Коледни календари - тема №4

• 50 640
  • 505
  •   2
Отговори
# 495
Да се включа и аз в темата… досега никога не съм си купувала адвент календар, ако изключа тези с чайовете на ДМ. След всичката козметика по цяла година,козметичните календари не ме привличаха, нооо видях тази година на Дъглас и много ми хареса. Обаче ми идва доста пари и ще видя дали ще прескоча психологическата бариера 😆 съдейки,че от вчера го мисля и пресмятам дали е на сметка,май май ще го купя накрая 😆 Чудех се дали да чакам Черния петък,но не съм много наясно колко бързо се изчерпват техните календари. 🤔

# 496
  • Пловдив
Yana.GG, момче и ние сме затрупани като ние рядко купуваме и често предавам на други деца.
До сега не съм подготвяла, защото според мен също нямаше да има търпение. Сега съм решила ние да подготвим дребни неща, които иска, като през уикендите да са различни занимания от типа посещение на природонаучен музей, разходка с шейна, направи си пица - той обича да помага в кухнята.
Под елхата от нас няма да има, ще наредим от леля му, бабите и т.н.

# 497
За календара на Ланком, при мен не е несесер а е платнена чантичка с логото на марката и наистина я нямаше в имейла ( и аз се бях притеснила ) но пристигна с поръчката. Несесера обаче ми изглежда по як.

# 498
Да, 17 лв на фона на 250+ лв не са много. Дебна дали ще го заредят и сигурно и аз ще го поръчам с 20% за първа поръчка. Както не смятах да взимам календар, сега като се заинатих, че го искам и по 5 пъти проверявам дали е наличен 😂 Женска работа.
Здравейте, аз съм поръчала календара с намалението, но се разколебах, че съм поръчала и друг, ако искате когато дойде, мога да ви го пренасоча.

# 499
За календара на Ланком, при мен не е несесер а е платнена чантичка с логото на марката и наистина я нямаше в имейла ( и аз се бях притеснила ) но пристигна с поръчката. Несесера обаче ми изглежда по як.
И при мен го нямаше в мейла с потвърждението на поръчката, но пък днес получих фактура,  и има нещо като несесер/чантичка (не се чете много от съкращения), така че, ще видим какво ще дойде. За колко време го доставиха? От поръчка до доставка?

# 500
Да, 17 лв на фона на 250+ лв не са много. Дебна дали ще го заредят и сигурно и аз ще го поръчам с 20% за първа поръчка. Както не смятах да взимам календар, сега като се заинатих, че го искам и по 5 пъти проверявам дали е наличен 😂 Женска работа.
Здравейте, аз съм поръчала календара с намалението, но се разколебах, че съм поръчала и друг, ако искате когато дойде, мога да ви го пренасоча.

Ще Ви пиша на лично ❤

# 501
Моят пристигна на шестият ден, без събота и неделя.

# 502
  • София
Не е Коледен календар ама е писмо до Дядо Коледа (за децата). Откраднах идеята от Тему и си направих мое Simple Smile Споделям тук като картинка, ако някой иска мога да му го изпрастя като файл:
Скрит текст:

# 503
Малко офф топик.
Като беше малко детето му бях написала писмо от дядо Коледа. Беше много впечатлено, че има персонален  отговор. Писмото беше лично, с преживяванията му от изминалата годината и съвети как да се справя с трудностите.

# 504
  • София
Лекинко обърках темата, та ще се редактирам Simple Smile
Календара на Nuxe си заслужава да се следи тук:
https://www.parapharmacie-et-medicament.com/NUXE-Le-Calendrier-d … 5/p/4/516/111730/
Поръчвала съм с превозвач предишна година, бяха намалили с 50%.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:31 от iveto_11

# 505
Календара на Nuxe

Изглежда интересен. Има нови продукти. Намирам го, че ще струва 112£. Аз си го взех миналата година. Излизаше с намаление в Гален около 150 лв. Още си ги ползвам нещата. Не ми допаднаха само бляскавите олиа, защото не ползвам такива. Някоя следваща година пак бих си взела, но сега искам да опитам други 😄

Общи условия

Активация на акаунт