявам да не ми изтичат водите.
И аз съм така, споко 
И аз! Peace

# 192
benitta, аз също бях любопитна и само този Тигър открих, предполагам, че е той Simple Smile))

http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_104&products_id=1920

Aya, ти за всичко мислиш по две Simple Smile))...... сега и аз трябва да измислям втори варианти примерно дърпащи се, защото Руми няма да си даде нейните предполагам, а и не ми се иска да й ги искам. Всъщност страшно много вида харесах, а и за тях държа да са маркови, че да издържат, когато бебоците започнат да ги дърпат...

# 193
Бенитка, Style е показала тигъра  Heart Eyes Леле имам чувството, че за себе си ще го купувам, така се радвам  Blush

# 194
Stra4iatela, много по-голяма радост е отколкото за себе си. Все още ме държи и постоянно купувам играчки, но вече и за двегодишно, и за новородено.........с дрехите е същото. Но не ме питай кога последно купих за себе си, че ме е срам да си призная истината. Ако не се лъжа преди да разбера, че съм бременна втори път (карам с дрехите от първата ми бременност).

Общи условия

Активация на акаунт