Въпроси за TBI Bank - 3

• 31 020
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Впечатлена от разгърналата се дискусия , реших да попитам и аз.
Видях новите условия на банката, но не видях проблем.
По разплащателната сметка ми превеждат заплата, плащам си битовите сметки и правя преводи до лица и институции. Ползвам и сметката в евро.
Да не би да съм в грешка?
Защо смятате, че има вероятност да Ви наложат такса?

# 676
Такса би трябвало да се наложи, по разплащателни сметки, по които няма движение 180 дни.

# 677
Не е вероятност, а решение на банката за сметки без активност. Има го в съобщенията.

# 678
  • София
Преди два дни попитах служител в офис и директно ми отговори, че за момента не са наясно. Чакат да получат официално инструкции, тогава ще могат да отговорят на въпроси относно новостите за такси и блокиране на сметки по които не са извършвани операции 180дни.

# 679
Преди два дни попитах служител в офис и директно ми отговори, че за момента не са наясно. Чакат да получат официално инструкции, тогава ще могат да отговорят на въпроси относно новостите за такси и блокиране на сметки по които не са извършвани операции 180дни.

Ами да питат тук, във форума. Ние подробно го обсъдихме, разнищихме и вече е избистрено.

# 680
  • София
Като сега си направих карта Неон ми дадоха някакъв кредит от 400лв. Казах, че не го искам и ми отговориха да не отварям линка с потвърждение. Да, но стои върху картата с приложението и ме е страх да не го кликна случайно. Някой знае ли как да го махна?

# 681
  • София
Като сега си направих карта Неон ми дадоха някакъв кредит от 400лв. Казах, че не го искам и ми отговориха да не отварям линка с потвърждение. Да, но стои върху картата с приложението и ме е страх да не го кликна случайно. Някой знае ли как да го махна?

Да не е шопинг лимит? Защото на мен ми дадоха такъв, аз не го ползвах и после изчезна.

# 682
На всички е еднакво, пише "активирай neon credit", просто внимавайте Simple Smile

# 683
  • София

Не го мисли. Нищо няма да стане ако кликнеш върху него - изпраща те към пояснителна страница на която долу ниско има пак бутон за продължаване. Но с първото случайно натискане нищо не се случва.

# 684
На мен нишо не ми пише.
Освен една по-голяма сума,но си е кредит,не е ШЛ.
Него го закрих в офис и изчезна
.Попълних една молбичка и това е.Може би имаше срок 30дни,но изчезна по-бързо.

# 685
# 686
Някой друг да има проблем със захранване на neon? Досега съм захранвал няколко пъти и през Google Pay и през друга карта, но последните няколко дни ми изписва "Грешка, нещо се обърка". Инсталирал съм последните ъпдейти и изчистих кеша.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 20:42 от blaskowitz_bg

# 687
Здравейте Simple Smile няколко пъти ми се налага да внеса кеш в сметката към Неон картата, но е неудобно да чакам опашки на каса в офис на банката. Дали може да се внесат пари през банкомат директно по сметката към Неон и има ли някакви особености?

# 688
Здравейте Simple Smile няколко пъти ми се налага да внеса кеш в сметката към Неон картата, но е неудобно да чакам опашки на каса в офис на банката. Дали може да се внесат пари през банкомат директно по сметката към Неон и има ли някакви особености?
Не може на банкомат, защото на банкомат могат да се внасят пари само с карти, на чиято банка е банкоматът, а TBI Bank нямат собствени банкомати.

# 689
Не може.
Нямат техни банкомати.

Общи условия

Активация на акаунт