💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 911
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 380
Сигурно капитанът Виктория щеше да реши

# 1 381

За бъдещите участници: Изгледайте всички сезони за да сте подготвени за Кастинг-битките.
А мислиш ли , че някой който е изгледал всички сезони , ще се навие да е Бъдещ участник Joy

# 1 382
Подкастът със Светлин е интересен, нищо че е дълъг. Изненада ме колко е приказлив. Най-много ми хванаха вниманието частите:
Рени е казала на Наталия и още една жена от коалицията им да гласуват за нея на съвета. Скрила е от него с цел да не я разубеди един вид, но те му казват. Рени решава все още да играе и имат стратегия, но когато отиват на съвет и Ралица предлага напускането, като възможност на момента тя решава да се възползва.
Не смята, че Гешев че е хлъзгав. С Павел са били в добри отношения, от мъжете най-много с него е общувал. С Микяй не са си продумвали почти.
Нямало нищо между него и Рени. Като гледал епизодите започнал да схваща защо хората си мислят, че има. В момента въобще не му било до любовни истории.

# 1 383
При всички случаи, с това гласуване Калоян си заминава. Виктория "чисто коалиционно" няма да посочи жена.
Дано са на плажа.
Сините на стопанство и червени на резиденция. Само заради несправедливия глад, защото не им върнаха храната.
Виктория и Попиленко е време да си ходят.

# 1 384
Най-много ми хванаха вниманието частите:
Рени е казала на Наталия и още една жена от коалицията им да гласуват за нея на съвета. Скрила е от него с цел да не я разубеди един вид, но те му казват. Рени решава все още да играе и имат стратегия, но когато отиват на съвет и Ралица предлага напускането, като възможност на момента тя решава да се възползва.
Мога да се хвана на бас, че това го е скалъпила едва сега, след огромния хейт, който насъбра заради участието си. Просто съм убедена! Продукцията нямаше да пропусне да врътне малко драма с тайни ако е имало такива. Това е опит за реабилитиране на образа, но не сме вчерашни. Не се хващам.

# 1 385
Чак сега го изгледах и аз. Бамби визуално в много по-добра форма, а фактически - в много по-лоша.  Претендентката водеше убедително, но не спира да ме учудва (а уж вече трябва да сме претръпнали) двойният аршин - какво се считаше за свалена мишена на предишната битка и какво на тази. 
Със сигурност е писано вече, но няма как да пропусна.
И то не за критика на този начин, а на предишния когато Димо усукваше "трябва цялата да падне".  Ма какво значи "цялата" - щото в крайна сметка имаше едно парче заклещено между телове, което сигурно никога нямаше да падне. Или пък какво правим ако е останало 1см парченце?  Много ясно какво - изгъваме току що измисленото правило "цялата да падне" и казваме - приема се. 

Къде по-лесно е да се реши - щом е счупена се брои. Както очевидно е новото правило в съботната битка.  Разберете - това непрестанно измятане не ви прави никак добър имидж. Показва единствено, че акълът ви е пилешки - не ги доизмисляте нещата и после се поправяте.

# 1 386
  • София
Аз се шокирах като видях Бамби. За по-запознатите сигурно знаят, че през годините тя имаше не малко остри и пренебрежителни коментари по адрес на продукцията, а и самата тя беше яко прецакана от продукцията в сезон 3 на битката срещу Кремена.
Изобщо откъде им дойде тази хрумка да поканят Красима? При положение, че има толкова много по-добри от нея, а и по-запомнящи се образи през годините. Освен ако идеята не е била да я изложат и да закопаят Силните, като им изкарат някаква бодибилдърка, а знаем колко неподходящ е фитнеса за Игри на волята. И така да ги подлъжат да заложат за Красима.
А то какво се оказа? Радостина си имаше въздух до края на битката, а Красима се предаде още след плуването. Не ме учудва. Тя си беше котва във водата и в сезон 3. Като 90% от жените от всичките 6 сезона. И какви бяха тези приказки на Анджи, че била я виждала в залата, тренирали, силна била, ала бала. Въздух под налягане се оказа. И толкова много корекции, ужас. Едвам я познах. Това е някакъв нов човек, не е момичето от сезон 3.
Радвам се, че Радост спечели. Красима си спомням колко гадно се държеше с Андрей и Елизабет. Не желая да я гледам в Ол Старс. И няма място там.
Малоумен залог от страна на силните, ама така е, като не слушат Силвето.
Логичен беше изборът за Калоян, въпреки че е кадърно, комплексно и свястно момче. Доводите на Силвия бяха железни. Нямаше как да са Раду или Караолис, а пък жените са в коалиция.
Раду ме изненада с гласът си, да видим дали не е знак за примирие към Силвия. Явно е усетил, че женската коалиция на този етап няма пробиване или наистина си мисли, че за племето ще е добре без Вики, но не и без Силвия. Не знам, той си знае. Но изборът му си беше правилен. Разбира се, че е така. Но чисто коалиционно не направи добро впечатление на Калоян и Караолис. Поне според мен.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 03:10 от Diavolo

# 1 387
Тази нощ сънувах Игрите.
Не искам да съм част от рейтингите им.
Ще довърша сезона заради Анджи, Крамарска, Малвина и Венци, макар че ми е ясна и тяхната съдба.

