Коледни календари - тема №4

• 76 736
  • 812
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за кода, доставяха ли директно до България, че отдавна не съм поръчвала и не помня?
Доставят със sameday .

# 616
  • София
Lancome Beauty Box

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 12:41 от chanel19

# 617
Като гледам всичко е точно, както е на снимката. Предположих, че описанието е дело на някой служител, който не си е свършил работата.
Може би наистина на тази цена, повече си заслужава Бюти Бокса.
Иначе вече е изчерпан в Нотино.

# 618
Много от описанията им са така, не е прецедент.

Аз съм по бялата козметика и парфюмите, още една палитра ще ми дойде в повече. А понеже ланкомските парфюми не са ми от любимите, комплектите покрай календара щях да ги подаря. Веднага ги наместих Joy

# 619
  • София
Красота ! Толкова хубаво презентирано и опаковано! Направо мисля да поръчам за подарък на майка ми. Много благодаря за снимките.

А за описанието в Нотино - изключително непрофесионално. Дано не пропускат така и съставки в съдържанието, правилни мл. и тн. на продуктите.

Едит - За жалост е изчерпан, ще проверя за наличности в други сайтове.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 12:40 от paranoir

# 620
Има го в английския сайт на Ланком, ама цената…. 220£ 🫣

# 621
  • Сф
220 е календарът, а бюти боксът е 90 лири

# 622
Да, правилно. Моя грешка.

# 623
Аз си взех календара на Катрис за 63,90, защото имах код от дм, което е около 2.70 на продукт. Е, колко да съм се прецакала 😂 Доста по прецакана се чувствах като си взех преди години календарите на Дъглас делукса и Клиник, за които всички знаем колко струват и как и там има пухчета на някои прозорчета. Не гледам видеа предварително, защото за мен идеята на календара е много различна от това да намеря най-изгодното нещо.

# 624
Супер сделка е за 63,90 календара на Катрис. Изгледах видеото на Антоанет Попова и не съм съгласна с нея. За колко пари може да се намери хубав качествен, голям несесер? А торбичките, в които са сложени всеки продукт отделно? Попова сама казва, че могат да се използват след това. И това е отделно от продуктите вътре. С изключение на спиралата, всички продукти са пълноразмерни. Колко да струва, според нея?

# 625
Всеки оценява календара по своя вкус и нужди. Аз в момента съм в майчинство, не използвам толкова гримове. Отделно цветовете не са моите и лаковете и аксесоарите ми идват в повече. Имам и подобен голям несесер. Иначе сигурно цената му е добра, ако имаш нужда от нещата.

Иначе каза, че ще качва още МНОГО календари, та я следя с интерес всяка година. Аз само нея гледам за отваряне на календари.

# 626
Ще го помисля бюти бокс-а на Ланком, има ли крем в пълен размер?

# 627
Май са по 15 мл и трите крема, но те по 50 мл са над 100 лв, а този лилавия е дори над 200 лв за 50 мл.

# 628
  • София
Ще го помисля бюти бокс-а на Ланком, има ли крем в пълен размер?
Серума е 30 мл. дневен и нощен х15 мл. Околоочния 20 мл. Почистващ Bi-facil 125 мл. Тоник 50 мл.

# 629
За ЧП пускаха ли нещо Ланком? Нямам спомен от миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт