Въпроси за TBI Bank - 3

• 31 114
  • 758
  •   2
Отговори
# 645
Извинявай, но от 9 години съм в тази банка и никакви такси нямам. Като трябва, ще ида в офис за закриване, не е драма.

# 646
Както писах преди нямах търпение да скъсам всички връзки с тая банка, което уж стана след 3 ходения в офис, където им казах " надявам се да нямам вече нищо общо с вас, че ми побеля косата докато ми закриете сметките" , съответно си изтрих и приложението. И днес моля ви се ме звънят и почва тирада " Като лоялен клиент ви предлагаме....дъра бъра даже не ги слушах, но ми скочи адреналина. Викам никакъв клиент не съм ви, закрих си сметката и не желая да ми се обаждате...Тази като някакъв робот продължава " Въпреки това, ако решите, ако искате....Аууу страшна работа, няма такива кърлежи просто.

# 647
Добре, защо на мен никога не ми звънят?! 9 години съм клиент. Отбелязала съм, че не желая директен маркетинг и комуникация само по имейл. Не е сложно.

# 648
Къде да го отбележа като вече нямам ни сметка ни приложение към тях? Не знам защо не ти звънят, вероятно защото активно ги ползваш и няма нужда да ти досаждат. Явно почва гонитбата като се дръпнеш.

# 649
Сега няма как да отбележиш. В началото трябва. Не ги ползвам за кредити, нито един нямам. От депозитите съм доволна.

# 650
Аз също съм доволна. Нямам ни такси, ни кредити, никой не ми звъни за нищо. Ползвам само депозити.

# 651
Къде мога да проверя дали имам сметка в евро открита? И за да не ми закрият сметката тоест замразят трябва да направя превод от неон към примерно моя карта така ли просто да има транзакция на 6 месеца?

# 652
Къде мога да проверя дали имам сметка в евро открита? И за да не ми закрият сметката тоест замразят трябва да направя превод от неон към примерно моя карта така ли просто да има транзакция на 6 месеца?

Като цъкнете върху картата НЕОН в приложението, ще се превърти отдолу евровата сметка.

# 653
Аз засега имам само депозит. Смятах да прехвърлям суми в Касичка, но все още не съм го направила. Като нямам и не ми се налага движение по левова и еврова сметка, да ги закривам ли? Картата също не ползвам.

# 654
  • София
Възможно е да имаш само депозитна сметка без карта, приложение и каквото и да е друго.

# 655
Възможно е да имаш само депозитна сметка без карта, приложение и каквото и да е друго.

Депозита го направих през приложението, за да ползвам по-висок лихвен процент, от там автоматично получих карта и сметки в лева и евро.

# 656
Ами и аз ползвам само депозити, но ще си запазя касичка, еврова сметка, НЕОН. За да мога да си прехвърлям, превалутирам. В един момент депозитите ви ще падежират, какво ще правим? Ще ходим до офисите ли да ги теглим? Или изпращам от други банки по НЕОН  и си правя нови депозити. Прехвърлям в картата и тегля, правя преводи и така. Няма какво да правя изтекъл депозит.

# 657
Ами и аз ползвам само депозити, но ще си запазя касичка, еврова сметка, НЕОН. За да мога да си прехвърлям, превалутирам. В един момент депозитите ви ще падежират, какво ще правим? Ще ходим до офисите ли да ги теглим? Или изпращам от други банки по НЕОН  и си правя нови депозити. Прехвърлям в картата и тегля, правя преводи и така. Няма какво да правя изтекъл депозит.

Добре, но ако няма движение по евровата сметка, какво да я правя, не искам да се окаже в някакъв момент, че дължа такса за нещо, което не ползвам. Може случайно и да ми се наложи да превалутирам и да прехвърля по евровата сметка, но това не е сигурно. В касичка ще започна да прехвърлям суми от Револют, от там поне няма такси, докато ако искам да прехвърлям от Инвестбанк, преводите са по 7 лв.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 11:16 от Kateriza

# 658
  • София
Трудно е да се отговори на такива въпроси докато не вземеш лично решение ще ползваш или не.
Аз за себе си взех решение, че няма да ползвам евровата сметка и я закрих преди два дни именно за да избегна евентуални бъдещи такси. Левовата и касичката ползвам активно.

# 659
И аз да се включа с въпрос за евровата сметка. Ако прехвърля от левовата някаква малка сума, това счита ли се за движение? Или да прехвърля от Револют пак така малка сума направо в евровата сметка? Първото е много по-лесно, но дали е според новите им правила. Иначе и аз досега не съм ползвала евровата сметка и не знам дали ще ми трябва, но не ми се ходи до офис да я закривам.

Общи условия

Активация на акаунт