Коледни календари - тема №4

• 50 213
  • 501
  •   2
Отговори
# 300
Обичам адвент календари, особено тези с чайове и козметика. Харесва ми този на Нивеа, DM и други по-луксозни, но за мен са малко скъпи...

# 301
  • София
От календара на Rituali. Joy Повечето неща са с приличен travel size по 50 мл, но това сапунче днес ме разсмя. [/b]

# 302
И с бялата козметика на МАС нещата стоят така:

4мл и 5мл.

# 303
  • софия
Не можете да биете днешната кутийка на дъщерята от Anthtopologie. Сутринта хем се смяхме, хем не вярвахме. Дори не е мини. Сигурно е тестер. Гел за вежди 1.5 мл. По-тънинко е от малкия ми пръст и същата дължина. Червилото е за сравнение (то е от моето прозорче от Либърти).

От календарите за чай, този на Йоги не е хубав. Твърде силно ароматни и все на джинджифил бият. Миналогодишният на Пука беше по-хубав.

# 304
  • София
Не можете да биете днешната кутийка на дъщерята от Anthtopologie. Сутринта хем се смяхме, хем не вярвахме. Дори не е мини. Сигурно е тестер. Гел за вежди 1.5 мл. По-тънинко е от малкия ми пръст и същата дължина. Червилото е за сравнение (то е от моето прозорче от Либърти).

От календарите за чай, този на Йоги не е хубав. Твърде силно ароматни и все на джинджифил бият. Миналогодишният на Пука беше по-хубав.

zvanche, заби ни в земята направо! Sweat Smile

Аз пък купих няколко календара на Йоги за подарък. Frowning1 Дано да харесат чайовете!

# 305
Аз пък купих няколко календара на Йоги за подарък. Frowning1 Дано да харесат чайовете!
Аз ги харесвам, някои видове особено много и си купувам от тях отделно. Но наистина не са за всеки. Обаче пък поне ще пробват получилите ги. За мен и това е част от идеята - да подариш нещо различно.

# 306
Еха, колко много има изписано докато се включа 😱🙈
Знам че календарите са с идея да се отварят ДО Коледа, но аз предпочитам да си го взема като коледен подарък (или да ми подарят) и да си го отварям от 01.Януари...

Та в текущия момент съм в търсене на календар с декоративна козметика, като повече ми се иска да се набляга на лице и очи (основи, хайлайтъри, руж, фдт, сенки, линии, моливи, спирали, вежди...).
Някой може ли да препоръча такъв, като по възможност да не е най-безумно скъпият календар, но пък и да не е най-долнокачествената козметика, от която ще се изприщя 🤔 изобщо има ли такова животно 🤔😅

# 307
  • Mediterraneo

4 и 7 мл са кремчетата в моя календар. Има и "големи", цели 14 мл. Но съм доволна много, продуктите са супер.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 19:34 от Тарталета

# 308
С козметичните календари май е трудно. Ако са някакви яки и си заслужават, обикновено по това време вече са свършили, да не кажа, че даже и с пускането си се изчерпват. Например този на Нотино с парфюмите (не е, точно козметичен, но бързо свърши). Антоанет Попва-Янг има видеа, в които отваря календари. Там може да погледнете нещо, което си заслужава. Аз не съм изгледала още всичко, но май не ме е впечатлил никой календар. Иначе бюджетните варианти са Катрис, Есенс, Революшън, но там понякога слагат такъв спам, че по-добре с парите от календара да си избереш сама продуктите. Иначе на мен си се иска да пробвам гримовете на Бенефит и съм си наумила някоя година да си взема календара им, но си е от скъпите по принцип. Иначе те нямат кой знае какви продукти и всяка година е почти един и същ. Но сега има доста гримове да поизхабя, за това ще почака. Иначе май вече не е наличен. Шарлот Тилбъри май имаха мини календар (с 12 дни), но той пак идва скъп за 12 продукта. Но бюджетните са това - Катрис, Есенс, Мейбълин, Революшън, но аз не съм фен на техните календари.

# 309
Съгласна съм с VaniaK. Добрите календари ги пуснаха много отдавна и изчезнаха за дни. Lookfantastic , cult beauty , space nk, asos ( този се задържа малко повече) . Аз съм много доволна от тях. Нищо вътре не е миниатюрно , въпреки това марките са топ.

# 310
Asos си взех миналата година, че бързах да не свърши. После го гледах, че имаше промо кодове за него. Явно имат количества, за това може за следваща година да се поизчака. Иначе и той е от скъпите. Миналата година беше около 180 лв, сега ще да е бил по-скъп. Иначе го гледах, че не е наличен. Обаче там има сякаш повече бяла козметика, продукти за коса/тяло и не е точно това, което търси потребителката. Тия “смесените” календари има по малко от всичко. Ако иска да е насочен към грим продукти, по-скоро трябва да гледа календари на една марка. Иначе аз още си ползвам нещата от миналогодишния календар и не трябваше тази година да взимам друг, нооо получих слънчево затъмнение 🤣🤣🤣

# 311
  • софия
Скрит текст:

zvanche, заби ни в земята направо! Sweat Smile

Миналата година в календара на BeneFit всичко беше минита. Удобни са при пътуване, но цената не навяваше на подобни мисли и мислех, че няма да има нещо, което да ги бие.

Вкусът е силно индивидуална категория и това, че на нас не не харесва Йоги, не означава, че на всички не се харесва. Има причина да са популярни.

# 312
Преди малко поръчах ето това, само защото излезе около 5 лв: https://www.sinsay.com/bg/bg/advent-kalendar-6585z-slv

Може и да не дойде - понякога изчерпани продукти излизат като налични. Но като цяло ми е все едно - онзи ден поръчах коледни неща, след това реших, че искам още едни панички с елхи и покрай тях поръчах и календара.

# 313
maybelline календар дали има някъде?

# 314
Тази година взех календарите на boots, ferrero, и оттук видях че Кико имат, и него взех - еми много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт