Коледни календари - тема №4

• 76 741
  • 812
  •   2
Отговори
# 600
Аз така се чудя на този, в описанието е с 24 продукта, снимката е само тази по-долу. Че не им е за сефте да грешат, преди седмица гледах описание на Beauty box за 18.50 лв. с 50 мл. крем на Vichy Flushed

# 601
Антоанет Попова е качила видео, в което отваря календара на Катрис.

Моето мнение се припокрива с нейното. Тъпичък е, но е една идея по-добре от миналогодишните. Катрис са хубава бюджетна козметика, но календарите са им много зле. Не оставят у мен усещането, че съм на сметка, а това е важно чувство 😂 Отделно календар с гримове е на тото. Гледайки цветовете на този, сигурно бих ползвала само спиралата, която не знам защо не е пълноразмерна. Ще каже човек, че спиралите са им по 50/100 лв, та са сложили мини вариант. Иначе, както каза и Тони, поне може човек да си ползва куфарчето. Май това е единствения плюс на календара.

# 602
Много благодаря, че каза - мислех да го купувам на сляпо, нямаше да гледам и видеото на Антоанет, за да е изненада, но щом не се усеща на сметка, няма да го взимам. За мен това е най-важното от един календар.

# 603
Аз винаги хвърлям половин око на това, което съм наумила да взема. Знам, че се губи малко изненадата, но няма как. Някои от тук май взеха календара, нека да споделят и те.
Освен това цветовете не са моите и също допринася да не харесам календара. И много мразя пълнеж. 1-2 прозорчета ще се съглася, но тук имаме ключодържател, 3 лака, което за мен е много, защото масово ползваме гел-лак, 3 аксесоара за грим - четките ще се съглася някак, ама гъбичката (не е бюти блендер) е малко подигравка. Това са цели 7 прозорчета пълнеж. 1/3 от календара. Ами не съм ок с това. Просто за тия пари ще си купиш точно избрани продукти на марката, от които имаш нужда в момента и ще са цвят, който харесваш.

# 604
Аз купих календара на Catrice. Пазя го да си го отварям през декември. Видях съдържанието по клипчета и ми допада. Харесвам червилата, ружовете и хайлайтрите на марката. Спиралите им са ми любими - точно тази серия. За ключодържателя - симпатичен ми изглежда. А точно такъв тип несесер ми трябва. За мен си заслужава цената.

# 605
О цената беше много добра, в Нотино за 76 лева с два пълноразмерни продукта подарък. Аз избрах течен балсам за усти и палитра с руж и хайлайтър. Цветовете на нещата в календара ми харесаха. Ако махна трите лака за нокти и ключодържателя - 20 продукта с двата подарък са 22, тоест по 3 и нещо на продукт. Руж от дрогерията за 3 лв няма.

В ДМ пък е 70 лв, ако имате талон за отстъпка става още по-добре цената.
То всеки си преценя, де. За мен по-добре да е скучен - ама да ползвам всичко и да е що годе в нормални размери, а не малки опаковки за 5 пъти.

За мен си е ок като цена-качество и съм доволна.

# 606
  • София
На МАС календара в момента с код в Нотино , излиза 396,09лв , но не съм впечатлена нещо.

https://www.notino.bg/mac-cosmetics/holiday-mystery-must-haves-koleden-kalendar/

# 607
Clouded, ето че пък други са доволни. Не искам да те отказвам, ако си се навила да си го вземеш. Аз за това хвърлям едно око на съдържанието и да реша за себе си, защото колкото хора, толкова и мнения. Според мен виж видеото от Антоанет и си прецени. Може пък да ти е по вкуса. Аз от показаните неща точно бих ползвала 2/3 и за това за мен не излиза изгодно. От един календар допускам да има 2 неща спам (свещ, ластик, друга тъпотийка) и макс 2 неща, които не са моя цвят, но мога да подаря (ясно ми е, че не могат да се сложат цветове, отиващи на всяка кожа, коса, очи, вкус). И така да останат поне 20 неща за мен. Когато паднем на половина или дори под, то дадения календар става неизгоден за мен.

# 608
Също искам да уточня, че тази година не съм купувала козметика, освен това, което ползвам. Нямам по 2 и повече продукта от вид купувани и това ми накланя положително везните към такъв календар.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 15:38 от LieToMe

# 609
Забравих да напиша за лаковете. Аз не съм с гел. Ползвам обикновен. Цветовете ми допадат, така че ще ми влязат в употреба. И аз го взех за 76лв с два подаръка.

# 610
Ако някой има интерес към календара на lookfantastic - с код " ADVENT10 "  става 95 £ .

# 611
Благодаря за кода, доставяха ли директно до България, че отдавна не съм поръчвала и не помня?

# 612
  • София
Отивам да взема Бюти бокса на Ланком. Ще кача снимки по-късно. Календари няма да купувам.  От миналата година разни неща неизползвани още се мотаят из шкафа.

# 613
  • София
Моля за снима , във фейсбук имаше доста мнения,че съдържанието в описанието и снимката не си отговарят. В описанието липсвала палитрата ,която все пак е от най - големите продукти в сета.

# 614
Сега загледах описанието на Нотино, 8 продукта от 12. Направо са си оставили ръцете...

Общи условия

Активация на акаунт