Минзухари и кокичета цъфтят, а АПРИЛчетата скоро ще се появят

• 15 335
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Първо да честитя на нашите мами Мама-Е и Петя! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ВИ ДОНЕСАТ!   bouquet   bouquet   bouquet
Сега да се похваля. Вчера ходихме на изложение за бебешки и детски неща (играчки, дрехи, обзавеждания за стаи и всякакви неща за тях) и за бременни (дрешки, козметика и т.н.) и всичкото това в две огромни зали! 4 дена беше изложението и ние отидихме на края, което беше най-добре! Сдобихме се с легло, матрак и обиколник само за 300 лири приблизително 310 лева и чаршавчета с едни пеперудки за 30 лири! За дрехи не съм купувала, защото имам достатъчно за новородено, но открихме, че фабриката на SEVI BABY  се намира до нас и там ще си пазаря на фабрични цени, а стоките са им чудесни (поне на вънчен вид)!
Вечерта мъжът ми и съпруга на братовчедка му (бояджия де) боядисаха стаята и сега си имам легълце голямо дървено с шкафове, което после става на легло, бюро и нощно шкафче и прекрасна, нежна розова стая!
Но да ви кажа това изложение беше повече от прекрасно ВСИЧКО на едно място и на супер ниски цени! Имаше коли от София, Варна и Велико Търново! Наистина беше най-изгодното и прекрасно място за бременелки като нас, от който въобще не липсваше  Joy !
Сега отивам да ви чета, после пак  ще се включа, че незнам какво съм изпуснала!
Aya съжалявам за порт-бебето, но Благодаря за споделения опит!  Hug  Hug  Hug

# 166
  • Far away from here...
Здравейте,мили мами!
Не ми се иска да развалям доброто ви настроение в тоя слънчев ден,но ще ви помоля за съвет,защото вече и аз не знам какво да правя. Confused
В началото на миналия месец лежах в Окръжна болница (Сф), понеже установиха,че шийката на матката ми се е скъсила преждевременно. След като се върнах, пак си имах леки болки,но от няколко дни доста се усилиха и вече на всяка втора крачка сякаш си стъпвам на вътрешностите Embarassed Дърпа ме и е една такава,рязка болка ниско долу,а иначе контракции нямам засега,да чукна на дърво.Но буквално не мога да се движа Cry А тепърва щях да пазарувам,да подготвям дрешки за бебчо и т.н.
 Cry Направо започвам да се отчайвам. Embarassed
Как мислите, дали да се запътвам отново към болницата или да изчакам още малко,може пък да отмине? newsm78 А някоя от вас има ли подобен проблем?
Много пролетни усмивки ви желая...  bouquet

# 167
Не е ли по-добре да се обадиш на който ти води ЖК, за да те види?

# 168
  • София
Ами най-добре се консултирай с лекар. То ние каквото и да ти кажем , ще е гадаене  newsm78
Лекарите си знаят най-добре. Може да се окаже нещо нормално, а може да се наложи да полежиш няколко дни в болницата, но и така да е, ще е за добро  newsm10 Вместо да се тревожиш непрекъснато най-добре иди и се консултирай дали всичко е наред.
Аз пък съм се психясала и само проверявам да не ми изтичат водите. Кво ми става, не знам  ooooh!
Има ли някоя априлка, дето ще ходи утре на лекцията и може да поеме ангажимент да ме запише за четвъртък- 8-ми- да не търся телефона и да звъня. Ще съм ви много благодарна  Hug Имената ми са: Зорница Йоргова, ако се намери желаеща мама.   bouquet

# 169
  • София
Viktoria_27 , по-добре се консултирай веднага с лекар. Може и да няма за какво да се тревожиш, но за всеки случай.

# 170
Вики, и аз те съветвам да се консултираш с лекаря, който ти води ЖК. така и ти ще си по - спокойна, че си взела всички необходими  мерки.
Момичета, много Ви благодаря за съветите за прането! Днес сутринта, преди да тръгна за работа, заредих и пуснах пералнята с олекотените завивки и обиколницитена 30 градуса, програмата за завеси (с много слаба центрофуга). Майка ми ги е простряла и каза, че няма никакъв проблем.
Drize, чудесно е, че сте напазарували толкова изгодно! Ние го правим все "на парче", при това още не сме взели големите неща: количка, кошарка и ваничка.

# 171
Привет и от мен!
честито и да са живи и здрави бебоците!!!

за дрешките: въпреки моята изрична забрана да не се купува нищо предварително, майка ми такъв чеиз спретна на беба, че ще имам да раздавам. Всички дрешки са прани в пералня и нищо не се развали. учудвам се какво сте купували. Тя е пазарувала и от Штъркел и от Малчуган... И от случайни магазини по центъра на града, но всичко е ОК.
Пристигна ни креватчето и съм много доволна - направихме си поръчка при нашия мебелист. люлее се на страни, а и е многофункционално - хем да става за бебе, хем да се използва и когато детето порасте.
От днес съм в болничен и направо ми настръхва косата, кога ще си получа парите от НОИ.  Да видим. Няма да остана в къщи засега - имам още работа за довършване, но да ви кажа - всяка вечер имам контракции и ще пия магнезий и но шпа още една седмица. ПОсле спирам и ще чакате новини.