Дали гледаш или не, няма никакво значение за рейтинга им.И в двата случая не си част от него.

# 1 388
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ясно беше като бял ден кой ще спечели и разговорите преди. старта дадоха достатъчно подсказки.
Иначе на мен щеше да ми е интересно Силвия да цъфне при Стан 😀

Скрит текст:
При всеки удобен случай обаче се вмъква невинно как Ралица “не е успяла да си върне формата отпреди бременността”. 🐍🐍

Честно ли не ви става неудобно? Аз недоумявам първо как може за една стройна и красива жена да се каже това с тая увереност и втори… е*хти изискванията към родили жени, честно. И това е от жени към жени. Нула емпатия и отровнички подмятания с уж мил тон межу другото. И без капка мисъл за начина, по който това би го възприела самата жена, ако вече си мисли подобни неща сама за себе си. И не говоря само за към Ралица коментарите, вероятно така сте си и в живота. После четем и клатим глава при новини как момиче сложи край на живота си от следродилна депресия. А сто процента от скоро родилите жени, в депресия или не, вероятно чуват подмятания как не са си върнали формата година след раждането. В потрес съм.

# 1 389
  • София
След седмица 5

++
Силвето

+
Анджи, Гешев, Димитър и Венци

= / +
Борисенко, Стан, Калоян, Караолис, Миряна, Малвина, Маги и Кантарджиева

=
Микяй и Павката

= / -
Добрин, Кралев, Крамарска, Пелипенко и Анита

-
Вики, Раду и Мартин

--
Нямам

# 1 390
Като слушам пъшкането на Добрин- не си спомням да сме чували Гого така да диша...

Как ще го чуеш като в миналите години нямаха микрофони по време на игра.
Мислих си го и аз, но понеже малко недочувам, реших, че е нещо извънредно. Не намирам голям чар в това страстно дишане. Понеже общото ниво на заснемане и монтаж и на световно ниво... Не ми помага това тежко дишане. Нещо в мен само се напряга допълнително...

Царе са на монтажа.В кастинг битката двете жени са във водата, махнали са микрофоните, но тешкото дишане се чува:) Да не говорим как стъпалата на стената си сменят цветовете като по чудо.По едно време на всяка от стената имаше по едно стъпало с различен цвят и хоп в следващият кадър всички стъпала са с един цвят:)

# 1 391
Всичко сте казали.
Аз следя ИГ на някой от участниците.
Впечатлена съм от Димитър.
Участвал е като доброволец в поход в планината с деца с двигателни проблеми. Компанията е "Направи едно дете щастливо!".
Не е лош човек, а много добър човек. Продукцията много лош едит му направи. Аман!

# 1 392
Много интересен е подкаста със Светлин. Още повече ме хвана яд за него.

# 1 393
Скрит текст:
При всеки удобен случай обаче се вмъква невинно как Ралица “не е успяла да си върне формата отпреди бременността”. 🐍🐍

Честно ли не ви става неудобно? Аз недоумявам първо как може за една стройна и красива жена да се каже това с тая увереност и втори… е*хти изискванията към родили жени, честно. И това е от жени към жени. Нула емпатия и отровнички подмятания с уж мил тон межу другото. И без капка мисъл за начина, по който това би го възприела самата жена, ако вече си мисли подобни неща сама за себе си. И не говоря само за към Ралица коментарите, вероятно така сте си и в живота. После четем и клатим глава при новини как момиче сложи край на живота си от следродилна депресия. А сто процента от скоро родилите жени, в депресия или не, вероятно чуват подмятания как не са си върнали формата година след раждането. В потрес съм.
Винаги ми е правило голямо впечатление как най-голямата злоба и най-осъдителните коментари обикновено идват от жени. За външен вид, за килограми, за начин на възпитание на дете, няма по-големи съдници от останалите жени.

# 1 394
Ралица е страшно красива. Малко жени могат да стъпят на малкия ѝ пръст в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт