BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 042
  • 903
  •   1
Отговори
# 225
Някой знае ли ИГ на тази Косара?  Или някоя нейна песен? Търсех, но нищо не намерих. Ужасно противно същество ми е тя...

# 226
Гледам епизода сега и Косара наистина е тотална откачалка. По-добре да не става майка, защото с такъв екстремно къс фитил, не я виждам да се справя с нервите, което едно дете натурално поражда в родителите си дори и когато е сравнително послушно. Тази наистина си мисли, че постоянно е във финалната рап битка в 8-мата миля с Еминем. Може би в някой rap verse е социално прието непрекъснато да заплашваш, да говориш как ще приключиш някой и т.н., но комуникацията с хора в реалния живот не е рап битка.

На Анджела просто прекалено много й липсва формалното възпитание. Не е толкова черна, не е чак толкова злобна, но Боже мой, вземи се научи, че не е нужно във всеки скандал да се включваш, или да отдаваш свобода на всяка негативна емоция, която чувстваш. Съчувствам й за тежкото детство, но това не може да е вечно оправдание.

Кристи пък е тотално разочарование за мен. От визитката останах с добри впечатления и се надявах да получим една стабилна, алтернативна и интересна мацка, а получихме невротичка и мега слаб характер.

Мъжете дори няма да ги коментирам в детайл. Влюбването на Виктор (най-сетне му научих името!!) е толкова скучно, че предпочитам да гледам как боя изсъхва на стената. Марио е откачалка, и агресивна при това. Циганинът е толкова тъп, че както каза някой тръгне да се прави на моралист и на третото изречение вече е забил. Останалите буквално могат да се слеят с дивана и стените. Този дето уж, го е избрала публиката да влезе също е безумно скучен. Не съм гледала видеата на всички кандидати, но все пак видях видео тук и там и буквално всеки един от тези, които гледах щяха да са по-интересни участници от него. Започвам да вярвам, че е милионер и си е направил някаква бот мрежа да гласува за него, защото нямам друго обяснение.

# 227
Всички ме напрягат. Ма може ли постоянно да говорят един през друг, как пък един не изслуша другия до край нищо не им се разбира. Само крясъци.
Теодора е студенокръвна хитра лисица, Виктор най добре да насочи другаде емоционалните си щения. 😁

# 228
Някой знае ли ИГ на тази Косара?  Или някоя нейна песен? Търсех, но нищо не намерих. Ужасно противно същество ми е тя...

Koshmara Laughing (@kokoleaaa) e Инстаграмът ѝ.

# 229
Ванеса е толкова сладка между другото. Знам, че родата на участници в риалити предавания все снове в бг-мама, така че ако някой роднина на Ванеса е тук, вземете и кажете, че е много готино маце и няма никаква нужда да си филтрира лицето толкова много по снимки. Направо се загрозява, а е много чаровна.

Цинизмът в мен все чака тя да се издъни и да покаже друго лице, но към момента това не се случва и не знам, струва ми се наистина свежа и жена на място. Дори като Кристи се извиняваше, забелязах как през цялото време я гледаше с усмивка и окуражаване, това са някакви малки фрагменти в поведението й, които ми е много трудно да си представя, че тя целенасочено успява да отиграе, ако не й идват естествено.

# 230
  • Сф
То кой не е откачалка в тоя Брадър. Досега винаги е имало по един, два образа не на център в сезон , ама тук са вповече.И мега прости и нахални. Очаквам да изрият дъното! Там групичката луди. Това Марио, Анджела,  Кристина,Косара.. Тая Анжела вече стана банална с това " израснала на улицата". В наши дни изобщо не е рядкост. Как пък не се сетила да работи,  а да друса и краде пък после станала един вид про*тутка, че най- лесно. Не е добре с главата и тя хич.
Джендъра най- уравновесен 😃
И русата мацка -кученце.

# 231
  • USA
Въпреки, че харесвам Анджела, наистина ми се видя много грозно да коментира така майката на Марио. И парцала не се миел в мивката - писна ми от пишман чистачки в този формат. Ами като не са им дали големи легени, да, там се мие, не в тоалетната(?????) както предложи тя.

# 232
В социалните мрежи са изнамерили, че и Кристи е участвала в Съдби на кръстопът - ето линк към епизода
За мен това не означава нищо, просто споделям. Дори не е в главна роля в епизода, не мисля, че е връзкарка.

# 233
Въпреки, че харесвам Анджела, наистина ми се видя много грозно да коментира така майката на Марио. И парцала не се миел в мивката - писна ми от пишман чистачки в този формат. Ами като не са им дали големи легени, да, там се мие, не в тоалетната(?????) както предложи тя.

Напълно съм съгласна! Никой не си избира родителите и какви проблеми да имат,било то алкохолизъм или нещо друго.А относно чистниците от Косара по-голяма чистачка няма ,тя разбира най-добре Биг Брадър може да я остави във формата като хигиенист,предаванията ще се избият за нея.

# 234
Какъв й е случаят на Косара? Толкова лош човек!!! Изрод, урод и не знам още какво чух от нея.

# 235
"Лайняната полиция" версия 2.0
Помните ли Воче,Стрина >

# 236
Какъв й е случаят на Косара? Толкова лош човек!!! Изрод, урод и не знам още какво чух от нея.

Комплексирана е, липса на внимание явно

# 237
Липсва й мъжко внимание Simple Smile

# 238
Липсва й мъжко внимание Simple Smile
Какво мъжко внимание….не знам кой ще е този мъж, който да я търпи 😂 много е зла и безскрупулна

# 239
Запис и от мен в новата тема! Много добре подредена, адмирации. Предлагам само да се добавят и инстаграмите на участниците. Simple Smile
Гласувах за Теди - Беба. За мен към момента тя се държи най-адекватно.
Тази Косара е ужасна и трудна за гледане...

Общи условия

Активация на акаунт