💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 893
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 395
Красима за Силвия в ИГ....

# 1 396
Чакай, че се стреснах! Какво има предвид таз женица?

# 1 397
  • София
Като чух какъв е залогът бях сигурна, че зелените ще го загубят.
Нищо вече не ми се струва нережисирано. Гледаме постановки, а не реални игри. Затова и Светлин само губеше време да връзва мешката, вместо да играе играта.

# 1 398
  • Sofia
Мдаааа, интелектът много помага, на този който го има. 😁 А на Красима, която се е докарала на бостанско плашило с тази човка вместо уста, не й прави чест да напада така. И да, Красима си беше демотивирани, езикът на тялото й го показваше, направо крещеше. Жалко за Калоян и чакам с нетърпение отпадането на голямото пиле (Виктория), а после и на Попиленко.

# 1 399
Красима искала да напише нещо, ама нямала желание 😅
Не знам дали беше демотивирана, просто толкова си можеше в този момент.

# 1 400
Тя, че си беше демотивирана се видя по погледа й, а това, че се пише ДЕМОНТИРАН човек, не знам как да го разбирам 😉.
Аз пък изобщо не си я спомних от С3, та се наложи да отворя списъка с участниците от сезона. Пак не си я спомних! Половината от сезона не си ги спомних! И за какво участват някои, като не могат поне да си "осребрят" мъките и лишенията, на които ги подлагат ПР!?

# 1 401
  • София
Хаха, наистина така е написала Joy Даже прекалено монтирана е.

# 1 402
Ооо, разбрах! Силвия е казала, че е била демотивирана, пък тя чула, че е демонтирана и се е обидила!
Леле!

# 1 403
Красима и с 200 да тича няма шанс да настигне Силвия,нито сега, нито преди пет или десет години .SmileyРазлика е от земята до небето.Не знам защо е решила да се обяснява.То се видя и вчера. Simple Smile

# 1 404
Ясно беше като бял ден кой ще спечели и разговорите преди. старта дадоха достатъчно подсказки.
Иначе на мен щеше да ми е интересно Силвия да цъфне при Стан 😀

Скрит текст:
При всеки удобен случай обаче се вмъква невинно как Ралица “не е успяла да си върне формата отпреди бременността”. 🐍🐍

Честно ли не ви става неудобно? Аз недоумявам първо как може за една стройна и красива жена да се каже това с тая увереност и втори… е*хти изискванията към родили жени, честно. И това е от жени към жени. Нула емпатия и отровнички подмятания с уж мил тон межу другото. И без капка мисъл за начина, по който това би го възприела самата жена, ако вече си мисли подобни неща сама за себе си. И не говоря само за към Ралица коментарите, вероятно така сте си и в живота. После четем и клатим глава при новини как момиче сложи край на живота си от следродилна депресия. А сто процента от скоро родилите жени, в депресия или не, вероятно чуват подмятания как не са си върнали формата година след раждането. В потрес съм.

На мен Ралица ми харесва преди и след двете раждания - стройна, висока, красива, с чувство за хумор....

Продължавам да се чудя дали това решение за Красима не беше подсказано от продукцията, за да си вървят по сюжетната линия. С тези двойни аршини на двете еднакви битки много дразнят. Радостина също трябваше да събаря плочките!

# 1 405
  • Sofia
Красима трябваше да си остане в миманса и да поработи върху себе си, а не да ходи да се излага за 5-те минути слава. И не е лошо да поспре с монтажа и демонтажа, че на чучело се е докарала. И друго не разбирам, защо продукцията се чувства длъжна винаги да режисира и да променя хода на събитията? Едно стиковано и силно племе си имаше и трябваше веднага да го разпердушини!

# 1 406
И на мен това участие на Красима и цялото нейно представяне ми изглежда странно. Беше ми мъка да я гледам, но за сметка на това Радост ме забавляваше. Малко "хахо" ми изглежда...особено като си говореше и се смееше сама когато се спъна и падна. Забавно минаване с дъските над водата, дори знамето не успя да закачи както трябва. И с тези забити разноцветни стъпала в единия кадър, а в другия подредени... 😆Бая се зачудих какво гледам, какво се случва или по-точно случвало на живо - някаква пародия на кастинг битка. Май ще бъде интересен образ в другия сезон, ако не последва съдбата на Бисер и Изабела.

# 1 407
  • София
Скрит текст:
При всеки удобен случай обаче се вмъква невинно как Ралица “не е успяла да си върне формата отпреди бременността”. 🐍🐍

Честно ли не ви става неудобно? Аз недоумявам първо как може за една стройна и красива жена да се каже това с тая увереност и втори… е*хти изискванията към родили жени, честно. И това е от жени към жени. Нула емпатия и отровнички подмятания с уж мил тон межу другото. И без капка мисъл за начина, по който това би го възприела самата жена, ако вече си мисли подобни неща сама за себе си. И не говоря само за към Ралица коментарите, вероятно така сте си и в живота. После четем и клатим глава при новини как момиче сложи край на живота си от следродилна депресия. А сто процента от скоро родилите жени, в депресия или не, вероятно чуват подмятания как не са си върнали формата година след раждането. В потрес съм.
Ако визираш моето споменаване на Ралица, не мисля, че си разбрала в какъв смисъл го използвах. Исках просто да защитя Красима, защото много настървено й се нахвърлиха доста хора, че не ставала за нищо. А не е толкова лесно и бързо да се възстановиш след раждане. Най-малкото може изобщо да нямаш възможността да ходиш да спортуваш, ако няма кой да ти гледа бебето за някой час. Да, изгубила е форма, но нямаме представа защо, така че не е добре да се съди с лека ръка.
Аз съм жена и съм раждала, така че не бих осъждала, а още по-малко бих се подигравала на някоя жена за формата. Ралица беше прекрасна преди и по време на бременността, прекрасна е и сега.

От повече от 15 години съм в този форум и така и не успявам да свикна с неспособността да се разбере съвсем елементарен текст.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 14:43 от Reinа

# 1 408
  • София
Едно стиковано и силно племе си имаше и трябваше веднага да го разпердушини!
За толкова сезони вече трябва да сме им свикнали. Но в този конкретен случай си има допълнителна дълбока поука:
Скрит текст:
Една женска коалиция никога няма как да проработи в този формат, защото оставайки без мъже, прецакват и цялото племе и респективно и себе си

# 1 409
Едно стиковано и силно племе си имаше и трябваше веднага да го разпердушини!
За толкова сезони вече трябва да сме им свикнали. Но в този конкретен случай си има допълнителна дълбока поука:
Скрит текст:
Една женска коалиция никога няма как да проработи в този формат, защото оставайки без мъже, прецакват и цялото племе и респективно и себе си
Ами ще ги видим още в понеделник как ще им се отрази.

Общи условия

Активация на акаунт