Отговори
# 720
Ауу Хазал и Беренка👌
Забраненият плод няколко години по-късно😀

Ехааа , браво приятели и колеги докрай.  Къде са се видяли и събрали в Хатай ли или Истанбул ?
В Туитър мернах репортаж с Хазал. Ако някой намери намери превод да сподели или ще потърся пак може и тия дни да излезе.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 23:51 от femmi2

# 721
На парти. Пее Кенан Доулу- на Беренка половинката, но не съм сигурна дали е негов концерт или той е част от партито. Следя Берен, но неговите концерти не, честно казано. Още снимки. Ако излезе още нещо, ще пусна.

# 722
# 723
Ехааа, много ми хареса този колаж!
От IG на Хазалка:

hazalkaya
Нощта е млада, ние също! 💥@wearethewalker #WalkersParty

# 724
# 725
Годината се изниза , като миг. Кога празнувахме миналата , кога дойде и този декември..Flowers Evergreen Tree

Честита неделя, приятели ❤️ Любители и фенове на Çağatay Ulusoy ❤️''tambir centilmen'' ❤️ Saygin

Благодаря за споделеното и Хазалка на всички и клипчетата от Диди Flowers Hibiscus
Много е активна направо не мойш да и смогнеш , но се радваме поне нея да виждаме и да е социална , като Чачослав се е изпокрил и тренира и лови рибка .

Yellow Heart

Новият репортаж . Усмихната и в настроение отговаря на въпросите , но леко се е ядосала , но е обяснила какво е имала предвид за ЗП и социалните медии

ХАЗАЛ  говори за социалните медии:
„Как можеш да очакваш да не ме интересува? Не съм ли човек? Съжалявам, че ме разбраха и прецениха погрешно. Тъй като актьорите могат да бъдат линчувани въз основа на нашите герои, понякога хората могат да се объркат.“

https://x.com/nurilc_hazcag/status/1862941290926633468

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 11:30 от femmi2

# 726
Здравейте, дами!

Каня ви на кафе в първия ден на най-празничния и най-специален месец.
Декември е! Снежен и красив! Приказен и вълшебен!
Започва месецът на мечтите, равносметките, прошките и очакванията! Започва месецът на Вълшебствата и красивите случвания!
Надявам се днес Феми да ни покани в новата тема, за да продължим с настроение и хъс да следим всяка стъпка на нашия красив Патрон!

ХАЗАЛ  говори за социалните медии:
„Как можеш да очакваш да не ме интересува? Не съм ли човек? Съжалявам, че ме разбраха и прецениха погрешно. Тъй като актьорите могат да бъдат линчувани въз основа на нашите герои, понякога хората могат да се объркат.“

https://x.com/nurilc_hazcag/status/1862941290926633468

Декември е месец на чудесата!
Нека ви донесе всичко, за което сте мечтали! Нека мечтите ви се сбъднат!
Бъдете здрави и благословени!

# 727
Честит, приказен, уютен и празничен месец Декември ви пожелавам. 🎄❄️☃️🎅

Нека бъде споделен с любимите хора, семейство и приятели. Най-хубавия месец от годината, когато всички вярваме, че желанията могат да се сбъдват. Пожелавам ви много сбъднати желания и чудеса✨️✨️✨️

# 728
Приготвих статия, но ще е в следващият пост .. Новата тема е готова и се получи супер. Има някой ообновени неща . Иска ми се и още да сложа,  ноооо  има лимит .

И още от ИГ на Хазалка Smile
https://x.com/nurilc_hazcag/status/1863138541569515564

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 13:13 от femmi2

# 729
Цитат
Хазал Кая с Tan Hüseyin и Aslı Kizmaz на партито на Walkers! 🔥💥💃🎶
#hazalkaya  #WalkersParty 

# 730
"Наградите GQ Türkiye Мъже на годината намират своите собственици в понеделник, 2 декември.

• Актьор на годината.
• Стилен мъж на годината.
• Изгряваща звезда актриса на годината.
• Изгряваща звезда актьор на годината.

Кой мислите, че ще получи наградата? Можете да оставите вашите прогнози."

"ТРЯБВА ДА Е #ÇağatayUlusoy.☝️
С 3 успешни проекта за една година.
Винаги повишава осведомеността и прави дарения, особено на непривилегировани деца.
Единственият актьор, който "използва" името и проектите си, за да даде възможности на следващото поколение.
Той го заслужава! Крайно време е!"

