Коледни календари - тема №4

• 46 669
  • 451
  •   4
Отговори
# 390
Точно така извиват ръце да си купиш по-рано. И после, ако друга фирма извади нещо по-интересно и изгодно, някои хора си казват, че вече са купили нещо, стига толкова.

# 391
Фен съм на ранното пазаруване за празниците. То ми дава спокойствие, че дойде ли денят, то аз ще съм подготвена. А коледните календари - някои ги купувам заради продуктите - решила съм, че точно те ми трябват и не ми се чака - отварям и си ги ползвам. Някои съм купувала заради бранда - не съм ползвала нищо от него и постепеннто през декември го опознавам - прозорче след прозорче.

# 392
Не ме дразни това ранно пазаруване и украса за Коледа (понякога и от Октомври почва да се усеща коледния дух). Обаче за календарите е кофти, защото искам да си го отварям Декември всеки ден, а то мал шанс до тогава да е останал някой як календар. И ако го купя по-рано, как да удържа? Особено, ако знам, че вътре има нещо, което ми трябва или искам да пробвам.

# 393
  • Асеновград
Аз засега съм се спряла на Asos, ако не се лъжа излиза в началото на септември. Преди две години него взех (също и на marks & spencer), миналата взех на look fantastic и дъглас, като look fantastic няма да повторя заради това че нямат доставка до бг и ползвах превозвач и ми излезе 60 лв доставката с ggbg което доста оскъпи календара и бях със смесени чувства.
Тазгодишния на Дъглас не е нещо особенно но си заслужава ако го намалят под 100лв и него ще взема. Интересен ми е да видя какво ще има и в marks& spencer и дали условията са като миналите години. За него също е минус че трябва да е с фирма превозвач.
Ще разгледам още малко и ще изчакам да излязат повечето. Asos бързо се разграбва попринцип. Glossybox също беше интересен миналата година. Аз ги купувам и забравям за тях до декември, така че не е проблем че рано съм ги купила.

# 394
Този на M&S какво съдържа?
Жалко, че закриха магазина си в София.

# 395
Ggbg не са ли нещо от рода на 5/6 лв на кг. Много скъпа доствка.

# 396
  • Асеновград
Ggbg не са ли нещо от рода на 5/6 лв на кг. Много скъпа доствка.
Да именно но беше доста обемен и тежък календара, после по еконт още толкова за да го доставят в моя град и стана към 60 лв доставката.

# 397
  • Бургас
В ютуб започнаха да отварят календари. На лукфантастик не ми хареса. На Glossybox е хубав но ми идва скъп - 550-600лв май. Ексклузивния на немския Дъглас също не ми хареса.  Май тази година ще си взема Ритуалс, Л елборарио или Нюкс

# 398
  • София
Cult Beauty отвориха списъка за предварително записване Smile

https://www.cultbeauty.com/c/advent-calendar/?kwds=2261357567663 … AYASAAEgIdLvD_BwE

# 399
  • София
Harvey Nichols пускат парфюмен календар.
175 лири за около 150 мл интересни парфюми (Xerjoff, Kilian, Creed, Parfums de Marley и други).
Линк към сайта и съдържанието:
https://www.harveynichols.com/stories/beauty/harvey-nichols-beau … lsUK&utm_content=

# 400
# 401
Скъпичък е, но ще го пропусна. Пробвала съм Сол де Жанайеро и не съм впечатлена от марката, имам няколко гланца от този модел на Кико и този цвят и не е моя, на Нюкс имам няколко блясъка за тяло, които не съм пробвала още, Биоденс маската също я имам и не знам кога ще я пробвам, още неща за коса имам в резерва, та определено половината неща от този календар не ги искам, плюс цената - мерси 😀

# 402
Аз пък се натъкнах на това в Тему:
 https://share.temu.com/jdKFQtjfQGB
Празен календар с отваряеми прозорчета, който сам си пълниш.(Има най-различни видове с най-различни цени).За родителите на малки деца би било супер яко. Чак се чудя дали да не поръчам един за тийна (ще му го напълня с предизвикателства).

# 403
То става или да сложиш някой бонбон, или нещо написано на листче.

# 404
То става или да сложиш някой бонбон, или нещо написано на листче.
Да, така е. Просто за пръв път виждам отваряеми празни календари. Аз винаги си купувам такива с кутийки (те поне събират повече). Но тези с удоволствие бих ги напълнила с различни готини бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт