Минзухари и кокичета цъфтят, а АПРИЛчетата скоро ще се появят

• 15 336
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ние вчера размествахме мебелите в спалнята за да наместим и кошарата. А после цял следобед гладих бебешки дрешки. За капак на всички Габи не пожела да спи на обед и после цяла нощ плака. Сега съм като парцал и ще гледам да свърша по-бързо в офиса.
Илит на кой телефон се записваш за лекцията на Ма-ма, че всички списания са ми вкъщи?

# 151
  • София
Дейзи, на 829 18 88.
Дадени са и мобилни 0888/580 932 и 089/489 768, но аз се записах на стационарния.

# 152

Единствено се чудя все още за обиколника и олекотената завивка за детското легълце: какво ще ме посъветвате?
Sve_dim ,съветвам те да си ги изпереш в пералнята,но на деликатната програма-за завеси,коприна и т.н. Аз така правя когато не е замърсена много завивката.Няма смисъл да се пере на ръка,защото така или иначе прането се степва от водата ,не само то силната центрофуга.А за обиколника -незнам,не съм имала,не съм си взела и сега,може би него трябва на ръка да го изпереш.

# 153
Добро утро и от мен! food010
Тъкмо си викам най-после почивка  Stuck Out Tongue Winking Eye и айде пак телефона.....отново на работа. Rage Така се ядосах, че ако бях видяла шефката си, щях да я  #Sniper
Благодаря на всички за разясненията на тема камизолки и ританки!  bouquet
Относно прането: и аз се чудя какво да направя newsm78.Останали са ми олекотената завивка за бебчо и обиколника. В магазина ми обясниха за обиколника да не го пера в пералнята Naughty и да го сложа да изсъхне легнал за да не се събира вътрешността му към краищата, хубаво да го изстискам, нещо като преса, а не осукване Mr. Green. Колко сложни инструкции tooth, все едно операция на мозък ще правя. Обаче завивката ще я пера в пералнята Crossing Arms.
Хубав ден на всички и само приятни емоции! sun
Аз лично чакам с нетърпение smile3508 подробности за раждането и бебчетата от МамаЕ и Петя27   smile3525

# 154
  • София ж.к. Надежда 1
Леле....момичета колко сте изписали Laughing WinkАз два дни бях на вилата и сега докато ви прочета мина половин ден Joy

Честити бебчета на Mama E и на Петя  bouquet  bouquet
Много се радвам за вас момичета да са ви живи и здрави бебоците  bouquet Hug Heart Eyes

Аз съм много радосна защото видях че вече съм на последното бебе Hug Hug
За прането - мисля да почвам от днес времето е хубаво и ще пусна първата пералня с бебешки дрешки Laughing
Искам да ви питам от каде да купя само обиколник newsm78ходих до Щъркел, но там са комплект с чершафи,а аз вече си купих Rolling EyesИскам само обиколник Rolling Eyes

# 155
Аз за Габи прах обиколника в пералнята и няма никакъв проблем, само градусите бяха 30

# 156
  • София
Днес времето изглежда страхотно!   Nature Sunny
Пожелавам на всички приятна разходка и слънчеви мисли! Flowers Sunflower

# 157
  • София
Плюшените дрешки ги гладех само отвътре, иначе стамаха малко като... лъскави отгоре...
А сега вече плюш и полар не гладя - само памучните.

# 158
Здравейте мили  preggo ,
Не съм влизала във фолума от десетина дни и колко новини само!!!  smile3501
Честито на първите от априлския отбор, които са пресекли финалната линия - да са ви живи и здрави бебчетата и да ви направят безкрайно щастливи!  Two Hearts baby Аз също вече нямам търпение, макар че едва преди седмица влязох в 8я месец и май ми е малко рано да мисля за раждане  Embarassed !
Момичета, понеже тази седмица сме решили да тръгнем на лов за количка, а виждам, че доста от вас вече са свършили тази работа, моля ви, препоръчайте ми магазини - не ми се ще да се щураме из цяла София, за да установим, че в магазина Х няма кой знае какъв избор, а в магазина У продавачките си бъркат в носа  Rolling Eyes Twisted Evil! Мерси ви предварително!
Желая ви хубава нова седмица! babydust7

# 159
alina_nana защо не разгледаш сайтовете на магазини и не си харесаш няколко модела колички, които да отидеш и да видиш наживо?

