Коледни календари - тема №4

• 47 223
  • 453
  •   1
Отговори
# 360
А календарът на Asos кога излиза?

# 361
Към края на Август, мисля. Може да е и началото на Септември.

# 362
От 2 седмици проверявам сайта на ASOS и следя за някой нов клип в ютуб. Миналата година на 4 септември съм си поръчала каледара - беше излязъл около седмица по-рано и имаше отзиви. За мен беше идеален. Все още ползвам някои неща, други свършиха, а някои грим продукти подарих на приятелка (чувствам се комфортно с червило/гланц и спирала).

# 363
pppqqq, парфюмните календари за мен са страшна находка. Преди 2 години си взех и все още имам запаси. Все пак имай предвид, че моят от The fragrance shop беше 50/50 мъжки и дамски аромати. Миналата година се изчерпа за часове и щях да се изям от яд. Затова и си взех козметичен на DM, който също се оказа интересен, понеже си беше смес от традиционни и по-екзотични (поне за мен продукти) за лице, ръце и коса.

# 364
От 2 седмици проверявам сайта на ASOS и следя за някой нов клип в ютуб. Миналата година на 4 септември съм си поръчала каледара - беше излязъл около седмица по-рано и имаше отзиви. За мен беше идеален. Все още ползвам някои неща, други свършиха, а някои грим продукти подарих на приятелка (чувствам се комфортно с червило/гланц и спирала).

Да, и аз следя да видя какво ще предложат. Спомена ми е, че моя пристигна на 6/7.09 и беше излезнал преди седмица. Миналата година пропуснах, защото сякаш някои неща се повтаряха, а ги имах или ги бях пробвала.
Много ми се иска да издумкам много пари за някакъв календар на GlossyBox или CultBeauty, в които има продукти за 500/1000£ и да си направя кефа, но и не ми се дават толкова пари. На GlossyBox миналата година е струвал 85£, а на CultBeauty е бил 235£, което вече наистина е страшно много.

# 365
Аз ще поръчам от Нотино, защото е по-лесно.
Сега ще взема един фалшив от Тему - с малки книжки. Видях, че оригиналния е струвал 110 долара, този е десетина пъти по-евтин.

# 366
  • София
Сега ще взема един фалшив от Тему - с малки книжки. Видях, че оригиналния е струвал 110 долара, този е десетина пъти по-евтин.
И аз му се чудех на този. 😃

# 367
Мисля да го взема при следваща поръчка и да го отворя, като дойде - така и така ще ми излезе почти без пари, като му приложа купон или друга отстъпка. Преди малко ми го предлагаха с карта за отстъпка за 8 лв (но в момента не ми се поръчва).
Искам да видя дали е добър фалшификат - в оригиналния сайт пише, че всяка книжка съдържа първата и последната глава от всеки роман, а понякога и повече.

# 368
  • София

Здравейте, може ли линк, че нещо не го откривам? Thinking

И ако някой има някакви идеи или е попаднал на интересни детски календари, моля да сподели Simple Smile (става въпрос за момичета на 3 г. и 7 г.)

# 369
Няма още. Миналата година се появи през есента и изчезна (разпродаде се) много бързо.

# 370
Гледах отварянето на календара на Дъглас - нещо не ме грабна. Миналата година го взех заради 3 продукта, сега ще пасувам.

Скрит текст:
Спойлери!
Скрит текст:

# 371
Мен Дъглас никога не са ме впечатлявали с календарите си. Може би най-скъпия, но ми идва прекалено скъп. Не знаех, че вече са ги пуснали и те.

# 372
Аз наскоро си купих миналогодишния на Балеа за 12.45 лв 😂

Гледах в сайта на Дъглас да комбинирам нещо с предстоящия нов мист на Sol de Janeiro (не че вече са го заредили) за БД, но нъцки. Дава го наличен този от снимката, но при опит за поръчка казва, че е изчерпан:

# 373
  • София/Севлиево
Еха,първата коледна тема се раздвижи (чакам в онази с декорациите някой да пише,че последното мнение е моето)...
Аз засега имам поръчан един коледен календар с ръчно правени неща(и през 2023-та си взех, миналата година се замотах и не ми се купуваше на пълна цена).Едно момиче от Варна ги прави и са много симпатични.
Може някакъв за малкото дете да взема и някакъв с храна(шоколад или нещо подобно) и това ще е за тази година.

# 374
  • София
Имаш ли линк, интересно звучи? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт