Коледни календари - тема №4

• 48 762
  • 483
  •   4
Отговори
# 345
  • София
Благодаря за споделеното! Взех на децата ми, не са се оплаквали, но ще го спрем!

# 346
  • Mediterraneo
Е, те останали 3 прозорчета до Коледа, какво ще го спираш.

# 347
  • София
Не съм го спряла 3 дни преди Коледа, а по-рано тъй като децата бяха болни и не съм позволявала да се яде шоколад. Мислих след това да го дам, но явно няма.

# 348
Вижте дали вашият е от тази партида, може да е от друга.

# 349
  • София
Действително има особен вкус, все едно има пипер в него.
Бях купила на децата, но ги върнах. Още на първото прозорче се оплакаха, че шоколадът е странен.

# 350
  • София
Честита Коледа!
Вчера отворих последното прозорче на календара на Rituali и с лека тъга рециклирах опаковката. Доволна съм като цяло. Опитах много от продуктите им и си набелязах такива, които бих купувала. Ето това са нещата, които ми останаха: два крема за ръце, шампоан и балсам, скраб, пяна, лосион и парфюмиран спрей за тяло. Догодина пак бих си взела - вероятно на друга марка, за да пробвам нещо различно.

# 351
Честита Коледа!
И аз изотворих всичко, като цяло съм доволна. Догодина сигурно ще взема парфюмен, защото отдавна се канех.

# 352
Момимета, календар на Ритуалс дали може да се намери някъде? Много ме е яд, че не си взех, защото отдавна искам да пробвам нещо тяхно, а малките опаковки са отлични, за да се ориентирам точно какво.

# 353
Момимета, календар на Ритуалс дали може да се намери някъде? Много ме е яд, че не си взех, защото отдавна искам да пробвам нещо тяхно, а малките опаковки са отлични, за да се ориентирам точно какво.
Видях го наличен в един Дъглас преди 2 седмици, но сега при проверка на сайта е наличен само в Шумен.
Дава ми да го поръчам от сайта в момента, така че пробвай, дори е с малко намаление.

https://douglas.bg/rituals-classic-advent-calendar-84919

# 354
И аз гледах, че цената е много добра в Douglas.
В момента в amazon UK същия е 102 евро.

Видях го наличен в един Дъглас преди 2 седмици, но сега при проверка на сайта е наличен само в Шумен.
Дава ми да го поръчам от сайта в момента, така че пробвай, дори е с малко намаление.

https://douglas.bg/rituals-classic-advent-calendar-84919

# 355
  • София
Използвам раздвижването в темата да ви предупредя за една измама, която се върти във фейсбук. Страницата се казва "Ежедневните находки на Йоана" и спонсорира непрекъснато постове, които предлагат да участвате в томбола за безплатни подаръчни комплекти на известни марки. Имаше на Rituals, сега е наред Ив Роше. Хитро е направено, защото като цъкнете на рекламата, ви отвежда на сайт, който имитира сайта на марката, дори ви карат да попълните анкета, свързана с продуктите им. Накрая, разбира се, "печелите" комплект, на който трябва да платите само доставката, но няма друга опция, освен предварително с банкова карта. Съответно сайтът за плащане е изключително съмнителен и очевидно става дума за кражба на банкови данни. Докладвах страницата и постовете, но ми отговориха, че не виждали проблем и няма да ги свалят.

Извинявам се за офтопика, но реших да ви предупредя.

# 356
  • Mediterraneo
Хубаво е да се докладва по някакъв начин страницата, която подава линкове към фалшивия сайт.

# 357
  • СОФИЯ

Това от Виена. Има качество, достойно.

# 358
Нашето море още не е минало, но започнах да мисля за Коледните календари. Мисля тази година пак да се поглезя с някой козметичен. Спомням си, че по-предната година календара на ASOS ми пристигна някъде началото на Септември. Та, ако имате инфо за някои, които предстоят да излезнат - споделяйте!
А като отзив за миналогодишния на Nuxe мога да кажа, че не е моето. Имам още да доизползвам, но това не е моята марка. Много парфюмирани ми идват. Особено за крем за лице не е ок. Плюса е, че са малки опаковки, стават за пътуване и така опитваш различни неща на марката, но определено не бих си купила нещо в голям размер. Поне от това, което до момента съм ползвала.
Имаше един парфюмен на Нотино, който беше на топ цена. За съжаление малко съм презатрупана с парфюми и няма да следя за него. То не, че с козметика не съм, ноооо ми е по-голяма слабост и глезотия 🤣

# 359
Аз може да взема парфюмен тази година, до сега не съм купувала такъв.

Общи условия

Активация на акаунт