"Зелени" идеи за домашна употреба

• 106 588
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 285

Пък и хората е време да оставят досега6ното си хранене.Нали се пи6е,4е все пове4е 6те се храним със Светлина...2012 наближава.. Peace
Много бързаш, може би след 200 г.
За да се научим да се храним със светлина, ще трябва и ние да се модифицираме генно. Но още не е дошъл подходящия момент за това. Wink

# 286
Пък и хората е време да оставят досега6ното си хранене.Нали се пи6е,4е все пове4е 6те се храним със Светлина...2012 наближава.. Peace

2012 май ще започне... а кога ще стане реалност... зависи от нас   Laughing

# 287
# 288
# 289
А ДобрутрУ!  Grinning
В климати4ните справо4ници си има достатъ4но данни за затопляне и по-рано,Слънцето си следва цикли,на нас пък ни отклоняват вниманието,насо4ват го на друго място.Правят го не само с времето...

# 290
А ДобрутрУ!  Grinning
В климати4ните справо4ници си има достатъ4но данни за затопляне и по-рано,Слънцето си следва цикли,на нас пък ни отклоняват вниманието,насо4ват го на друго място.Правят го не само с времето...

Да де, но нали сега било различно от тези цикли, тоест сега било различно от периодичните застудявания и затопляния, които били нормални и за които говориш, че са отразявани в справочниците. Даже се сещам за това във филма на Гор, когато показваха как изследват количеството CO2 в ледниците и така следят промяната през епохите. Нещо като археологически разкопки. Имаше и разни други фактори, които показваха, че не ставало дума за обичайното циклично затопляне. Иначе то си е ясно, че страха на хората се използва, за да се трупат точки в полза на демократите /в Америка специално/ и за да печелят определени компании и корпорации. Когато печелят републиканците е добре за нефтените и някои фармацевтични, когато демократите - разни други, които са им поддръжници. В един брой на Business week имаше статия точно по темата. Ставаше дума и за тази зелена мода и за това как потребителския избор все повече оказва влияние.
Аз затова не вярвам в тези крайни апокалиптични картини, които ни представят, но не смятам, че трябва да се отрича напълно човешкия фактор. А и няма значение хората или слънцето или вулканите са по-голямата причина за затоплянето - живеем с по-малко ресурси, по-мръсно е, ядем по-нездравословна храна, дишаме по-мръсен въздух. Тоест, за каквато и конспирация да ми говорят в тая статия - не виждам причина хората да продължават да цапат по всевъзможни начини, да консумират и да замърсяват околната среда и собственото си съзнание.

# 291
http://nezavisim.net/index.php?option=com_content&task=view&id=3788

"Ще изчезнат от лицето на земята различни растения, животни: най-напред ще изчезнат лукът, чесънът и пиперът, след това пчелите, а млякото ще стане вредно"...

То млякото вече е вредно .... пчелите изчезват ... тази Волга ме депресира

Защо те депресира? Какво мислиш, че означава?

# 292
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

"Ще изчезнат от лицето на земята различни растения, животни: най-напред ще изчезнат лукът, чесънът и пиперът, след това пчелите, а млякото ще стане вредно"...

Свързвам го с комунизма ... незнам какво означава  Rolling Eyes ...има и Волжки българи, нали ... 

# 293
Хипотези има много.Има и такава,4е полюсите на земята ве4е са сменяли местата си и това може отново да се слу4и.От там и аномалии.Това има ли го във филма?

# 294
нито ванга, нито волга разбирам защо се намесват.  newsm78 някой ще ме светне ли?

# 295

Свързвам го с комунизма ... незнам какво означава  Rolling Eyes ...има и Волжки българи, нали ... 

Аз не го свързвам с комунизма. Иначе Ванга е казала, че след време, който бъде с Русия, той ще е добре. Не знам какво означава, но за това се сещам като асоциация - Ванга - Волга. Освен това в Русия има някакви нови духовни водачи, които щели да поведат хората, такива разни. Теории всякакви.

# 296
Зради това - http://nezavisim.net/index.php?option=com_content&task=view&id=3788  Малко по-горе и на предната страница го имаше..  Wink

# 297
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Хипотези има много.Има и такава,4е полюсите на земята ве4е са сменяли местата си и това може отново да се слу4и.От там и аномалии.Това има ли го във филма?

оста на Земята се измества ..... и затова и Северната звезда е различна. ....

ето малко за прецесията : цитат "  Оста на въртене на Земята е подложена на прецесия с период от 25 800 години и нутация с период от 18,6 години. Тези движения са породени от сфероидната форма на Земята и ефектите, които оказват Слънцето и Луната " .

от Уикипедия

За 25 800 години оста описва кръг..... дали това няма връзка с т.нар. Глобално затопляне ....  на което просто си му е дошло реда

# 298
http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=70

Има и втора страница.
Това съм го 4ела преди време в някакви книги,но бе6е отдавна и не мога да кажа заглавие.

# 299
Оста на земята може да се измести и от по-големи вулканични изригвания или от по-големи земетресения.
Последното подобно събитие предизвикало минимално изместване на оста на земята е земетресението в Индийския океан, когато бяха залети няколко острова.

Общи условия

Активация на акаунт