# 160
Здравейте слънчевки!

Не съм влизала май от петък и не знам кога ще смогна де изчета всичко - явно лафа върви Simple Smile Надявам се да прочета само хубавинки в пълните страници. Видях в началото на темата, че вече си имаме първите две априлчета  babyuu passifier
ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, И БЕБЕТАТА И МАМИТЕ ИМ И ТАТКОВЦИТЕ Hug

Аз нещо днес не съм добре. Коремът ми е на камък, отекла съм и ще полежа повечко. За училището утре, Страчи ти май ми каза, че имаш поготвени файлове - прати ги в пощата и мъжкото слънце щи ги разпечати. Но гледай това да стане до към 16ч., че той към 16:30-17:00ч. ще приключи работа. Само ми драсни на лични или ми пусни един СМС, че си ги пратила та да му ги пусна Simple Smile Ако има и други дето са си приготвили файлчета - пращайте Hug

Сега започвам да чета пропуснатото - стига да се наместя в легнало положение пред компютъра де Thinking Laughing

# 161
Аз нямам време да чета, но поне да се разпиша, че сме добре.
Всичко е наред. Другата седмица ще си взема болничния.
Все още работя и ще продължавам, но с по-бавни темпове.

Честито на мамите, които вече видяха бебенцата си.     bouquet

# 162
  • София
Какво хубаво време е навън!!!
ЧУдя се, защо не вземем да си спретнем някаква среща? Вярно, че нормалните хора се виждате на училището, но мързелите като мен защо ги забравихте? И аз съм хор...
Ауа, ще го прегледам този магазин Simple Smile И честити ти имена! Блазя ти, че сте решили вече въпроса, а ние и с това не сме готови...
Гостите за партито след раждането - тъкмо тези дни бях се замислила по въпроса... Направо се изприщвам... Не ги ща вкъщи Crossing Arms Щото мъж ми няма да се засили да чисти след тях и не искам като се прибера, вкъщи да е мръсотия и разхвърляно. Искам да се прибера на спокойствие, да легна да се наспя, да си надундуркам бебока... И като се замисля - не искам да ми се натрупат разни роднини- сеирджии - да видели бабато, да ми дадели акъл... Представям си след раждането как ще съм изтормозена, нашашкана какво да го правя бебока, изморена и стресирана и ...като капак да трябва да посрещам подобаващо гости... Пък не става и да ги отрежа директно, щото като си ги познавам - ще има засегнати, обидени... Дано да проявят тактичност и съчувствие и да не ми се заизсипват...
Размерите на бебето - не знам за всеки конкретен случай как е, но при мен спор няма. На предишния преглед се оказа, че върви с 3 седмици по-едро ( особено главата... #Crazy). И грешка не вярвам да има, защото ме гледаха първо в патологията на Майчин дом, а след 2 дни и моя доктор на неговия ехограф ( без да съм му разказвала) пак така го изкара... И се притесни малко как ще раждам. А и като гледам как ми расте коремът с часове... И качвам килограми много бързо, но само обиколката на корема ми се променя - явно там нашият човек здравата се е заел да се уголемява... Помооощ - не искам секцио!!! И с тези очи...
Обиколници - Те са ми голяма мъка... ТОва са де факто единствените покупки от плат, които имам за бебето. И им се помайвам да ги изпера от 1 месец - не от мързел, а от страх да не счупя пак пералната... Преди няколко месеца успях да й изгоря електрониката със завесата за баня и сега не смея нищо по-необичайно да пусна вътре... Моля, тези от вас, които са се престрашили да изперат обиколниците, да споделят подробности Praynig Praynig Praynig!!!
Дрешки - като чета как са ви се развалили дрешките от едно единствено пране и направо настръхвам. Аз имам някаква патологична мания към вещите си и изпадам в ужас дори само при мисълта, че могат да ми се повредят, захабят и т.н. Много ревностно си пазя всичко. И сега, както още не съм купувала бебешки дрехи, се замислих сериозно как да намеря свястни дрехи!!! Хем ми се струва глупаво да дам 35-40 лв за 3 бодита от Премама, например. Хем досега ме блазнеше мисълта да отида на Илиенци и да накупя всичко оттам ( понеже не вярвам кварталните магазинчета да зареждат от друго място)... Хем не знам дали ще попадна на нещо качествено... А и не съм убедена в качеството на марковите дрехи в България... Явно ще трябва да стисна зъби и да се примиря, ча ща се натъкна със сигурност на разни боклуци... Моля, споделете кои марки дрешки ви  издържаха прането Praynig

# 163
Мелодия,не се притеснявай за разпечатването, аз в къщи също мога да ги разпечатам... Ами аз само на Мечо Пух съм намерила и нещо зациклих, не мога да се сетя нещо, което да ме кефи и да го потърся в нета  ooooh!
Днес съм се заела с прането на плюшените играчки  Peace В същото време един мързел ме е подгонил и ми се излиза на хубавото време, ама няма къде в нашия отвратителен квартал  #Cussing out и май ще си остана в къщи  Tired

# 164
Здравейте, момичета!

Днес бях на ЖК и си взех болничния. Мога да започвам обратното броене до раждането  Crazy Сега ще полегна да събера сили. Решила съм да си измия прозорците  clean, че не мога да ги гледам откакто напече това мартенско слънце.

Хубав ден!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт