Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - тема 15

• 43 484
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Аз поръчах от същите, но без перата. Много се притеснявам дали ще са ми ок . Поръчах С-ка, като ги получа най-накрая ще пиша как са .

# 676
Полата новата ми е  широка в  С рр. Чудя се ,но май ще си я запазя.
Не е лоша кройката,ами си е  обикновена поличка за 150лв.Платът е супер еластичен, а аз обичам по -стегнати поли/дънки.Седи ми добре и това я спасява от връщане.

# 677
  • Стара Загора
Коя поличка си поръча , Еделвайс?

# 678
Коя поличка си поръча , Еделвайс?
Последната качена.

# 679
Ненормална цена за тази пола .. падам.

# 680
Така като пишете ще взема и нея да върна.Ставам вече за смях с това връщане.

# 681
Така като пишете ще взема и нея да върна.Ставам вече за смях с това връщане.

Edelvais, не си сама Joy. И аз чакам дънковите пола-панталонки на умопомрачителна цена. Обаче знам, че ако ми паснат, цяло лято ще ги нося...

# 682
  • Стара Загора
Браво, поне е била налична, а скоро излезе на сайта, не като другите дънки. Моята поръчка и днес не е пусната, утре е последния срок.

# 683
  • Варна
Розовите пола панталон дали ще са много сигански?

# 684
Аз получих новата old money пола, заедно с елека, от който се появи един хс и айде изкуших се. Ами хубав костюм става (и доволно скъп, де, остана да не е и хубав), полата е доста тясна, в смисъл става ми, но направо на ръба, а си е обичайния ми размер.
Изглеждат добре изпипани като цяло и полата, и елека.

# 685
Еделвайс, аз само констатирам. Ся да не вземеш да я върнеш заради нас. 🤣 просто е скъпа, а не си заслужава, така като я гледам. 🫢😅🫶
Все по-често наблюдавам високите им цени, а насреща нищо ..
Аз чакам да видя новите бански, на концерта на Криско имаше част от тях. Да видим те с какви цени ще са. 🫣🤣

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 08:45 от krystall

# 686
Edelvais123, честито от мен Flowers Tulip

Тази поличка много ми харесва и се чудя дали и аз да не си я поръчам въпреки цената Joy

Би ли споделила обаче - колко е дълга отзад? При носене вдига ли се нагоре? Как стоят плисетата? Мерси Grinning

На Мими ми харесва как стои тази поличка, някакси сладко, но на мацката от общата снимка - не. Явно всичко си зависи от фигурата и как ще се разкрои надолу.

Иначе дълго ѝ се чудих и докато се чудих, се изчерпа. Сега пак ми дава, че я има в XS, но е с доставка чак за 21 май Neutral Face

# 687
  • Варна
Да, на двете крайни момичета хич не им седят добре дрехите.
Аз имам тоя месец два повода - абитуриентска и юбилей. И двата ще са на плажа. Нямам идея какво да облека. Топло ли ще е, хладно ли ще е. По сандали ли ще сме, по ботуши ли 😀
Разглеждам сайта и нищо не ми хващам окото.

# 688
  • Стара Загора
Да, тази пола е за специфична фигура- слабичка, но трябва да има извивки, на момичето от общата снимка наистина никак не стои добре .

# 689
Да, на двете крайни момичета хич не им седят добре дрехите.
Аз имам тоя месец два повода - абитуриентска и юбилей. И двата ще са на плажа. Нямам идея какво да облека. Топло ли ще е, хладно ли ще е. По сандали ли ще сме, по ботуши ли 😀
Разглеждам сайта и нищо не ми хващам окото.

Аз съм рожденичка май Месец, винаги си празнувам рд някъде на плажа, през деня обикновено е топло, дори и да не е слънчево, но абсолютно винаги вечерта духа. Задължително трябва връхна дреха. Отдавна заглеждам тази рокличка, но все не смея да я поръчам. Гледам, че има 1 хс, ако ти хареса...

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 09:16 от *Emerald

Общи условия

Активация на акаунт