"Зелени" идеи за домашна употреба

• 106 780
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 780
beni_vasi , в магазините на CBA ги има също продуктите на Фрош  Peace

bilyanam, благодаря за информацията   bouquet

# 781
Благодаря ви приятели, ще потърся непременно след работа....Току-що  подкрепих и петицията за дечицата. Дано направят нещо по въпроса.

Преди седимица ходих на фризьор и се посъветвах с жената за ----- косопад. Тя ми препоръча да варя листа от бръшлян и с водата да изплаквам косата. Наистина има ефект и изглежда и по жизнена. Да ме посъветвате и вие нещо против косопад на "зелена" основа?
newsm78

# 782
# 783
  • София
Момичета,  отново ви обръщам внимание на възможността да помогнем на дечицата. Важно е да сме МНОГО!!!
Извинете ме че се повтарям, но другите майки планини повдигнаха. От нас се иска само да отидем...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229429.0

# 784
Сърцето ми се къса за дечицата Sad Съжалявам, че не съм в Сф, за да отида

# 785
Благодаря ви приятели, ще потърся непременно след работа....Току-що  подкрепих и петицията за дечицата. Дано направят нещо по въпроса.

Преди седимица ходих на фризьор и се посъветвах с жената за ----- косопад. Тя ми препоръча да варя листа от бръшлян и с водата да изплаквам косата. Наистина има ефект и изглежда и по жизнена. Да ме посъветвате и вие нещо против косопад на "зелена" основа?
newsm78

Oтвара от корени от коприва също е против косопад. Продава се в аптеките. Лично не съм го ползвала , но приятелки казват , че са доволни

# 786
Мерси Дени,   bouquet мерси, ще пробвам и копривата тогава. Вярно, как не бях се сетила за нея!

# 787
  • Варна
На мен преди десетина години много добра работа ми свърши екстракт от репей. След това пак търсих, но не можах да открия.

# 788
Дали в аптеките няма да я открия?   Rolling Eyes
А да знаете, как да се преборя с дребосъците в къщи? Става въпрос за миниатюрните мравки. Наскоро ги засякох в спалнята, да вървят в дълга колона от терасата към леглото, а след това ги видях и в тоалетната и хола. Като знам, как един ден се събудих, като филм на ужасите, бяха ме полазили навсякъде по тялото. Тогава пръсках с един спрей, при който нетрябва да се влиза в стаята 24 часа, но сега нямам такава възможност, заради детето. Нещо да ме посъветвате? newsm78

# 789
beni_vasi , писах за мравките,но не помня в коя тема.
Нали не искаш да ги изтребваш, а само да ги прогониш? Hug
Силна миризма ги отблъсква- лавандула, оцет, лимон. Peace

# 790
beni_vasi , писах за мравките,но не помня в коя тема.
Нали не искаш да ги изтребваш, а само да ги прогониш? Hug
Силна миризма ги отблъсква- лавандула, оцет, лимон. Peace

Да, в тази тема е. Ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=169992.msg4476723#msg4476723

# 791
Благодаря ти   bouquet tania_ark! Чела съм ги, но съм ги забравила статиите. Това за канелата, лавандулата и оцета ми хареса! Още днес ще го изпробвам!

# 792
http://gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=393

тук има рецепти за хлебарки, мравки, комари и молци

# 793
# 794
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Да, но не пише от кои кестени...ядливите или неядливите

Общи условия

Активация на акаунт