💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 895
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 425
Много жалко за Светлин, обаче наистина не му достига мислене на това момче. Такива глупави грешки, напълно заслужено отпадна. Постоянно имах едно усещане, че това момче се паникьосва и спира да мисли. Жалко, жалко, беше удоволствие да го гледа човек.
А Красима-та как се изложи, срам голям. Тя по принцип си е тромава и бавна, направо изумях като заложиха на нея.
Аз като човек, който бяга по баирите от трийсет години и никога не успях да докарам такова хубаво и изчистено тяло, не спирам да се удивлявам как жени с перфектни тела, с красиви мускули и без мазнини, не са издържливи, нямат въздух и се изморяват за нула време.

# 1 426
На мен ми хареса как реагира Раду, показа на момчетата че избора на Силвия е грешка в този момент, според мен отдавна усеща, че Караолис готви коалиция с Виктория и Калоян. Така нарочно провокира Виктория. Дано Силвето стопли.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 04:29 от Bo Sova

# 1 427

Исках просто да защитя Красима, защото много настървено й се нахвърлиха доста хора, че не ставала за нищо. А не е толкова лесно и бързо да се възстановиш след раждане. Най-малкото може изобщо да нямаш възможността да ходиш да спортуваш, ако няма кой да ти гледа бебето за някой час. Да, изгубила е форма, но нямаме представа защо, така че не е добре да се съди с лека ръка.

Така е! Но да не можеш да влезеш в спортна форма поради каквато и да е причина и в същото време да се съгласиш да направиш залог за участие в следващо състезание пред камери /да не забравяме участието на сценаристите/ и после да се сърдиш, че не са те оценили по достойнство???
НЕкак си... нали .... таковата....

# 1 428
Красима трябваше да си остане в миманса и да поработи върху себе си, а не да ходи да се излага за 5-те минути слава. И не е лошо да поспре с монтажа и демонтажа, че на чучело се е докарала. И друго не разбирам, защо продукцията се чувства длъжна винаги да режисира и да променя хода на събитията? Едно стиковано и силно племе си имаше и трябваше веднага да го разпердушини!

Няма да е интересно все едно племе да печели, а друго постоянно да е на плажа. Няма да има никаква интрига.Затова засили ли се някое племе, и продукцията търси начин да го дръпне назад.

# 1 429
  • Дубай
Красима си има вина за загубата ,но и тя милата, защо се съгласява изобщо предвид фактът как я прецакаха в нейния сезон... Предимството на Кремена беше убийствено голямо и нямаше настигане.
Калоян и Анджи доста натежаха с гласовете си за Бамбито.

# 1 430
Красима в собствения се сезон беше в топ форма и физически, и визуално. Имаше сила, имаше издръжливост и прецизност, но интрернет я попиля наричайки я Прасима и какво ли не, само защото не беше 45 килограма. За мен тя няма реална представа за собствената си форма, защото сега "изглежда много по-добре" и все още тренира редовно, но й липсва мускулната маса и енергията. Момичето от много младо има сериозни проблеми с възприятието на външния си вид и много се надявам да намери някакъв покой, защото никой не заслужава да не е окей в собственото си тяло.

# 1 431
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Красима качи 10-на кг по време на снимките на сезон 3 и самата тя си го каза.Къде от тъпчене на резиденция,къде от стрес...
Което е фрапантно,защото от 6 сезона и стотици участници,тя е единствената,която е излязла с повече кг,отколкото когато е влязла.

Вчера я погледнах и въобще не харесвам как изглежда в лице. Карикатура.

Никога не бих заложила на нея,дори в нейния сезон беше от типа на Иванина - биче,което става за мъкнене на тежести. Има сила,но не и кардио,логическо мислене,бързина.

# 1 432
Тези обидни думи за Бамби може някои да са ги давали заради фигурата ѝ тогава (аз не бих!) а може заради джуките (бих!).

Diavolo,
моля те пусни анкета: С какво ви нервира продукцията най-много
като има отговори
- с изгъването на правилата
- с глада
- с унизителното отношение
- с необезопасяването
- с нагласени игри
- с изкуствени обрати в сценария (извън нагласените игри)
и други - дайте предложения

И да са разрешени  между 70% и 80% от всички възможни отговори.

# 1 433
То ако дадем предложение, анкетат ще стане 10 страници

# 1 434
Diavolo предлагам към анкетата да сложиш: Кои подготвени участници 12 мъже и 12 жени искаме да видим в Ол Старс?
Изключваме тези в чужбина вече ,женени ,омъжени ,с бебета ,надебеляли ,вече извън форма и тези които не искат да участват /Гого и Алекса/.Няма смисъл да се назовават имена на Веско Панчев и Юлиян като се знае ,че няма изобщо да участват.Само реални.

# 1 435
Кралев. 😂

# 1 436
За сега кой се знае, че ще участва в ол старс? Предполагам всички победители или?

# 1 437
За сега ,помня: Фифо,Андрей,Морунов ,Момчил,Ваня ,Джералдин,Михаела.Алекса също спечели ,защото противникът му се контузи на терена ,но той май не иска да влиза в Ол Старс.

# 1 438
Аз намирам за унизително и една от многото тъпотии all stars да се борят за мястото си. Или поканваш човека или не го поканваш.  И след това честно обявяваш тези които са били поканени но не са приели.

# 1 439
Гаранция, че няма да влязат баш най-известните. Според мен няма да искат да плащат хонорари и така ще си пресеят хората.

Общи условия

Активация на акаунт