Коледни календари - тема №4

• 78 842
  • 812
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Миналата година почти устоях на изкушението да отворя всичко веднага Simple Smile Казвам почти, защото имахме няколко календара и половината ги разпорихме моментално. Тази година все още нищо не съм купила. Все нещо ми липсва или е като миналогодишното. Или пък цената не отговаря на съдържанието.
Сега се чудя за девойка, която си пада по декоративна козметика какво да взема. Maybelline? L'Oréal?  Или направо да заложа на хубава спирала + парфюм? Ама пък нямам и най-бегла представа кой парфюм е актуален сред тийновете сега.

# 136
Аз съм търпелива, отварям си ги на деня, и децата съм научила така. Търся да си взема календар с бисквити.

# 137
  • София
Може да видите тук, пускат интересни неща https://www.shokoladi.bg/bg/products/?word=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0 … %81%D0%B8&x=0&y=0

# 138
На календар с протеинови барчета попадали ли сте? Търся нещо за трениращ младеж...

# 139
# 140
  • Благоевград
Заслужава ли си календарът на Lumene? Миналата година беше към 250 лева, сега в Makeup е 299. Ползвам СС крема и съм доволна. Затова се чудя и за календара.

# 141
Мейкъп малко послъгват с цените понякога, най-добре сравнете с други сайтове, преид да поръчате.
Поръчвам от тях, но само неща, за които съм сигурна, че струват толкова, колкото пише.

# 142
  • Благоевград
Сега видях, че съм гледала миналогодишния. От тази година го има в Нотино, 226 лева, има код за отстъпка и е 193 лева.

# 143
Мисля че Антоанет Попова го е отваряла в ютуб, може да погледнеш клипчето. Ако целиш да се изненадаш - накрая си казва мнението и прави анализ на спестената сума, та може само тази част да изгледаш Simple Smile

# 144
От днес до 08.11 в Douglas имат код за отстъпка douglas20, но не важи за коледните календари. 😃

# 145
Здравейте,

Търся подарък за моя приятелка, която е голяма почитателка на парфюмите, като се бях насочил към https://www.notino.bg/notino/advent-calendar-2024-12-days-of-per … koleden-kalendar/, но за съжаление много бързо беше изчерпан.

И в момента се чудя дали някой е виждал или се е натъкнал на нещо подобно, т.е. тип коледен календар или сет от мини парфюми. Не е задължително да е само за България, може и от чуждестранни сайтове, стига да не е извън Европа естествено, защото сигурно ще се чака с месеци.

Благодаря предварително!

# 146
Цитат

И в момента се чудя дали някой е виждал или се е натъкнал на нещо подобно, т.е. тип коледен календар или сет от мини парфюми. Не е задължително да е само за България, може и от чуждестранни сайтове, стига да не е извън Европа естествено, защото сигурно ще се чака с месеци.
Върнете се назад в тема и в края а предишната тема има няколко предложения за такива календари. Може нещо да си харесате.

# 147
Ето нещо подобно, което май не е било в темата (защото не е календар): https://www.lancome.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B … B8/01040-LAC.html

Мислех си дали да го поръчам - по-скъп е от този на Нотино и с по-малко съдържание, но пък дават мостри. За сега не съм решила.
Аз не поръчвам с превозвачи, така че чужди сайтове с парфюмни календари не ме интересуват.

# 148
# 149
Определено е по-добрата оферта, единствената разлика май е, че кутията не е коледна. Само че доставката им сигурно ще излезе 9 лв (7 за Еконт и два за НП).

Общи условия

Активация на акаунт