Коледни календари - тема №4

• 76 703
  • 812
  •   2
Отговори
# 720
Този в Тему не го намирам, но е много подобен. А и няма как тези марки парфюми (колкото и мл да са) да са на тази цена. Дори, ако бяха истински парфюми, щяха да са реплики. Вижте парфюмния на Нотино колко пари е и вижте този.

# 721
🎄 Зад всяка от 24-те вратички се крие изненадваща миниатюрна бутилка коктейл! Всяка мини-бутилка служи и като коледна украса, готова да се окачи на вашето коледно дърво и да блести под светлината. - То и в БГ сайта е описано подробно

Описано е, но си е супер подвеждащо. Удобно е пропуснато, че не само нямат вътре съдържание, а са просто картонени картинки на бутилките /пише го в тему/. Цената в Тему е 18лв!!! Във въпросния сайт - 60лв.
Гнусни изпълнения.

п.с. Кое му е 3д-то на картона?

# 722
Измама е, защото не е 3д. Това са картинки, както писах по-горе, не са макети на шишенца.

# 723
!!!!!!!!!!!!

milena‑sofia.com: Домейнът е регистриран на 16 октомври 2025 г.

darinasofia.com: регистрация 22 октомври 2025

Оставям заключенията на аудиторията.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 12:52 от gato

# 724
Това си е измама! Пише:
Съдържание: адвент кутии с МИНИ ПАРФЮМИ
и после за материал премиум картон. Grinning
Не просто трябва да се чете между редовете, а си е абсолютна, стопроцентова измама.

# 725
  • София
Сега обърнах внимание на сайта - целия е СКАМ според мен , и плащане само с карта. ДАНО НЕ се подведе някой !

# 726
  • София
Чудех се дали не може да се докладва някъде, но реално човек не знае дали няма да ти изпратят някакъв смачкан календар от Тему.
Много се надявам да не се върже някой, но истината е, че доста го загледах в началото и ми хареса идеята.

# 727
То даже и да не четеш добре, трябва да ти светне, че тази цена и тези парфюми няма как да са реални. Ако евентуално са парфюми, то те ще са реплики с неясен състав и нищо общо като аромат с оригинала.
Алкохолния не го загледах добре дали са някакви известни марки коктейлите, но то и там нямам кой знае какъв опит, че да съм компетента. Но парфюмния - веднага трябва да ти светне лампичката.

# 728
  • София
Алтернативно  - шоко - бутилки на супер цена.

https://www.shokoladi.bg/bg/product/2010-anthon-berg-koleden-kal … -napitki-375-gr-/

# 729
Прецаках се, че не купих колендара на Дъглас с 10% отстъпка, май няма да има по-добра до края на периода. Еми кот-такоа.

Всичко на този сайт Дарина София е AI, направо не ми се мисли какво пристига... къде можем да докладваме такива измами?

# 730
И аз не знам къде се докладват такива сайтове, но бих, защото съм срещала много подобни. По принцип, за да имаш сайт за продажба, трябва да имаш и регистрирана фирма. Тия като ги гледам - едва ли. Но НАП май не е най-подходящото място. Сигурно има орган, който уж следи такива сайтове, но не ми е известен кой е той.

# 731
  • София
КЗП не са ли?

# 732
Възможно, да.

# 733
Мисля, че не - подавала съм жалба. За да обърнат внимание, искат да е за конкретен продукт и да има касова бележка.

# 734
  • МАРС
Прецаках се, че не купих колендара на Дъглас с 10% отстъпка, май няма да има по-добра до края на периода. Еми кот-такоа.

На Черния петък винаги намалят всичко, не може да няма отстъпка, изчакайте.

Общи условия

Активация на акаунт