Минзухари и кокичета цъфтят, а АПРИЛчетата скоро ще се появят

• 15 339
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Марая, честито на таткото  Peace

Днес и мие сме на вълна пране. Като резултат мога да кажа, че всички плючени дрешки станака едни заваляни.... все едно са носени с месеци  Sad като ги мина с ютия малко се пооправят, но не съм доволна. Иначе се сви само едно боди, което си знаех, че ще се свие малко. защото е тавиранко отвътре и .... а едно боди на Денди стана цялото на дупки. То още като го купихме видяхме, че има една мъничка на гръбчето, но сега има още 4 по-големи:(
Да питам накой взимал ли е от дрешките, които са като рошавки, като това: http://images13.snimka.bg/002157543.jpg
не посмях да го изпера сега. То като видях какво стана с плючените... сигурно ще се засуче.
И ми е много странно да гладя такива мъндзарки дрешки Simple Smile и е изморително, но много приятно Simple Smile
Пловдивчанки, утре ще ходим ли на лекцията?
и както миналия път ли е уговорката? Сега видях, че и Филка пита
предлагам пак в 9 на Джумаята

# 136
9 до пощенска банка нали така

# 137
Benitta, и аз купих на моето мъжленце подобно рошаво комплектче (стори ми се невероятно пухкавко и мекичко) на фирма Сали. Изпрах го с бебешкия прах на ръка с не много висока температура. Няма проблеми  Peace

# 138
  • Пловдив
Sve_dim, хич не обичам да пера на ръка, ама май... ще ми се наложи  Confused
За сега оставих комплектчето за изписване, това рошавото и мекичката пелена-чувалче. хич не ми се иска да се развалят. А иначе на всичките пише, че могада да се перат ма 40*С и да се гладят до 2 степен.

# 139
  • Попово
Аз горните дрешки ги перях на ръка... само бельото за бебока перях в пералнята с допълнително изплакване Naughty

# 140
Не мога да пера на ръка - нямам нерви  Blush. Всичко пуснах в пералнята, с центрофуга даже. За мое съжаление и благодарение на глупостта ми не съобразих и пуснах и портбебетата с центрофуга и на едната част от шевовете се раздърпаха  Embarassed. Вече ще знам де, ама след дъжд качулка  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 22:12 от Aya

# 141
Аз всички дрешки и подобни минах в пералнята и останаха само две хавлийки и одеалца, които не съм оправила... както и едно порт-бебе, което като нищо щях да си пусна в пералнята с центрофуга  Blush Хммм, много съм благодарна за споделения опит. Вече се чудя да го пускам ли в пералнята изобщо  Crazy

Много ми харесаха играчките за кошарката от предната страничка. Страхотни са! В нашите магазини нищо свястно не съм видяла  Thinking

# 142
  • София
Аз на ръка не мисля да пера. За какво ни е пералнята тогава? Квото се скапе- в коша.... Да се надяваме, че повечето неща носят на пране в пералня  newsm47
Иначе се чудя дали да вземаме  с количката и столче за кола при положение, че нямаме кола.....  newsm78- примерно като се наложи до болница или с такси до някъде... Но пък само за това. Не знам.  ooooh!

# 143
за срещата утре-  в 9ч. пред банката,както миналия път нали?

Hugи благодаря за поздравите и пожеланията на  всички,ще му ги предам лично Laughingна таткото

аз всичко вече съм изпрала в пералнята и няма сериозни поражения,но тези дни, 2-3 неща изпрах  на ръка,но мн.ме болят ръцете
приятна и спокоина вечер,бременелки

# 144
  • Пловдив
Maraya, Честит рожденик и от мен!   bouquet Да е жив и здрав и да те прави много щастлива!!!  Heart Eyes
За срещата в Пловдив - в 9 съм пред банката. Peace
Ей сега ще си сложа корема в албумчето и някои от последните бебешки покупки.

# 145
Честит рожденник на Марая с пожелания за всичко най-най.

Май аз много съм се изиграла, до тук всичко съм прала на ръка.

# 146
themoon, както каза Ая, списъците са на форумската ни поща, която ще откриеш на първа страница на темата. Wink
За прането - още не съм почнала, защото има да докупувам разни неща... но ще пера в пералнята Peace

# 147
Аз също изпрах 2/3 -ти от нещата в пералнята. Само портбебето, одеалото и две-три дрешки, които ми се сториха по - финно изработени, изпрах на ръка. Ама, както се очертава след раждането да нямаме секунда свободно време, това ще им е първото и последното! Единствено се чудя все още за обиколника и олекотената завивка за детското легълце: какво ще ме посъветвате? Нашите олекотени завивки ги пера в пералнята, но всеки път се степват по малко и изтъняват.

# 148
Утре ще съм в 9 пред Пощенска банка.

Преди около час моят син както си седеше каза, че искал да гледа диск. Ние с баща му веднага "викнахме"  Rage, че не може да гледа диск в 9 ч., но детето имало друга идея, която на нас изобщо не ни беше минала през главата. "Искам да гледам диск като съм бил бебе". И двамата веднага започнахме да търсим касетите от преди 6 години и страхотно се забавлявахме и тримата. Като видях на изписването каква мишка е бил (а хич не беше малко като кг - 3,800), направо не мога да повярвам, че е вече толкова голямо момче. От все сърце се смяхме на бебешките му номера  rotfImao, които и аз и таткото бяхме забравили, напр. да си прави гъргара със слюнката, да си чеши носа с пръста на крака и т.н. Е, аз си и поплаках скришничко , но като цяло беше много весело. Най-накрая Ивайло обяви, че искал пак да стане бебе, което вече е проблем и ще падне едно обясняване защо не може и т.н.

Относно прането, плюшените материи губят вид при пране, но след като изсъхнат и се изгладят пак стават хубави. Аз успях да намеря 1-2 гащиризончета от баткото и няма кой знав каква голяма разлика с новите, които съм купила и все още не съм прала. Като цяло мисля да перя всичко на пералня с изключение на дрешките в по-ярки цветове, които имам съмнение, че могат да пускат боя.

# 149
  • София
Добро утро.  food002 Coffee

За прането. Още не съм почнала. Едно, че все още нямам всичко, второ, че ми се вижда далече, все пак съм за средата на април. Ако ги изпера сега, ще трябва да ги държа по разни пликове, за да не напрашат пак... абе раничко е.
Обаче друго ми хрумна. Не е много практично да се пуска пералнята за по 2-3 дрешки, а ако чакам да се съберат повече, значи ще ми трябват повече от тези, които са заложени във всички списъци.  newsm78

San_ya страхотно е пак да си прегледаш някои снимки, филмчета. Аз наскоро си разглеждах снимки от септемврийската почивка. Тъкмо бяхме видели двете черти.  EFP Чувствах се толкова специална, толкова различна. А сега приемам бременността за даденост и малко ми е мъчно за тогавашната еуфория. Добре че вече чакането не ми се вижда толкова много и си мисля само за това, как ще гушна мъничето.  newsm32

Времето е ясно, отивам на бебешки пазар с мама.  newsm71

Хубав ви ден и ако не се включа днес пак, до утре на лекциите. Имам чудна идея за рисуване на коремче.   redecoration Очаквам и Мелодия да донесе шаблони.  Wink
А после се записах на безплатната лекция на училище 'Ма-ма' за контракциите от 13.00 часа. Други желаещи, м?

Общи условия

Активация на акаунт