Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 45 115
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Честит празник, дами 💐 Желая ви да сте много здрави и да озарявате света с красота и усмивки 🌸 Да разбутам темата, че замря, също като очакванията за по-скорошна пролетна и свежа, НОВА колекция. Днес съм се барнала с един комплект, който се надявам поне да пуснат в нов, свеж цвят, освен този розовия и зелен, който също имам, и много си ги обичам.

# 451
  • Стара Загора
Честит празник , момичета! Бъдете много здрави, обичани, неотразими! Красотата и любовта да бъдат винаги в живота ви. Точно се приготвям да излизам и се усещам, че съм изцяло в Алеса 🥰.

# 452
Дано да я пускат вече, интересно ми е какво ще има.
Честит осми март!

# 453
честит празник, щели да я снимат на 19ти март, отиде то началото на април хаха

# 454
Направо лятната да пускат най-добре.

# 455
Не я ли снимаха февруари?

# 456
честит празник, щели да я снимат на 19ти март, отиде то началото на април хаха

Хаха и докато я произведат и доставят отиде май месец, време за лятна колекция 😀

# 457
Честит празник мили дами Flowers Tulip Tada И аз бях днес със сако на Алеса Grinning И аз чакам новата колекция... Междувременно се загледах по новия дънков блейзър, може би ще го поръчам да видя как е на живо.

# 458
Честит празник , момичета! Бъдете много здрави, обичани, неотразими! Красотата и любовта да бъдат винаги в живота ви. Точно се приготвям да излизам и се усещам, че съм изцяло в Алеса 🥰.

Сега ще ме накараш да си поръчам това сако! Laughing

# 459
ами за колекцията така казаха в клипа им в Инстаграм с новата кампания, в която ще снимат 5 момичета от клиентките им в нея  Simple Smile искам да ви питам някой има ли полата No risk no story и дали е много къса ?

# 460
Къса е. Къса, къса. Но е с панталони отдолу 👀

# 461
Те казаха ли, че за пролетната колекция ще снимат момичетата, може и за лятната да бъде, надявам се да не се мотаят толкова много и без това няма нищо интересно в последно време.
Плажните кърпи също са нагоре с цената.

# 462
да, казаха че ще ги снимат сега на 19ти март , нали го написах

# 463
Участвахте ли със снимки? Имам чувството, че само 5те избрани са участвали. Много желаещи имало.

# 464
Защо да са участвали само 5-те? Според мен е имало интерес ..

Общи условия

Активация на акаунт