Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 480
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Мале, тоя кроп топ сега го виждам... Златни нишки ли има, каква е тая цена?!

# 691
Ами според мен е за сценично облекло ,иначе гърдите ти отвънка …..дедазнам не ми е много нормално момиче да се пусне така

# 692
Да, аз мисля, че го бях качвала колко е скъп .. сигурно е с много луксозен плат ..

# 693
  • Стара Загора
Момичета днес чак си взех дънките с късото яке. Дънките са много тесни- Ската. Никакъв шанс да ми станат, направо ги връщам и М няма да са ок. Просто са супер стегнати. Якенцето е готно , но бих го задържала за комплект с дънките иначе не си струва парите. Само където чаках толкова.

# 694
Niditop3  ,кои дънки си поръча ?

# 695
  • Стара Загора

Тези без перата.

# 696
Да ,харесват ми и на мен ,но мислех че са еластични като best I ever had си спомням бяха толкова еластични ,че замених С със ХС.Но явно тези са екстремно тесни

# 697
  • Стара Загора
И аз се надявах да са еластични, иначе много ми хареса цвета. Но не са. Не обичам стегнати дънки и да сменя за по-голям размер няма да са ми удобни.

# 698
  • Варна
Кой беше поръчал новия дънков пола панталон? Дойде ли вече? Гледам още един са пуснали сега, ама не знам дали ме кефи.

# 699
Аз чакам ... Днес звънях за друго и казаха, че може би до края на седмицата ще го получа. Ще пусна снимки като дойде.

# 700
Аз отново ще измрънкам за срока на доставка. Дата на изпращане 30.04 - 01.05. Стои си в профила, нито се променя, нито има поне обаждане, че срока ще се удължи. Идва днешния ден и ризата, която ми трябваше за повод, просто вече е ненужна. Силно  разочарована съм отново. Колкото и да харесвам дрехите, не си заслужава вече.

# 701
  • Стара Загора
Да, и аз все повече се отказвам. Толкова чакане, докато пристигнат ми е минал мерака или повода 🤣.

# 702
И аз имам две поръчки, едната с дата 30.04-01.05, другата 05-06.05, но и от двете ни вест, ни кост. Няма да се разправям да им звъня, директно ще им ги върна като ги изпратят.

# 703
Здравейте момичета, може ли да споделите мнения за тази рокля, може и в другия цвят?

# 704
Беше качена във фейсбук групата и много нахвалена от момичето, но тя винаги всичко хвали. 😅 Не помня кой от двата цвята беше.

Общи условия

Активация на акаунт