Коледни календари - тема №4

• 76 748
  • 812
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Какви са тези календари с топъл шоколад? Такъв купувам отмък 😃

# 586
# 587
С конфитюрите продава ли се в момента в български сайт? С кафе бих взела аз, но само с капсули има.

# 588
  • София
Здравейте, момичета! Тъй като и тази година изпуснах парфюмния календар на The perfume shop и не го зареждат моля за вашето мнение на парфюмния на The fragrance shop. Цената ясно, че е по-висока, но пък количеството на парфюмите е повече. Въобще имате ли опит с поръчки от този сайт и с кой превозвач няма да има проблем доставката до България (за момента съм се спряла на Габко)?

# 589

В момента ако някой го иска - в приложението с код "app" го намаля на 443,95лв .

# 590
В Нотино са заредили Бюти Бокса на Ланком.

С кода идва на 160 лв + подарък - червило, мини спирала или козметична чантичка.
За момент се замислих, дори 😂 Обаче нищо от това няма да ползвам скоро и наистина няма смисъл да трупам. Ако бях пропуснала календара, със сигурност щях да забърша този сет. Не е календар, каквато е темата, но е някаква компенсация за тези, пропуснали календара.

# 591
Този бокс, на тази цена си заслужава много повече от календара … аз забърсах един 😂

# 592
Имало е и календара, но вече не е наличен. Не успях да видя на каква цена го бяха пуснали.

# 593
Аз също се записвам с един Blush

# 594
VaniaK, след като наснима ланкомските подаръци, стискам зъби и чакам догодина. Без подаръци не го ща Joy

Календарът през приложението:

Комплектът през приложението:

# 595
Аааа, добре. Така може 😂 Защото не успях да видя цената на календара в Нотино. Водейки се от бюти бокса, който беше 300 лв в сайта на Ланком и гледайки цената му в Нотино, мислех, че и календара са го пуснали на по-добра цена, но не е бил изгоден. И като добавим и подаръците от Ланком, определено по- на оферта е бил да се закупи от официалния сайт.
Бюти Бокса обаче беше 300 лв, с 25% отстъпка идваше на 225 лв. Подаръците пак щяха да са същите, защото ги даваше за покупка над 200 лв. Обаче Нотино бият с цената на Бюти Бокса, защото не оценявам подаръците на 75 лв. Гъдел са си, обаче са все пак минита.
Кратък отчет да го имаме за архива и да знаем догодина къде какво да чакаме като цени и отстъпки 😂

# 596
Аз пък не помня миналата година как беше, трябва да се разровя. Затова сега снимам, да увековеча цените за поколенията Joy
Иначе на сайта не го бях видяла бюти бокса, само гледам, че дават някакви комплекти за поръчки над определени суми.

# 597
Имаше го на сайта, но се изчерпа и той малко след календара. Календара беше с базисна цена 330 лв, а бюти бокса 300 лв. Подаръците са си според текущата оферта. Тогава бяха за поръчки над 200 лв - 3 мостри, 5 миниатюри и розовия несесер, който им беше за 90-тата годишнина.

# 598
Озадачи ме, че няма в описанието палитрата. Само на картинката я има. Възможно ли е да е някоя версия без несесера и сенките?

# 599
Едва ли ще качат снимка с несесер и сенки, а всъщност ще е без тях. По-скоро е пропуск на този, който е писал описанието.

Общи условия

Активация на акаунт