Да продължа ли да опитвам?

• 3 022
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Хората, като сгафят към някой  преосмислят ситуацията и колкото по- бързо реагират, толкова по- голям шанс имат за прошка. Сега си се сетила след толкова години, ми той вероятно отдавна те е забравил.
Човек, като изпусне птичето, може и втори път да не кацне.
Продължавай напред и не се терзай, не е било писано.

# 16
Вече втора-трета подобна тема напоследък... Оставете хората на мира. Чист егоизъм е това, на ТЕБ да ти олекнело. Щом даже и сийн няма, вече си стотната дупка на кавала за него, имаш нулева релевантност за сегашния му живот.

Съгласна съм. Най-много и да я блокира, ако продължава да настоява.

# 17
Може вече да е блокирана, щом съобщенията са невидяни.

# 18
Country Strong, е, тя му е пратила някакво съобщение и той даже не го е погледнал, какъв е смисълът?

Аз затова казах, че говоря от личния си опит - не ангажирам никого да се съгласява, просто споделям една възможна перспектива на отсрещната страна. На мен също не би ми станало приятно, ако въпросният човек от моята история ме потърси, но не бих отказала да ми се извини или да обясни защо постъпи, както постъпи.

Така или иначе няма да разберем повече за естеството на историята на авторката, понеже тя явно изчезна и само си чешем клавиатурите. Чак ме е яд, че споделих нещо толкова лично, макар и не в детайли.

# 19
Country Strong, е, тя му е пратила някакво съобщение и той даже не го е погледнал, какъв е смисълът?

Аз затова казах, че говоря от личния си опит - не ангажирам никого да се съгласява, просто споделям една възможна перспектива на отсрещната страна. На мен също не би ми станало приятно, ако въпросният човек от моята история ме потърси, но не бих отказала да ми се извини или да обясни защо постъпи, както постъпи.

Така или иначе няма да разберем повече за естеството на историята на авторката, понеже тя явно изчезна и само си чешем клавиатурите. Чак ме е яд, че споделих нещо толкова лично, макар и не в детайли.
Чета коментарите и си извличам поуките от тях.Не смятам,че е нужно да навлизам в повече подробности,тъй като съм обяснила ситуацията до ниво ,в което както да получа отговор,така и да запазя дискретността на историята

Общи условия

Активация на акаунт