💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 892
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 440
А другата година ли ще бъде? (извинявам се ако е коментирано вече)

# 1 441
Diavolo предлагам към анкетата да сложиш: Кои подготвени участници 12 мъже и 12 жени искаме да видим в Ол Старс?
Изключваме тези в чужбина вече ,женени ,омъжени ,с бебета ,надебеляли ,вече извън форма и тези които не искат да участват /Гого и Алекса/.Няма смисъл да се назовават имена на Веско Панчев и Юлиян като се знае ,че няма изобщо да участват.Само реални.

Юлиян ясно, ама Панчев защо? Той години наред обикаляше със знамето на племето.Ходеше на мястото на битките на новите сезони.За него това му беше преживяването на живота.Аз мисля, че той не би отказал.

# 1 442
Мисля че Панчев беше инструктиран да изиграе злодея с ризата, ако ме питаха мен (ехееей)  - да го поканят!

# 1 443
Веско Панчев май не е във форма вече,той се ожени ,охрани се  ,по софрите го гледах сниман.

# 1 444
Красима качи 10-на кг по време на снимките на сезон 3 и самата тя си го каза.

Ааа, досега си мислех, че единствената качила килограми е "аз да не съм Магистрала Тракия" от Сървайвър.
Joy
Накрая да не излезе че има дружинка от такива?   Joy

# 1 445
  • Дубай
И Никол Дунев също не отслабна...Стресът си оказва влияние, а е възможно да имат и здравословни причини...

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 23:39 от I.V

# 1 446
  • София
Красима качи 10-на кг по време на снимките на сезон 3 и самата тя си го каза.

Ааа, досега си мислех, че единствената качила килограми е "аз да не съм Магистрала Тракия" от Сървайвър.
Joy
Накрая да не излезе че има дружинка от такива?   Joy

Красима след сезона, в който участва си каза, че умишлено е натрупала килограми преди предаването, за да имала "запас на организма", ако и когато са на реката. Ако в последствие е обявила, че е качила вътре още килограми не съм запозната и за това не коментирам.
Иначе в сезона и нито беше слаб участник, нито глупав - редовно тя им решаваше пъзелите. Продукцията я прецака, защото тя се контузи точно преди елиминационна битка и от продукцията "благородно" предложиха да се яви нейна съплеменничка. Която се съгласи и в резултат гледахме може би най-малоумната такава битка - Елизабет ( номинирана редовно) срещу въпросната девойка ( май беше Елена, но не съм сигурна за името) облечени уж като гладиаторки и целещи делви поставени на платформи в полето на другата. Тип народна топка. И зрителите избухнаха, че отпадна въпросната девойка, а играта е позволявала Красима да я играе. Та така.
Помня, защото аз много харесвах този сезон и като махнем Мани1, най-добрият в много отношения.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 00:41 от gg__

# 1 447
Рекордно нисък рейтинг е отчетен в съботния епизод и всичко това по вина на продукцията. Нула, повтарям, нула кадъра на най-най-силният играч стъпвал някога на тази арена - Краля. Ако не искат рейтингът им да бъде изравнен със земята, точно както Кралят ще изравни всеки по пътя си до финала, продукцията по-добре да пуска в неделя целодневен епизод, сниман изцяло от Гоу Про-то на този велик играч. Единственият човек стъпвал някога на тази арена, който е успял да докаже, че поговорката "Една птичка пролет не прави", няма нищо общо с истината. Ако продукцията не е съгласна, нека се опита да го премахне нечестно и да си свери рейтинга тогава!

# 1 448

Общи условия

Активация на акаунт