BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 43 483
  • 903
  •   1
Отговори
# 585
Пвтър не казва подстрекаваш, а постъргаваш. Joy
Веселка прилича на Ашли Греъм, не страда от скрупули, дано продуцентите забележат всеотдайността ѝ по отношение на шоу програми.

# 586
Косара и Георги да се хващат под ръчичка и да си ходят. Или на единия слушаме истериите или на другия.

Да, Петър изобщо не трябваше да защитава Веселка. Щото на нея толкова й е акъла и предпочита да я унижават, ама да е център да внимание. Ми не си струва да я защитава някой. Наистина не килограмите са й проблема на нея.

# 587
Циганина си показва хитростта и знае как да подстрекава.
По принцип не обичам да обсъждам външен вид, дрехи, прически и тн. на хората, но този клин на Веселка не слиза от нея Grinning

За клинчето да кажа от позицията на човек с повечко килограми - трудно се намират дрехи, в които се харесваш и се чувстваш добре, а и са качествени, та и аз имам по няколко еднакви клинчета, рокли в различни цветове и тн 😬🙄😅

Даже цяла вечер й гледам клинчето и се чудя откъде го е купила хаха

# 588
Не виждам къде му е драмата на Петър. Веселка се забавлява на изпълнението на двамата и не забелязах да се чувства унижена, пък и самата Веселка е доста широко скроена и аз не видях никой онеправдан в картинката. Според мен просто Петър завидя, че светлината засвети по-силно за Георги, Марио и Веселка. Направиха шоу и Петър го хвана яд. Аз лично много се забавлявах.

# 589
Косара и Георги да се хващат под ръчичка и да си ходят. Или на единия слушаме истериите или на другия.

Да, Петър изобщо не трябваше да защитава Веселка. Щото на нея толкова й е акъла и предпочита да я унижават, ама да е център да внимание. Ми не си струва да я защитава някой. Наистина не килограмите са й проблема на нея.

Ама той няма за какво да я защитава, на нея ѝ хареса

# 590
  • Planet Earth 🌏
То не е трудно да го надговориш Петър, при положение, че речника му се състои главно от "това", "такова", "таковата" Joy

# 591
Аз не мисля, че се забавлява, просто е трудна, трудно ѝ е да отказва да правят с нея , каквото си искат. Аз сигурно щях да реагирам, като Петър..
Хич не ми изглеждаше да се забавлява. Беше я срам..

# 592
  • София
Аз се посмях...На чужд гръб, но се посмях..
Анализ няма да правя, всички си имаха вина, всеки прав за себе си..
То не е трудно да го надговориш Петър, при положение, че речника му се състои главно от "това", "такова", "таковата" Joy
..и "напримерно"

# 593
И още да не знаем зодиите на главните действащи лица бай Георги и по-младия от него Петър 😀

# 594
Нищо смешно не видях аз.Видях,че жената изпитваше срам.

# 595
А на мен все ми попадаше в кадър клинчето на Атижа и все отзад. Е, няма такава гротеска!
Предпочитам Веселка. Че е и веселка във всяка ситуация.
Гош дъ Джипси има вътрешна борба - хем му се пипа чуждо, хем жена му отвън киризи, и в патово очерталата се ситуация наду децибелите.

# 596
Абсолютна досадна свекърва е Пешо с ограничен речников запас и без адекватни аргументи. Затова го и надговориха и затапиха. Изобщо е много скучен и досаден моралист без чувство за хумор и нямам идея какво прави тук камо ли пък и с централна мисия.
Марио е сладур. Веселката си беше весела, не е дете щеше да си каже, ако не е ок.

# 597
Беба Янева на диванчето е досущ, като

# 598
  • на пистата
Чуствам,че всички сте п@дали 🤣🤣Марио ми е фаворит.

# 599
Марио ми става любимец. Дано спечели, тъкмо и ще се подпомогне, не е имал лек живот. Той го заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт