Коледни календари - тема №4

• 78 851
  • 812
  •   1
Отговори
# 150
В Билла има шоколадови календари на Линд -23 лв

# 151
Здравейте!
Търся коледен календар на НУКС!
Ако някой е срещал по аптеките или онлайн в наличност, моля да сподели!

# 152
Здравейте!
Търся коледен календар на НУКС!
Ако някой е срещал по аптеките или онлайн в наличност, моля да сподели!

https://makeup.bg/product/816578/

# 153

Това е миналогодишния. От тази година по всички аптеки е "няма наличност". Дали е изчерпан или още не е зареднен, нямам идея.

# 154
Не е зареден още най-вероятно. Simple Smile

# 155
Включвам се в темата да събирам идеи. Търся нещо за подарък на дете на 7г и се чудя какво да взема.

В Instagram ми излезе реклама на този календар, но никога не съм пробвала техни неща:

https://lafeve.shop/products/advent-calendar?utm_medium=social&u … 20215363741240247

# 156
В Билла има шоколадови календари на Линд -23 лв

Тези дни излизат новини около повдигнати обвинения срещу Линдт за наличието на тежки метали в шоколадите им.

# 157
Пише, че са открити олово и кадмии в някои от тъмните им шоколади (не обичам тъмен). Какаовите растения били отглеждани в заразена почва. Още се разследва.
Същото се отнася за други марки шоколад (непопулярни на нашия пазар), които получават какао от тези производители.
А уж ЕС беше много внимателен за такива неща!

# 158
  • Sofia
За мен продуктите на La feve са много, много красиви, но вкусовете ми идват свръх екстравагантни, не ми харесват.
Не знам дали Jeff de Bruges ще пуснат календар, но техните шоколади са разкошни на вкус, за качество- не знам.

# 159

Календар на Метро

# 160
  • София
На мен ми подариха Douglas makeup - червения с гримовете. Не се сдържах и го отварям ноември, но всеки ден по 1. Не бих го препоръчала, но пък ми е забавно да си отварям, създава настроение.

# 161

Това е миналогодишния. От тази година по всички аптеки е "няма наличност". Дали е изчерпан или още не е зареднен, нямам идея.
Има го в asos, доставят до България, доколкото виждам е с безплатна доставка. Цената му е 85 паунда, т.е. около 200 лв. И аз му се чудя..тези масла за какво ги ползвате?
https://www.asos.com/nuxe/nuxe-the-advent-calendar-36-saving/prd/207252708

# 162
Здравейте.
Имам един малко по-различен въпрос. Не знам дали е обсъждан.
Знаете ли колко отвора/джоба трябва да има едни коледен календар: 24 или 25.

Защото срещам различни варианти.

# 163
Няма еднозначен отговор на този въпрос, дори при оригиналните немски календари има и с 24, и с 25 прозорчета.

Сдобих се с този на ASOS след видео на Антоанет Попова. Нарочно е още в кашона, защото макар да знам какво съдържа, не искам още сега да го отварям.

# 164
Повечето са с 24. Има с 25, но са изключение.
Има и с 12.

Общи условия

Активация на акаунт