Коледни календари - тема №4

• 76 716
  • 812
  •   1
Отговори
# 675
То тоя календар на няква марка ли е, че му правят реплика? Мисълта ми е, че е възможно този скъпия да е със същото качество.

# 676
А, възможно е. Защото фалшивия с книжките го видях за около 60 лв в бг сайт (но не помня кой). Оригиналът е на определена фирма и струва над 100 долара.
А аз платих за моя двайсетина и ми ги върнаха, след като писах на бота, че не ми харесва.

# 677
Тази година ще се огранича само с ядливи календари, вече получих този на Зелен, поръчала съм Бон маман, за децата ще взема Киндер, както и за мен и ММ някакви шоколадови 😀

# 678
  • Сливен
Тази година ще се огранича само с ядливи календари, вече получих този на Зелен, поръчала съм Бон маман, за децата ще взема Киндер, както и за мен и ММ някакви шоколадови 😀
Може ли да споделиш от къде взе  Bonemaman календар?

# 679
Бон маман от официалния им сайт.
https://www.bonnemaman.co.uk/advent

# 680
Обикновено в началото на Ноември го внасят и в България. Аз миналата година го взех от тук.

# 681
Харесвам този дизайн на календара на Катрис, но нищо от продуктите не ми трябва - виждам много хайлайтъри и лакове (излязъл е през лятото - предполагам, че сега ще изкарат Направи си сам):
Скрит текст:

# 682
Хайлайтърите са 2, а лаковете 3. Този календар е единствения за марката к м момента.

# 683
Май има и един като пудра - видях го някъде на снимка. Имам подобен от предна година - много лъскав, не съм го използвала, само е пробван (дори не си спомням къде е)...
Не е ли това в средата, или това са сенки:

# 684
Сенки са.

# 685
Поръчах календара на Douglas Exclusive. Имаше код днес + хвана ми един допълнителен за ревю и от 155лв ми го свали на 133лв. Не успявам да намеря нещо интересно откъм цена:качество:интересни за мен продукти на цена под 300лв и от България, че да не чакам за превозвач или дълга доставка. Не ми е дотрябвал, ама ми се отваря календар. Ланком още леко го страдам, защото много късно го видях.

# 686
Поръчах календара на Douglas Exclusive. Имаше код днес + хвана ми един допълнителен за ревю и от 155лв ми го свали на 133лв. Не успявам да намеря нещо интересно откъм цена:качество:интересни за мен продукти на цена под 300лв и от България, че да не чакам за превозвач или дълга доставка. Не ми е дотрябвал, ама ми се отваря календар. Ланком още леко го страдам, защото много късно го видях.
Ланком онзи ден гледах, че са го пуснали в Дъглас, на цена 330лв.

# 687
То на Ланком и цената му беше от значение. 330 лв е много. Иначе да, май го има в Дъглас.

# 688
А знаете ли дали ще има някакво намаление в "Дъглас" за Черен петък? Може ли кода за отстъпка, който важи сега?

# 689
В момента календарът на Nuxe е намален на 123лв в аптеки Galen.

Общи условия

Активация на акаунт