Коледни календари - тема №4

• 76 695
  • 812
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Не е задължително и скрйншоти съм пращала, ако не е за тях, ще го препратят по компетентност.

# 736
Мисля, че правилното място за докладване на фалшиви сайтове е cybercrime.bg

# 737
# 738
Бюти Бокса на Ланком отново наличен в Нотино.

Пише, че 1 бр е наличен.

# 739
Но с 20лв отгоре. Взех го аз, всичко си е като на картинката.
На Payot адвент календара за 2025та с кода в апа излиза 151лв.

# 740
Да, малко по-скъп е.
Иначе гледах видеото на Антоанет Попова за най-скъпия календар на Нотино. Ми за 400/500 лв си е разочарование, а тя се прехласваше. Единствено ме впечатли уреда на Форео. Не съм го проверявала колко струва, но може да има 200 лв. Повечето марки ми бяха непознати и за това не успяха да ме впечатлят. Обаче марки като Юриаж, Авен и други подобно аптечни, не мисля че имат място в уж луксозен календар. Защото сума над 400/500 лв за мен е лукс вече.
Излиза ми реклама на Ланком за Черен петък на 14.11 и премигват 35 и 40%, но те нещата са им завишени в сайта. По-добре при поръчка да се сравнят с Нотино.

# 741
  • Mediterraneo
При нас в Испания днес е single day  и всички правят някакви промоции. На Ланком 35% има, но не лови календара. А там са им скъпи нещата по принцип.

# 742
  • София
Адвентни календари, които могат да се пълнят с изненади по желание. Видях ги в “Лидл”. Единият вариант е с отделни торбички, другият е от филц с джобчета и се закача да виси. И двата са доста симпатични.

Скрит текст:

# 743
  • Сф
Този първият, на въженцето, няколко години по ред го закачахме на етажа, на който живеем и с двете съседки се редувахме да оставяме по 3 изненадки за трите деца. Като тръгваха сутрин и с голям мерак вадиха подаръчетата Simple Smile

# 744
Привет, аз идвам със страничен въпрос, ако не е удачен, моля просто да се изтрие. Поръчах бокса на Ланком, всичко е супер, но има спирала и основа за обем на миглите, които със сигурност няма да използвам. Има ли практика да се продават отделни части от тези комплекти? Каква цена трябва да предложа?

# 745
Да, има такава практика. Има групи за продажба във фб. Цената е, каквато я определите. Вижте колко струват по отделно, намалете от тази цена и си сформирайте Ваша. Няма точно определена цена, на която се предлагат такива продукти.

# 746
Нотино са пуснали -15% на поръчка над 90лв с код и безплатна доставка над тази сума. Естествено на част от нещата цените са нагоре…
Коледния календар на Катрис е наличен в Нотино. Излиза 91,29 с код.

# 747
В дм е 80 лв редовна цена. Нотино прекаляват. 🤣

# 748
Защото и аз следя някои неща в Нотино, уж черен петък, уж код, ама излизат с 2/3 лв нагоре, това което съм набелязала. И не, че ми е проблем, ама ще им бойкотирам черния петък. И сега си ги снимах цените, че за едното съм почти сигурна, че беше 2 лв по-евтино преди 2/3 седмици. Много поздрави!

# 749
  • МАРС
Да, голяма отстъпка, няма що, коректорът на Ланком беше на 68 лева, а сега е на 73 лв., забелязала съм, че като пуснат  ''безплатна доставка'' винаги им вдигат доста цените, тоест, включват доставка към всеки един продукт и то реално излиза по-евтино с доставка със закупуване на повече от едно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт