Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за създаването на общ албум за всяко бебе?
Какви са препоръките за използване на Lansinoh за гърдите?
Как се изчислява обезщетението за болничен отпуск?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за създаването на общ албум за всяко бебе?
-
Какви са препоръките за използване на Lansinoh за гърдите?
-
Как се изчислява обезщетението за болничен отпуск?
-
Какви са мненията за удобни покупки в магазин за бебета?
-
Какво е мнението за пране на плюшени играчки в пералня?

и айде пак телефона.....отново на работа.
Така се ядосах, че ако бях видяла шефката си, щях да я 

.Останали са ми олекотената завивка за бебчо и обиколника. В магазина ми обясниха за обиколника да не го пера в пералнята
и да го сложа да изсъхне легнал за да не се събира вътрешността му към краищата, хубаво да го изстискам, нещо като преса, а не осукване
, все едно операция на мозък ще правя. Обаче завивката ще я пера в пералнята
.
подробности за раждането и бебчетата от
Аз два дни бях на вилата и сега докато ви прочета мина половин ден 

,
Аз също вече нямам търпение, макар че едва преди седмица влязох в 8я месец и май ми е малко рано да мисля за раждане
Надявам се да прочета само хубавинки в пълните страници. Видях в началото на темата, че вече си имаме първите две априлчета
). И грешка не вярвам да има, защото ме гледаха първо в патологията на Майчин дом, а след 2 дни и моя доктор на неговия ехограф ( без да съм му разказвала) пак така го изкара... И се притесни малко как ще раждам. А и като гледам как ми расте коремът с часове... И качвам килограми много бързо, но само обиколката на корема ми се променя - явно там нашият човек здравата се е заел да се уголемява... Помооощ - не искам секцио!!! И с тези очи...
В същото време един мързел ме е подгонил и ми се излиза на хубавото време, ама няма къде в нашия отвратителен квартал
и май ще си остана в къщи
Сега ще полегна да събера сили. Решила съм да си измия прозорците
, че не мога да ги гледам откакто напече това мартенско слънце.