Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 458
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Хич не ми харесват цветовете иначе модела е хубав, ако беше в бежовата гама примерно щеше да е много приятна, тази контрастна комбинация ми стои много посредствено.

# 706
  • Варна
Точно, цветовете са брутални, особено на другата. В неделя видях в публиката на Като две капки вода с тази рокля в електриковото зелено. Изобщо не ми хареса. В чистотата са с такива цветове. Някога бяха модерни, ама вече не.

# 707
И аз имам две поръчки, едната с дата 30.04-01.05, другата 05-06.05, но и от двете ни вест, ни кост. Няма да се разправям да им звъня, директно ще им ги върна като ги изпратят.
Вчера имах смс, че ще изпратят най - накрая поръчката ми (която беше с дата 30.04-01.05.

# 708
И аз имам две поръчки, едната с дата 30.04-01.05, другата 05-06.05, но и от двете ни вест, ни кост. Няма да се разправям да им звъня, директно ще им ги върна като ги изпратят.
Вчера имах смс, че ще изпратят най - накрая поръчката ми (която беше с дата 30.04-01.05.

Ай,честито 🤣
И аз чакам онази прословута деним рокля .Смениха дата за 13.05,ама дано не сменят за края на май ...

# 709
Супер, 10 дни разлика какво са😄
Аз върнах всичко, взех само дънките denim muse. Е много са яки, кройките на Алеса дънките са единствените, които пасват на моята фигура.
Обаче.. и те, както и best I've ever had дънките във всички цветове, като ги понося малко и започват да се набират по бедрата и колената и в края на деня стоят ужасно..  при вас получава ли се такова набиране?

# 710
А аз точно с дънките им най-малко се спогаждам и моделите им най-малко ми харесват.

По принцип подобен тип висока талия не ми харесва толкова, защото издължава задника, а другият проблем при моделите на Алеса е, че в повечето случаи не мога да си вкарам моя задник, въпреки че в кръста си е моят размер.

Мисля, че тези дънки са за по-прибрани и издължени в тази част тела от моето. Не че не съм слаба, просто имам повече извивки от Алесите.

# 711

Ай,честито 🤣
И аз чакам онази прословута деним рокля .Смениха дата за 13.05,ама дано не сменят за края на май ...

То пък се оказа само замяната, която бях пуснала, а бежовата риза, дето беше уж за 30.04-01.05 продължава да я няма, то верно юни ще стане и риза с дълъг ръкав няма да ми е от най - необходимите ...

Аз съм сравнително слаба, но също имам чувството, че дънките им правят дупето малко по-сочно, не е непременно лошо, но то на някои снимки даже на Мими дупето изглежда по-голямо.

# 712
Офф, голямо чакане на някакви тъпи дрехи.
Тази рокля с деним по принцип  какъв срок имаше на доставка,ако някой я е поръчал с излизане на колекцията???
Кой април беше? 30.04 ли?
Просто ще  я откажа накрая.

# 713
  • Варна
А май даже по-рано беше. Два месеца чакане, вече не знам не ги ли е срам малко. Аз все така още нищо не съм поръчала от новата колекция. Гледам, гледам, е няма и няма.

# 714
А май даже по-рано беше. Два месеца чакане, вече не знам не ги ли е срам малко. Аз все така още нищо не съм поръчала от новата колекция. Гледам, гледам, е няма и няма.
 И накрая доставка 20.05 пише за С рр. Когато и поръчаш все една и дата.Иначе бой за да не изпуснем.

# 715
  • Варна
Хаха да, така е. Защо правим така, нямам обяснение.
Това видяхте ли го? Даже не знам как са го допуснали като пост. Гледам, гледам, ми наистина е различна. На живо материята си е памучна тениска, което е ок, но просто не кореспондира с перата. Изглежда като нещо от Шейн.

# 716
Въобще не кореспондира с перата и тази бродирана буква отпред съвсем стои нелепо ….

# 717
  • София
От новата колекция си взех само 2 неща - Reason To Grow топ и жилетка в синьо. Цветът и плетивото са хубави. Нищо друго не ми хареса.

Перата са брутални. Не ми се връзват нито с тениската, нито с дънките, нито с полата.
Тениските с буквата А на гърдите ги свързвам със знака на прелюбодейството от  “Алената буква” на Натаниъл Хоторн (The Scarlet Letter). 🙂

п.п. Видях публикацията с пернатата тениска. Прочетох коментарите и не мога да повярвам на какъв успех се радва въпросната тениска. Момичетата си я харесват, даже една дама си е поръчала всичките цветове. Невероятно просто 😀

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 21:47 от Мецани

# 718
  • Варна
То там в тая група нали знаеш, че е голямо натягане. Даже съм мега учудена, че са офобрили такъв пост. На очите си ли да вярвам или на хвалбите им... Едно време на село имаше такива куфражчета по стените да висят.

# 719
Перата са, за да допринесът визията на патка. Ако джуките не са като наденици 🙂
Аз не чакам нищо от новата колекция, не мисля и да поръчвам повече от тях. Като говорихме по телефона им казах да ми откажат и роклята, тъй като 3 пъти избутват датата. 50лв ваучер ми били заредили. Да си ги държат, аз не съм за 50лв. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт