Коледни календари - тема №4

• 76 716
  • 812
  •   1
Отговори
# 690
А знаете ли дали ще има някакво намаление в "Дъглас" за Черен петък? Може ли кода за отстъпка, който важи сега?

Пускат намаления, но понякога календарите не са включени. Ако питаш за Ланкомския.

Нюкс взех и аз от Гален миналата година. Беше 119 лв, за това тази цена сега също е ок. Става календара. Използвах нещата за път. Имам още даже от тях. Виждам, че има два аксесоара. Аз не съм фен на аксесоарите, защото често по календарите се повтарят като вид. За сега нямам някакъв фаворит от нещата. Идват ми твърде парфюмирани. Който иска да пробва различни неща от марката, нека го вземе.

# 691
В момента има 10% в Дъглас, хваща и календари.

# 692
Този ми харесва, ако го предлагаха в Тему, щях да го поръчам:

Не искам от официалния сайт. Много оригинални продукти на тази марка се продават в Тему и имам някои от тях - хубави са. Те са си китайска марка, интересно е, че имат коледен календар.

# 693
В момента календарът на Nuxe е намален на 123лв в аптеки Galen.

Лятото успях да взема календара за 2024 на 80 лв от Гален, така ме ще изчакам. Ако не остане, и без това не съм изхабила продуктите от стария.
Аз пък страдам за бюти бокса на Ланком. Календарът си го взех и не ми се даваха толкова пари и за бюти бокса, ни ме е яд, ме не я взех от Нотино на 150 лв. 300 няма да дам от Дъглас.

# 694
Ако го намалят пак след празниците, мога да го взема за около 80 лв. Ще си имам пак за пътуване нещица.

# 695
Дали по принцип са качествени сенките на Дъглас?

# 696
Аз съм имала. Не са. Но това беше много отдавна. Сега може и да са подобрили качеството.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 09:10 от VaniaK

# 697

От къде поръчвате с доставка до България?

# 698
  • София
Дали по принцип са качествени сенките на Дъглас?
На мен ми подариха миналата година календара им с гримове и не ползвах много от продуктите, имаше и мини палитра, не ми допадна. Ползвам молив, острилка, матиращи листчета.

# 699
Бон маман - доставката е до адрес в Англия, после с куриер до България. Всъщност сестра ми го поръча и повече подробности не знам.

# 700
  • МАРС
Въпросът, предполагам, беше към този който написа, че го пускат в България.

# 701
Миналата година го пуснаха в България и беше най-успешното ни попадение. Тази година поизчаках и си поръчах от същата фирма няколко бурканчета. Ще си импровизираме. Иначе казаха, че може би ще имат, но все тая. Дъщеря ми ще си направи сама с разни канцеларски, хранителни и козметични дреболии. Вече наистина не могат да ме изненадат на фона на самозабравянето в ценообразуването.  Взех само един ескейп календар да си се придържа към рутината.

# 702
Миналата година го пуснаха в България и беше най-успешното ни попадение. Тази година поизчаках и си поръчах от същата фирма няколко бурканчета.
Къде? Simple Smile

# 703
Тук го имаше миналата година.
https://www.vk-bg.com/shop/index.php?route=product/manufacturer/ … manufacturer_id=5

Скрит текст:

# 704
Да, от това, което vox е споделила

Общи условия

Активация на акаунт