Коледни календари - тема №4

• 52 219
  • 532
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Много добра идея , мога да предложа на сестра ми - да си спретнем по един такъв календар - една за друга Sweat SmileSweat Smile

# 511
Хахах всяка с нейните останали продукти. Със сигурност не си ги знаете и не си ги помните.
Аз загледах и този календар на Медавита. Ползвала съм техни продукти и са хубави. Да, малко минита са, но пък така имаш възможност да опиташ различни неща. Много са удобни минитата при пътуване.

И като сметнеш, че една бройка от календара идва на 5 лв, и си викаш: не е толкова зле. И сега се самонавивам 😂

Едитвам се: 99% са шампоани и маски. Май ще пропусна. Ако остане и го намалят след празниците още, бих си взела.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 15:25 от VaniaK

# 512
Вчера ми излезе реклама за календара на Mac в Нотино (извинявам се, ако сте го споменавали). Рядко изразходвам декоративна козметика, но се изкуших. Въобще тази тема действа много зле. 😁

# 513
Поръчай го през приложението, за още 5 лв. надолу:

Аз гледам, че и на Clinique, и на Clarins вече се предлагат само с по 12 продукта, уви.

Щях да бъда първа писта за размяна, но сестра нямам, а приятелките ми не са на моята честота в това направление. Едната вече ме пляска през ръцете, като чуе за нов парфюм Joy

# 514
  • София
Само да попитам, вече няма превозвачи от Франция. Вие как си го поръчахте?
До Германия и оттам с превозвач.

# 515
Аз днес получих този на Катрис. Жесток е. По принцип не ползвам висок клас декоративна козметика. Катрис са ми една от любимите марки и определено са им добри нещата. Имах два подаръка - палитра руж с хайлайтър и червило/гланц - тоест 26 продукта за 76 лв. Голяма оферта, наистина. 😆

Гледах, че са качили и на Бел хипоалергенната. Аз миналата година го купих, по принцип им харесвам нещата, но подбора нещо не беше моя точно. Имаше един серум за под спирала - най-великия продукт за под спирала е това. Наистина прави миглите по-плътни, дълготрайна спиралата и т.н. Но само заради него - цял календар, не. 🤣 Ще го погледна и тази година, но надали ще го взема.

Ланкомския е разкошен наистина.

# 516
Аз пък искам вкусен календар, знаете ли нещо интересно, с ядки и бисквити например?
За децата ще взема Киндер, една година бях направила собствен със страшно много интересни джунджурии и лакомства, но си искат Киндер с яйце..

# 517
Много съжалявам за Дм био, че вече са им DIY календарите и си купуваш мини продукти и си ги правиш сам. Предишни години купувах от техните по 2 броя, много ги харесвах.

В немския дм имат доста с храна и ядки, чайове, при нас няма. Ако някой е срещал хранителен с хубави продукти - ще се радвам да го сподели.

# 518
И аз получих на Catrice при същите условия и подаръци като на LieToMe. Доволна съм. Още не съм го разопаковала. Уж чакам 1.12. Дано успея и не се изкуша.

# 519
И аз чакам моя на Ланком от съфорумка. Чудя се и аз как ще издържа да не го отворя 🫣

# 520
  • На изток от Рая
Миналата година Зелен.бг имаха календар с вкусотии.
Календарът на Cult beauty е наличен, но за мен е прекалено скъп.
Харесват ми несесерите на Charlotte Tilbury, но засега само ги гледам.
Чакам си ланкомския календар. Парфюмният стои още в количката ми, в процес на мислене съм. Тази година има хубави изкушения…

# 521
  • София
Аз се чудя за този на Чарли Уайлд, който ще излезе в понеделник, някой вземал ли е миналата година? Само за 7 дни е, обаче. 😃
Козметични по-скоро не ми трябват. Simple Smile

# 522
Як е на Cult Beauty, обаче 275€…. Много ми е. Трябвa шкафчето ми с резерви да е на 0 😂

# 523
И при мен така за Decleor, хем е по-евтин Joy

Мернах тийзъра на Чарли Уайлд в ТикТок, но съм поръчвала, нито календар, нито кутии.

# 524
  • София
Аз бях абонирана за малко, в интерес на истината точно подаръците и персоналните неща много ми харесват, но повечето книги са доста далеч от това, което аз чета и си прекратих абонамента.

Общи условия

Активация на акаунт