# 731
Актуална международна  статия за ХЖ. Феновете са я споделили в Туитър и от там я видях . Колкото и време да мине този социален филм и моноспектакъл вълнува хората  и публиката по света . Пожъна огромен успех без реклама и представяне .Hands Clap  

https://mundoemrevista.com.br/a-dura-luta-pela-vida-nas-ruas-de- … lhos-de-istambul/

Трудната битка за живот по улиците на Истанбул, непропускаема в Netflix!

По улиците на Истанбул , където богатството контрастира с крайната бедност, филмът „Децата на Истанбул“ разглежда задълбочено ежедневната битка за оцеляване. Режисиран от Джан Улкай, филмът описва пътуването на Мехмет, чистач, който води група млади хора в периферията на обществото.

Изигран от Чаатай Улусой, Мехмет се откроява, като централната ос на сюжет, който смесва поезия и реалност.

Суровата реалност на колекционерите
Накратко, работата се задълбочава в ежедневието на онези, които зависят от градските отпадъци за да оцелеят. Деца и младежи пътуват из града в търсене на рециклируеми материали изправени пред препятствия, като спорове за територия и постоянен натиск от властите. Мехмет, който е израснал на улицата, се появява като пазител на тази група, предлагайки подслон и съвети, докато се сблъсква със собствените си ограничения.

Улкай педантично описва несигурността на тази вселена. В една поразителна сцена се пренасяме в алеите: битката за малките капачки от бутилки, търгувани на подземния пазар, докато наблюдаваме луксозните коли, които пресичат тази реалност с двусмислени мотиви. Това съпоставяне на различни реалности е един от акцентите в разказа.

Сюжетът навлиза в по-дълбоки емоционални територии с пристигането на Али, изоставено момче, взето от Мехмет. Изигран от Емир Али Догрул, Али навява болезнени спомени от миналото на Мехмет, укрепвайки връзките между тях. Въпреки това, включването на Али в групата не е без предизвикателства, особено когато той започва да се пристрастява към химически вещества, често срещан проблем сред младите хора по улиците.

Връзката между Мехмет и Али се превръща във водеща нишка на историята, изследваща теми, като изоставяне, травма и търсене на изкупление. Изпълнението на Улусой улавя сложността на човек разкъсван между отговорността да се грижи за другите и собствените си вътрешни конфликти.

„Децата на Истанбул“ не само разказва история, но и разглежда критично социалните проблеми, които тласкат децата на улицата. Сюжетът подчертава липсата на подкрепяща политика и опасностите, пред които са изправени тези млади хора, които се колебаят между надеждата и отчаянието. Чувствителността в режисурата на Улкай и фотографията, която варира между сивата монотонност на улиците и човешката топлота придават на филма уникален подпис.

Без да прибягва до клишета, филмът завършва своя разказ честно, признавайки границите на изобразената реалност. Точно, както в „Крадци на велосипеди“ на Виторио Де Сика, „Децата на Истанбул“ използва детската фигура, като символ на загубата на невинност и социалната дехуманизация. Това е напомняне, че дори в средата на жестокостта могат да възникнат връзки на привързаност и солидарност.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 14:01 от femmi2

# 732

Феми, благодаря за статията.
Ще прибавя към нея и снимки от "Kağıttan Hayatlar", филмът, който разтърси зрителите с дълбоката социална насоченост и невероятна игра на Чаатай и Емир Али Догрул.

# 733

Феми, благодаря за статията.
Ще прибавя към нея и снимки от "Kağıttan Hayatlar", филмът, който разтърси зрителите с дълбоката социална насоченост и невероятна игра на Чаатай и Емир Али Догрул.

Разтърстващата заглавна песен на филма ,, Не плачи мамо''Sob

Превод

О, какъв живот поех по ненавременните пътища с надеждата
Разбира се, ние не бяхме първите победени.
Беше ден, в който бях ядосан на света
Не плачи мамо не плачи за мен
Страдах толкова, колкото всички останали
Изгорях като всички останали
Моля те, спаси ми детството
Всичко останало е на дланта ми
Страдах толкова, колкото всички останали
Изгорях като всички останали
Всеки от нас е различна история