Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 446
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
Зависи и от модела, и от кройката, може да ти стои хубаво, пробвай. Аз изтървах на авин гащеризона “санторини” и още не мога да го преживея. А са ми топ за лятото. 🥲 Може още да не са избълвали всички модели, ама то тук наистина старата песен на нов глас. А тия сетчета пижами ли са или? Сатенените…. С пеньоара 😳

# 751
Пролетната им колекция май беше доста по -добра .На мен само роклята charming petals ми хареса ,но незнам как ще стои в бюста и ще може ли да се носи със сутиен отдолу

# 752
  • София
Диди, честито! Бъдете много щастливи! 💕

Направила си чудесен избор с роклята на Авин. Тази от снимката на Алеса ми е прекалено балонеста.

Posh, винаги съм се чудела къде може да се носят късите пижамени Ruffles сетчета. Недоумявам защо няма нормални къси панталони и бермуди, нормални рокли, с които да можеш да отидеш на работа. Няма дрехи от лен, но за сметка на това са пуснали в лятната колекция дрехи от букле 😁 Не мога да им разбера концепцията.

# 753
Да, и на мен ми стана смешно като ги прочетох. Толкова фалшиви коментари, чуде се на кому е нужно . Алесеите като питат дали търсят реални мнения или някой да ги възхвалява.
По-скоро някой да ги възхвалява. Като прегледах миналия път печелившите, те бяха с най-превъзнесените коментари. Явно на Алесите егото им избира, не реалната преценка.

Момичета, този модел панталон овърсайз ли е? Ако някоя го има в старите цветове, моля да сподели, защото ми хареса и се чудя за размер, ама надолу по крака много плат, много нещо..

# 754
  • Варна
Диди, честито! Бъдете много щастливи! 💕

Направила си чудесен избор с роклята на Авин. Тази от снимката на Алеса ми е прекалено балонеста.

Posh, винаги съм се чудела къде може да се носят късите пижамени Ruffles сетчета. Недоумявам защо няма нормални къси панталони и бермуди, нормални рокли, с които да можеш да отидеш на работа. Няма дрехи от лен, но за сметка на това са пуснали в лятната колекция дрехи от букле 😁 Не мога да им разбера концепцията.
Мдааа 12 години по-късно, две деца, два кредита, котка и куче, решихме се най-накрая 🤭
И на мен ми допадна много, малко се притеснявах дали ще ми стане.
Скрит текст:
Относно тия сетове, същото се чудя. Ако не беше такова лъскаво можеше да се замисля. Аз даже искам някакъв такъв сет, но освен материята, не разбирам и защо са с дълги ръкави. А тия пера.. Само като видя пера и минавам нататък.

# 755
Поръчах си 1 блузка  и 1 рокля.
Общо взето ще чакам други нови модели.Те най-хубавите после ги показват.
Наличността отноно в края на лятото ,тамън за Малдиви.
Диди ,супер ти седи тази на Авин.
Честито.😇

# 756
Аз си харесах роклята Casual Muse Midi и бялата с тениска с пера, но не се вижда перата дали могат да се махат, а те определено ми идват в повече. Иначе тениската е нежна. Цените не ги коментирам, то е ясно... Тази година най-много ми хареса колекцията на Christine fashion, но и там цените не са особено примамливи. От Avin си взех и двата сета ризи с поли, този пола с розите, както и този с рисуваното цвете, просто са разкошни. Ако имах достатъчно възможност щях и още неща да си взема. Като цяло Alessa са ориентирани повече към друга аудитория, на която сигурно се харесват шарени и къси дрешки. Аз лично, все по-трудно си харесвам нещо от тях.

# 757
По-нескопосани снимки не бях виждала /на чехлите/, то аз да ги бях снимала, по-добре щях да се справя. 🫢
Аз ще чакам банските, харесах само тениската с перата, че буквата този път не е толкова шарена, но още се чудя дали да прежаля толкова пари за Алеса тениска. 🤣
Подобна при друг бг бранд е още по-скъпа, пощуряли са.
А за Малдивите .. е който ходи, блазе му. На мен скоро не ми се очертава. 🤣🤣🤣

# 758
Пускам нова темичка с малко закъснение ....

Аз се разписах с три потника и едно чорапи Grinning Тези топове са ми много практични за лятото.

Тези пера ме подлудяват само като ги гледам на снимка, не мога да си представя какво ще е да облека такова нещо, още повече като знам, че са истински ...

Колекцията е нищо ново под слънцето, но новите принтове ми харесват.

Диди, честито! Много хубаво ти стои рокличката Heart Eyes

Нова тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1784933.new#new

Общи условия

Активация на акаунт