Пожелавам ви много хубава и слънчева седмица.

# 172
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Леле всички как перете! Ама да, ние за края, които сме още се ослушваме и нашият ред ще дойде!  1ironing  wash
Вики, най-добре не питай нас, а си питай лекаря!
Аз съм решила всичко да е в пералнята. Имам и пълно доверие, даже програма за юргани има и там ще пера обиколниците! За дрехите каквото стане, но смятам че 30 най-много 40 градуса са добре!

# 173
Леле всички как перете! Ама да, ние за края, които сме още се ослушваме и нашият ред ще дойде!  1ironing  wash
Вики, най-добре не питай нас, а си питай лекаря!
Аз съм решила всичко да е в пералнята. Имам и пълно доверие, даже програма за юргани има и там ще пера обиколниците! За дрехите каквото стане, но смятам че 30 най-много 40 градуса са добре!

съгласна съм с теб. Нали всичко така или иначе ще се глади с ютия!

# 174
Здравейте, бъдещи майчета!
Да ви се оплача: от снощи имам проблем - заболя ме зъб! Cry Това дето не ми се е случвало от години, намери точно сега да се случи  smile3516 Днес си записах час за зъболекаря, но той е чак за утре. Искам да питам някоя от вас знае ли какво обезволяващо може да се пие?  smile3547 А и другото, от което се притеснявам е дали няма да се наложи да ми го умъртвят, и дали това няма да навреди на бебко. Някой има ли повече инфо за посещенията при зъболекар по време на бременността, и процедурите които могат да се правят? Thinking

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 07:52 от bobche_78

# 175
Зазу, аз ти записах името, само че съм хипер -ултра разсеяна, ако може и някоя от другите мами, просто да ме подсети...  Blush
Момичета, и днес си останах в къщи, но утре прошка няма  Naughty Цял ден ще се моткам и най-вече ще видя нашия зет  Heart Eyes да го нагушкам  Hug
За чистенето - не знам как сте, но аз съм в 2 фази - мързел, ама такъв, че ме мързи да ям, и другата - не се спирам да чистя - днес например, изчистих печката  ooooh! около 1 час се кекерчих, сложих си едни възглавници на коленете да ми е меко и да седя на пода , а не да се навеждам; после подреждах един от гардеробите, който е много странен - подреждам го всеки месец и все е пълен с боклуци  #Crazy
Ламята неСПАСКА, за болничните, това да живееш в БГ си е  #Cussing out Моите за февруари ще се изплатят чак след средата на април, т.е. като родя и то проблемът не е в работодателите, такава е тъпата процедура  #2gunfire Така че се настрой да чакаш Peace

# 176
Виктория, аз лично бих се обадила веднага на лекаря си  Peace. Пък пазара няма да избяга  Crazy

Аз пък съм се психясала и само проверявам да не ми изтичат водите.
И аз съм така, споко  Mr. Green

Ходих до болницата сутринта - вече съм записана за раждане - о, ужас  Crazy. Много ме заболя кръста обаче, така че надали  ще се включвам много - отивам да лежа  Tired

# 177
Априлчета, имам въпрос: задължително ли трябва да ни направят запис на тоновете или това е само по преценка на гинеколога newsm78

Всички перете и гладите, аз още не съм започнала Embarassed Мисля да извъртя всичко в пералнята на 30-40 градуса, а няколко дрешки, за които имам съмнение, че може да пуснат, ще накисна отделно.
Да се похваля - вече си имам кенгуру, много е готино и в свежи цветове! Heart Eyes

# 178
Momi4eta,stra6no mnogo se radvam za dobrite novini!Nqmam vreme da 4eta kakvo ste izpisali,no se zapisva v novata tema!!!Da sa ni jivi i zdravi martenskite april4eta!!!

# 179
Пак съм аз Mr. Green
Вики, по-добре се обади на лекаря си, щом вече си имала подобен проблем, пък наистина пазаруването няма да избяга Peace
Ауа, малко остана а?! Whistling Пази се!
Аз реших да експериментирам с прането и за мое щастие нямаше поражения. Пуснах обиколника и олекотвната завивка на една програма, която до сега не бях забелязала, че съществува- като ръчно пране и то на 30 градуса wash. Всичко си е на мястото newsm53
Страчи и аз имам един такъв гардероб newsm78....много странно, да не ги продават дефектни, че всяка седмица трябва да се подреждат Joy
Сега се замислих и аз за болничния и наистина ни очаква чакане  Close. Обаче пък ме зарадваха, че ще ми преведат паричките от един проект smile3508, което си е цяло чудо,аз ги бях отписала вече, но тъкмо за бебчо ще са на линия.
drize, честито за покупките и стаята на бебка!  bouquet
tinitita, внимавай с прозорците! Това е май някаква мания на всички преди раждане clean, трябва да го включат към симптоматиката Mr. Green. Ама как се пази равновесие с тоя корем pregnant, мен ме е малко страх и не прекалявам Blush

Общи условия

Активация на акаунт