Коледни календари - тема №4

• 78 821
  • 812
  •   1
Отговори
# 120
Lego-то е за голямата
Аксесоарите за малката
DIY календара ще е с общи занимания и игри - миналата година например включих игри тип Лов на съкровище и падна голяма веселба - веселбата беше повече от тичането и търсенето из къщата. Разбира се, откритото съкровище също си беше радушно прието Smile

Надявам се да съм била полезна с някоя идея Simple Smile

Готова съм с няколко календара.

Mиналогодишния Premium Rituals за мен:
Скрит текст:

LEGO Marvel Spidey за дъщеря ми:
Скрит текст:

Ebelin аксесоари за коса за дъщеря ми:
Скрит текст:

Ще направя и къстъм с арт дейности и игри за намиране на лакомства Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 12:38 от Ягодка.

# 121
  • София

Защото по темите е пълно с постове за това как всичко възможно за тази възраст вече е подарено и как нямаме повече идеи. Както и защото и ние сме допускали тази грешка и знаем до какво води. Наистина не е нужно това. Децата се претрупват и спират да се радват.
[/quote]

Аз не споря, че това не е така, но жената не е питала за мнението ни дали нещо е в повече или не. На мен лично ми остават лош вкус такива коментари и намеси и го казвам като човек, който може би изобщо няма да купи коледни календари за децата тази година. 😃

# 122
Аз и за себе си няма да купувам, бойкотирам ги. Календарът на Клиник, който сега е 274 лв. в Нотино, преди две години го взех на 152.52 (с 18% отстъпка от 186). Е па същият си е, изключая цената Head BandJoy

# 123
  • Асеновград
И аз май ще си остана само с look fantastic, не че се оплаквам, но наистина не виждам нещо друго което да си заслужава, даже този на дм био с лакомствата мислех да взимам но ще пропусна и него.. a миналата година имах два, искаше ми се и тази година но..🤷🏻♀🤷🏻♀ като се замисля за тези пари по- добре да си купя нещо което ще ползвам и харесвам наистина дори и на по-висока цена. Ето сега ще отварят Kiko Milano в Пловдив в мола, и те имат календар, но абсурд да дам 240лв и половината неща да не ми харесат, вътре има еднократни маски, бютиблендер, и по добре да си купя неща които наистина харесвам, а те имат страхотни попадения, аз съм им огромен фен, почти нямат слабо. А и по Коледа ще имат намаления.

# 124
Аз бях много ентусиазирана предишните години, тази година всичко ми се струва безбожно скъпо, наистина са се оляли. 300 лв за шепа мостри... И накрая се оказва, че ми се подмятат с години из шкафа. Иначе не е лоша идеята да се поглезя с някакъв луксозен козметичен, но на този етап май не ми е до това.

# 125
Аз ще търся този с пралините. Много ги харесвам и ще са ми супер.

https://zelen.bg/bonboni-davki-i-blizalki/koleden-kalendar-s-pralini-312g-bettr

# 126
  • Сф
Много готин календарът на Макита, ама 190 евро 😱👀 Точно се зарадвах, че намерих за мъжо, а то...

# 127
Благдоаря за отзива за cafekapsuli.
И аз заглеждах календара нa Dolce gusto, но се отказах. Предпочитам да си поръчам някакви отделни кутии с ароматни вкусове и да си ги разбърквам да си отварям.
Със сигурност ще взема календара с чай на ДМ и от тези с храните мисля също.

# 128
А криете ли календарите до 1 декември? ММ днес ги домъкнал и ги оставил в коридора до входната врата.

# 129
  • Асеновград
Да, моя седи над един от гардеробите то само там има място че другите са вградени, а и заемат място. Далеч от очите, далеч от желанието да отворя всички вратички хахах.

# 130
Моите са прибрани, да не ми се пречкат.

# 131
  • Сф
Онзи ден с детето отворихме целия на Look Fantastic 🫢🫢 И двете нямахме търпение. За декември само ще се изненадваме кое кой ден ще се падне Simple Smile

# 132
Отварят се ден за ден в декември. Дори се стараем да не гледаме след като вече е закупен даден календар какво е съдържанието с цел да има "изненада" какво ще се падне за деня.
Ако го купя и отвори получателя всичко наведнъж се губи емоцията. Може спокойно да се замени с подарък, съдържащ n на брой артикула.

# 133
Аз така или иначе съм гледала видеа с отваряния, преди да реша кой да купя. Но до декември ще забравя подробностите Simple Smile

# 134
Аз съм крайно нетърпелива и отварям веднагически целия календар. Само този с чайовете го отварям, когато ми дойде. Grinning

Луксозният календар на "Дъглас" ми хареса, но съдържанието му е почти същото като миналогодишното. Има някои продукти, които са само за пълнеж, но и такива, които си струват. Бих го препоръчала.

Общи условия

Активация на акаунт