Коледни календари - тема №4

• 48 919
  • 486
  •   6
Отговори
# 330
Лака за нокти е найййй-ненужното за мен. Сигурно някои още ползват обикновен лак, но аз не и това си е празно прозорче за мен.

# 331
Видях ревю на един календар на Сефора, но май не от тези, които се продаваха в България (от тази година е, не стар) - в абсолютно всички прозорчета имаше аксесоари за грим - от типа на пластмасова шпатула за маска, някакви клечки, силиконови неща и др. Аз имам такива джаджи, но са купени от Тему за дребни пари и обикновено са по 3-4 броя в пакетче, а не по едно (и пак струват по лев-два).

# 332
На мен онзи червеният голям календар на Douglas, който вече не е наличен, ми се струваше добро съотношение цена - качество.

# 333
Отзиви за календарите на Синсей - преди писах, че съм доволна и ги взех на добра цена.
Но в този с козметиката https://www.sinsay.com/bg/bg/advent-kalendar-313ax-30x , освен душ гелове, кремове и лосиони, има ето тези неща, които не ми трябват за нищо:

Бомбички за вана, надявам се да не изскочи още някоя. Не знам какво да ги правя.

А в календара с гипсови фигурки до сега имаше дядо Коледовци, снежни човеци, пингвини и т.н., но днес ми излезе нещо, което не знам какво е. Въпреки това го боядисах.
https://www.sinsay.com/bg/bg/advent-kalendar-7687p-mlc
(не знам защо слагат намалени цени на неща, които отдавна не са налични)

Ако някой знае какво е това, нека ми каже - прилича ми донякъде на фенер или рокличка?!

# 334
  • софия
Ако някой знае какво е това, нека ми каже - прилича ми донякъде на фенер или рокличка?!

На мен ми прилича като форма на една стъклена играчка, която имаме. Нищо конкретно. Може и камбана да е. Златистото трябва да е панделка.

# 335
  • Пловдив
pppqqq, подарявай ги, изглеждат симпатично.
Тази година пропуснах календарите, но пък ви се радвам като споделяте находките Simple Smile.

# 336
  • София
И аз бих ги взела бомбичките, ако няма на кой да ги дадеш. Sweat Smile

# 337
Трябва да разпитам познатите ми дали имат вани. От близките никой няма със сигурност...
Иначе бих ги подарила, защо не 🙂

# 338
  • София
Спа за крачета , топла вода в лиген + бомбичка !

# 339
Трябва да разпитам познатите ми дали имат вани. От близките никой няма със сигурност...
Иначе бих ги подарила, защо не 🙂

Реално тия бомбички за вана са малки за вана. Идеално се ползват ето така:

Спа за крачета , топла вода в лиген + бомбичка !

# 340
  • Mediterraneo
В моя календар до момента няма абсолютно никакво отбиване на номер, много съм доволна. Остават малко пакетчета( не са прозорчета, пакетчета са тук), засега само един душ- гел и един лосион за тяло са излезли, всичко останало са продукти за лице, точно каквото исках! Че Ив Роше от миналата година ми напълниха чекмеджето с душ гелове и шампоани. Затова сега дадох 100 евро, не 45, де.

# 341
  • софия
Англичаните ме съсипват и много ги обичам. Седем клиенти на Либърти (51 000 продадени календара) са се оплакали, че са се изгорили на свещта и сега всеки, който е купил календар, получава ваучер за 25 паунда, който важи 2 години 🙃
Свещта е най, най, най-обикновена.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 21:18 от zvаnchе

# 342
Ако някой е закупил от тези шоколадови календари от Лидл

# 343
Т.е. не са вредни или нещо такова? Какъв е нетипичният вкус - солен?

# 344
Нямам идея. Видях го от ИГ и реших да го споделя и тук. Някой може да е купил за децата си.

Общи условия

Активация на акаунт