Коледни календари - тема №4

• 46 669
  • 451
  •   3
Отговори
# 405
  • София/Севлиево
Такъв празен мисля,че и Синсей предлагаха...

# 406
Имам си запазени стари с кутийки. Стават за многократна употреба.

# 407
Празен от плат съм купувала от Лидъл, всяка година ги пускат.

# 408
  • София/Севлиево
И аз имам празен от плат.Някъде 2012-та големият син,тогава на 4,го видя на една витрина сложен като декор.Мислех,че не се продава,но реших да попитам.За наш късмет момичето го свали от витрината и вече много години ни радва всеки предколеден сезон(вътре слагам мини шоколадчета и никога не успяваме да изядем всички 24,но децата са щастливи)...

# 409
  • София
В Лидъл винаги има по два вида. Но ги пускат ноември месец. Иначе съм виждала  и в Джъмбо.

# 410
  • Асеновград
И аз купих празен текстилен от Лидъл миналата година беше намален на 7лв ако не се лъжа. Закача се на високо и джобчетата са големи колкото за дребни неща но с въображение може да стане много интересен.

# 411
Здравейте! Може ли да ми препоръчате за кой коледен календар да се оглеждам за детето ми? Декември месец ще е на 2 г. Миналата година отворяхме един с малки книжки и й беше много забавно.

# 412
  • Сф
На английски език интересува ли те?

# 413
На английски език интересува ли те?

Да.

# 414
Ако сте почитател на Ккозметиката
https://yepoda.co.uk/products/the-yepoda-advent-calendar-2025?ut … kx9DtZ88WkRNelppQ
лимитира серия

# 415
  • София
И аз се оглеждам за календари за 3-годишни девойки и една кака на 7 Simple Smile

# 416
  • Сф
Lancome  също са пуснали коледния календар. Миналата година го взех, голяма част се повтаря, а останалото е аромати. Ще го пропусна

https://www.lancome.co.uk/gifts/gifts-by-product-category/gift-s … ar/01217-LAC.html

# 417
Тази година не мога да си харесам календар. Бихте ли споделили на какво се спряхте?

# 418
  • Стара Загора
Аз все се каня да Дъглаския (с различните марки), и впоследствие се разубеждавам.
Засега и аз се чудя...и следя темата..

# 419
И the body shop са пуснали два варианта

Общи условия

Активация на акаунт