Коледни календари - тема №4

• 52 964
  • 541
  •   6
Отговори
# 270
Криси, календара на Yankee Candle ли визираш?

# 271
Криси, календара на Yankee Candle ли визираш?
Да.
Не сън взимала свещи на марката, но съм чувала/чела добри отзиви, та имах други очаквания.

# 272
  • На изток от Рая
Да похваля коледния календар с чай на Lovare, някой го беше препоръчал в темата. Много съм доволна, опитах четири от вкусовете, вече имам и любими.
Тази година си взех само календар с чайове и капсули на Долче Густо, слаба работа.

# 273
Да похваля коледния календар с чай на Lovare, някой го беше препоръчал в темата. Много съм доволна, опитах четири от вкусовете, вече имам и любими.
Тази година си взех само календар с чайове и капсули на Долче Густо, слаба работа.
За мъжа ми взех кафе-календар на Неспресо, обаче. Вътре има няколко вида капсули, до сега все Lor му се падат. Едните каза, че и преди ги е пробвал, но този път кафето му харесало повече.
Абе, сутрин всички отваряме кутийки и е забавно Simple Smile Големите деца, още не са си отворили очите, и точат да отварят Лего-календарите Simple Smile

# 274
На Ловаре чайовете са чудесни наистина. Аз съм взимала от стандартните, сега ще погледна и календара. Благодаря!

За Янки свещите, наистина им е много разочароващ календара. Свещите не са като техните стандартни. Това са си обикновени чаени свещи и не миришат изобщо. Миналата година си го взех и останах много разочарована и аз.

# 275
Добре че споделихте за този Yankee Candle чаено свещен календар, че ми беше мъчно че не успях да си взема такъв. Че и не са евтини. Най-ниската цена на която аз успях да го намеря беше 45 лева...

# 276
  • София
Добре че споделихте за този Yankee Candle чаено свещен календар, че ми беше мъчно че не успях да си взема такъв. Че и не са евтини. Най-ниската цена на която аз успях да го намеря беше 45 лева...

Дори и не в календар, техните свещи и за мен не стават. Имат аромат, когато ги закупиш и повдигнеш капака, но при горене въобще не се усеща. Принципно, много малко марки предлагат нещо завидно в този аспект - аромат само в незапалено състояние, липса на такъв или е супер, мега, гига слаб по време на горене или след като загасиш и леко се е нагрял восъка. Със същият успех можеш да си вземеш свещи от Пепко, но са по-евтини. Скъпи свещи като Диптик и Герлен също не миришат по време на горене.

# 277
Скъпи свещи като Диптик и Герлен също не миришат по време на горене.

Категорично не съм съгласна. Не съм имала свещи на Guerlain, но тези на Diptique определено ухаят и по време на горене. Друг е въпросът, че ароматът им не е остър и твърде силен. Ако се търси интензивен аромат, такъв е например този на свещите на Bath & Body Works. Дори за моя вкус е твърде силен.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 10:52 от {Тони}

# 278
Аз имам свещи на Герлен страхотни са, особено тази на Мон Герлен. Божествено ухае, но е натрапчива, а лека.
Не понасям тези на популярните марки, които омирисват целия апартамент, душат ме.

# 279
  • София
За мен една свещ трябва да ухае докато гори. Ако ще давам за нея 120 + лева искам не да я използвам като ароматизатор в незапалено състояние - за тази работа се продават дифузери най-различни и далеч по-евтини.

# 280
Вие ме шашардисахте. Не знаех че свещи от по 100+ лева не миришат като горят...
А аз се оплаквах че евтините като ги запалиш не миришат 🙄

# 281
В Лидл, в Повдив Кичука имаше вчера от календара на Yankee Candle, за 7лв, от разпродажбата, която беше миналата седмица. 6-7 бяха, всички разчоплени с по някое прозорче, но нямаше липсващи до колкото видях. 
И малко спам, аз взимам от Пепко едни големи свещи в метална кутия с капак. Страхотни са и омирисват цялата къща. 8лв им е цената. Та Янкито хич не ме поблазни.

# 282
В нашите магазини Лидл (в Плевен - проверявам два) няма никакви календари. Само от тези на Фереро.

# 283
Бях писала, че го взех от Билла за 15лв., ноо не си заслужава според мен, така че не съжалявайте Simple Smile

# 284
  • Бургас/Пз
Миналата година La feve имаха страхотен адвент календари, но май и тази година пак е същият
https://lafeve.shop/products/advent-calendar
Може ли да предложите друг подобен

Общи условия

Активация на акаунт