Коледни календари - тема №4

• 50 640
  • 505
  •   1
Отговори
# 480
На мен Essence X-Mas Treasure Box DIY ми хвана окото, пак от Нотино с намалението. Но не ми трябва, не ми трябва... айде да се разпродаде и той, преди да ми изветрее мантрата колко не ми трябва.

# 481

И аз с намалението го поръчах и хоп днес го гледам с леко завишена цена…

# 482
Изморих се от търсене на коледен календар, който да ми е ОК.
На Ланком го поръчах супер импулсивно и те съответно ми затриха поръчката - явно са решили, че не ми е нужен.
Поръчах на Cult Beauty - класическата версия. И тук има неща, които ще подарявам, но поне са най-малко на брой на фона на другите календари, които гледах.
От Дъглас са ми изпратили имейл за 30лв отстъпка при покупка над 120. Пробвах с червения им календар - лови го и цената му пада на 125,99. Бях го гледала и не ме впечатли изобщо, може да помисля до края на месеца.
Край за сега!

# 483
Уфф, моята отстъпка е 60 лева при покупка над 300 и не ми предстои да пазарувам нищо. А много му се точа на тоя календар, май просто ще го взема на нормална цена.

# 484
Аз поръчах туко-що този на есенс с 23% отстъпка от Нотино през приложението. Е така да има нещо за отваряне. 😁 Сигурно ще взема този и на Дъглас. Че ще се подаряват неща е ясно.

# 485
  • Стара Загора
Офф, и на мен нищо конкретно не ми трябва...но чета тук как другите си взимат..и като малко дете, да не остана по-назад...а и идеята да си отварям всеки ден Simple Smile
Дъглаския ми харесва, че има и декоративна, и бяла, и мини парфюмчета.. Ще го чакам на черния петък, и ако не се откажа дотогава, ще е той.

# 486
Ами яко е да отваряш всеки ден по нещо. И наведнъж е яко, ама все едно си изяла цяла торта и ти е тежко 😂 Като дете на Коледа. За това ми се прииска и тази година да си взема нещо, но докато се ослушвам и този на Ланком свърши. Харесваше ми, че има повече за мазане, защото сега рядко се гримирам. Иначе имам желание за Бенефит, но просто скоро няма да го ползвам и безсмислено.

# 487
Успях да поръчам календара на The perfume shop. Миналата година го изтървах и ми идваше да си разплета чорапите от яд. Но щом вече имам календар, рожденият ми ден е минал, не ми предстои да ходя на море, то Коледата може да идва!

# 488
Аз поръчах туко-що този на есенс с 23% отстъпка от Нотино през приложението. Е така да има нещо за отваряне. 😁 Сигурно ще взема този и на Дъглас. Че ще се подаряват неща е ясно.
Чудя се и аз на този на Есенс за дъщеря ми, точно ей така, да има нещо за отваряне😄. Виждам, че трябва да има избор на два подаръка, но не ми дава нищо да избирам в количката. При вас как беше?

# 489
Свършиха подаръците, сенки и мигли бяха, нямаше кой знае какъв избор. Ако много искате календара, поръчайте, очаквам и той да се изчерпа. Рифрешвам чат-пат, да видя нещо ново има ли, засега не съм забелязала да си е променил цената. Обикновено щом дават отстъпка, значи цената е нагоре, но пък другата седмица не се знае дали ще падне и дали ще има наличности.

# 490
  • Sofia
Аз си поръчах вече голям календар на The Body Shop и май  с това ще приключа. Поне знам, че ще си ги ползвам всичките Simple Smile

# 491
Успях да поръчам календара на The perfume shop. Миналата година го изтървах и ми идваше да си разплета чорапите от яд. Но щом вече имам календар, рожденият ми ден е минал, не ми предстои да ходя на море, то Коледата може да идва!
Заинтригувах се и аз от календара на The perfume shop покрай тази тема -  колко ви излезе доставката до България (ако сте в България)?

# 492
  • Пловдив
Ако някой подготвя календар за дете /5 годишно/ да дава идеи, направила съм някакви покупки, но ми трябват още.

# 493
  • Асеновград
Ако някой подготвя календар за дете /5 годишно/ да дава идеи, направила съм някакви покупки, но ми трябват още.
Момче или момиче? Аз на моя сладур още нищо не съм измислила защото са затрупани с играчки по коледа и още ми трябва 24 малки колички примерно🤣😅. Но още е на 3, може би от другата година ще се радва и ще разбира повече смисъла на календара, защото сега ще иска да отвори всички наведнъж. На Киндер мисля имаха календар с шоколадчета различни но как да му обясня че трябва само по едно на ден🤣..

Иначе Ланкома го поръчах с -20% отстъпка а не с 25% но разликата е 17лв, преживява се. И друго което забелязах защото покрай мен много жени си го поръчаха, тези 25% отстъпка ги пуснаха след като им се изчерпаха някои подаръци. Например с кода за 25% вече няма червило безплатно в несесера с подаръците! А преди това го имаше когато аз поръчах. Утре ще дойде и ще  видя дали всичко си е на място. А тези които поръчахте, несесера който е към подаръците излезе ли ви в имейла защото на мен и още 3 познати го няма в имейла с поръчата??!

# 494
Да, 17 лв на фона на 250+ лв не са много. Дебна дали ще го заредят и сигурно и аз ще го поръчам с 20% за първа поръчка. Както не смятах да взимам календар, сега като се заинатих, че го искам и по 5 пъти проверявам дали е наличен 😂 Женска работа.

Общи условия

Активация на акаунт