Коледни календари - тема №4

• 77 480
  • 812
  •   1
Отговори
# 105
Днес ми пристигна поръчката от Cafekapsuli. Всичко е изрядно - доставката е с DHL с проследяване от Германия до България, а тук получих на адрес с куриер на Спиди. Поръчката бе опакована в брандиран кашон, добре уплътнен с опаковъчна хартия - споменавам го, понеже един от артикулите ми беше течен овкусител Карамел за кафе. Отворих всички кутии да проверя съдържанието. Засега нямам причина да се съмнявам в менте продукти. Опитах едно от кафетата, които не съм пробвала досега - Coconut Haven Latte на Senso Nocturno. Ами хареса ми Simple Smile

Нямам притеснения при плащането с карта, понеже използвам виртуална, държа я празна, а и с много нисък лимит, който вдигам непосредствено преди плащане. Може и това да е полезно на някой Simple Smile

# 106
Момичета,

Моля ви да ми помогнете чудя се къй календар да си купя. На Бел или на Катрис? Моля ви за помощ, защото и двата ми допадат, но някак не мога да реша. Клоня към Бел по принцип, но пък не съм ползвала толкова много хубави неща от марката. Благодаря на всички! ❤

# 107
Аз съм чела предимно негативни коментари за козметиката на Бел, Катрис е по-харесвана марка.

# 108
Аз имам неща на Бел, не са лоши, но не съм купувала календар до сега.
Катрис са ми по-познати - купувала съм календара им няколко пъти, но предпочитам тези, които са тип "направи си сам", защото слагаха по 2-3 палитри и като цяло по-големи неща. В този, посветен на "Великия Гетсби", май има стикери, татуировки и подобни излишни неща (има и хубави, просто според мен е по-добре изобщо да не слагат стикери).

# 109
Взех на Бел. Не е лош де, ама съжалих малко. Joy

# 110
Аз вече съм готова с подаръка за кокерчето ни- за втора година купувам календара за кучета на ДМ и горещо го препоръчвам! Има и за котки!

# 111
# 112
  • Sofia
Този винен календар съм набелязала. 100 мл., че и само 12 нещо много ми малеят Simple Smile

# 113
# 114
Този календар с капсулите го гледах и аз, но ми се стори скъпичък за това, което предлага. Аз всъщност имам от предишна година един календар с кутийки за многократна употреба, купен от Лидл. Миналата година го ползвах като го пълнех именно с различни капсули за кафе и горещ шоколад, бонбони Рафаело и Киндер и други такива дреболии.

# 115
  • Там...
Коледен календар на Макита. Идея за мъже и не само Simple Smile
https://www.amazon.co.uk/Makita-Advent-Calendar-Art-P-84785/dp/B0DHV76WVK
Попаднах в Инстаграм на отваряне:
https://www.instagram.com/reel/DBlGfM1Ol6w/

# 116
Готова съм с няколко календара.

Mиналогодишния Premium Rituals за мен:
Скрит текст:

LEGO Marvel Spidey за дъщеря ми:
Скрит текст:

Ebelin аксесоари за коса за дъщеря ми:
Скрит текст:

Ще направя и къстъм с арт дейности и игри за намиране на лакомства Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 12:37 от Ягодка.

# 117
Ягодка, трите календара за една и съща дъщеря ли са? Нужно ли е наистина? Догодина пак ще има Коледа и календар преди нея...

# 118
  • София
Добре, защо трябва да се намесваме в избора на хората какво и колко искат да купят/подарят.

# 119
Добре, защо трябва да се намесваме в избора на хората какво и колко искат да купят/подарят.
Защото по темите е пълно с постове за това как всичко възможно за тази възраст вече е подарено и как нямаме повече идеи. Както и защото и ние сме допускали тази грешка и знаем до какво води. Наистина не е нужно това. Децата се претрупват и спират да се радват.

Общи условия

Активация на акаунт