Обмислям раждане от донор.

• 1 579
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте на всички.
Обмислям раждане от донор защото не ми върви в любовта и ми писна да чакам  "принца". Жадувам да стана майка. Чудя се обаче коя клиника да избера ?  Насочила съм се към Афродита или Щерев, но няма никаква представа нито за това как се случват нещата, нито коя от двете е по-добра. Надявам се тук да открия мнение на жени минали по този път или на ваши познати, които са родили по този начин. Ще се радвам да споделите коя е най-добрата клиника за подобно нещо ?
 Благодаря предварително !

# 1
За клиника не знам, защото аз съм правила донорска инсеминация и съм раждала в чужбина, но във форума има вече доста теми по въпроса, така че можете да прочете.

# 2
Не знам дали знаете, но др Станулов се премести от Афродита в Доверие от септември, там има нов лекар.В Щерев не съм била, но съм чувала само негативни отзиви.

# 3
Благодаря за информацията.

# 4
Доста субективно е коя клиника и кой лекар са най-добри. Както не малко пъти са казвали момичетата, за една е добър един лекар, за друга друг. Най-важното е вие да усетите лекаря и да му се доверите.
Аз бях в Щерев при доц. Андреева и мога да изкажа само добри впечатления за нея и екипа. Вероятно щях да продължа и при нея с инвитро, но понеже не съм от София постоянните дълги пътувания ми се отразяват зле на психиката.
Каквото и да решиш, ти желая бърз успех!

Общи условия

Активация на акаунт