💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 979
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 230
Льольо попива с поглед.

# 1 231
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Той Светлин сам се прецака още в началото като започна коалиция с куция кон.

Да, грешна социална игра. Ако беше играл по друг начин социала сега нямаше той да е номиниран.

Mного си му беше правилна стратегическата игра,обаче за негово нещастие Рени и Иванина(с които са имали схеми още в София) се контузиха и не можаха да продължат.
Тримата + Маги + Наталия си бяха солидни за няколко съвета напред.

Яд ме е,че той отпадна на ранен етап от играта.
Кралев пак няма идея къде се намира,кой го харесва,кой ще играе с него.Как е възможно за всичко да е в грешка?
Този ми е приятел,с този се уважавам,сега ще бия тука една игра и ще се наям, точно тези хора исках на блатото с мен.Аз съм най-най. Това момче има дефицити,не си го обяснявам вече цял месец.

# 1 232
Светлин е много кадърно момче.За съжаление, като представител на моята зодия е идеалният Втори. Все някаква мешка ни се овърта накрая и ни спъва. Това бях писала и за Гого (също зодия Риби) и така, факта си е факт, колкото и да не ми харесва. Много му симпатизирах, но и бях убедена, че няма да е победителя- финалист. От 1исто обаче продуктова гледна точка , в ролята на Светлин имаме няколко участника (пластични , бързи, красота на терена , но не много изявени като "шоумени" . Т.е освен чисто да се радваме на представянето им в игрите, друг :купон" не правят. Такива са и Добрин (който ако не беше нападан от Кралев не бихме му чули и гласа) , и Микяй и Калоян и Борисенко , донякъде и Караолис . (изключвам "алфите " на племената (Гешев и Раду ), защото те имат и по друга от гледна точка за шоуто добавена стойност и  дразнителите. Така , че нормално е на този етап да започнат да отпадат еднотипните играчи , чистите спортисти . Все пак, да си сложим ръка на сърцето и да си признаем, че ако искахме да гледаме само спортни постижение- то е пълно с такива канали по телевизията. Успех Светли , надявам се да те видя в all stars

# 1 233
  • София
Аз за друго се замислих. Не беше ли Светлин с огърлицата, която го пази от блатото? Ако е така как хем от продукцията го пазят от изпращане на блатото, хем те самите да го изпратят? Това ме навежда на мисълта, че Кралят е пионката им за коригиране на играта.

Ами не, просто след битката с Наталия му казаха, че ще има имунитет за блатото, но ставаше въпрос само за един път. Тоест когато Анита дойде нямаше как да прати Светлин. Но, ако Светлин беше останал, а Гешев да кажем отпаднал, следващия новодошъл щеше да има право да го изпрати него.
А, грозната огърлица я предложиха след капитанската на Крамарска, но тя е имунитет за съветите да не може да бъде номиниран човек, а не за блатото - да не го изпратят там.

# 1 234
Тази нощ сънувах Игрите.
Кошмари-Светлин елиминиран, Кралев спасен, макар и на блатото.
Сила, красота, елегантност и скромност срещу Льольо.
На къде, по дяволите ни подхлъзва продукцията.
За първи и последен път ги гледам.
Не искам да съм част от рейтингите им.
Ще довърша сезона заради Анджи, Крамарска, Малвина и Венци, макар че ми е ясна и тяхната съдба.

# 1 235
Не е честно това!!! Светльо аут, а онова л...но Кралев остава.

+1000 😡
+1000

# 1 236
  • София
На Светлин имунитетът за блатото беше до края на ИВ, ама "кел файда", както се казва.

# 1 237
Изгледах Благой в Подкаста.

В първия момент като му дали втори шанс в ИВ на блатото се зарадвал,ама след втория ден вече съжалявал ,че не си е отишъл-времето бавно минавало ,а и храна нямало.Павката бил страшен пич.С Кралев станал приятел още от първия ден като се видяли в предаването-били облечени в еднакви ленени дрехи Sweat Smile и само Кралев бил усмихнат ,другите начумерени. Кралев е бил по-избухливият от него.Познавал се е отвън с Габриела и Ангел.Не си е харесвал племето на Гордите,искал при Дръзките.Според него ,Добрин има данни да спечели формата ,въпреки че не му се иска изобщо Rolling Eyes ,а от другите племена предпочита на финала Раду и Микяй.Не чете вече изобщо хейта срещу него.

# 1 238
Ралица:
-- Тръгвате по трасето голи като пушки... ще носите 20 килограмови ризи!

-- С 200 гроша ти си направо като... крал!

Деси:
-- Кралев задължително е чао!

* * *

А за къв чеп му е на Светлин тази тъпа "библия"?

# 1 239
Беше по-логично Светлин да отиде на блатото, а Кралев да отпадне. В това предаване няма никаква логика. Няма да се учудя всичко да е нагласено, затова не влагам емоции като го гледам.
Това са правилата за милионерските синчетата в Игрите. Миналата година за Мартин, тази - за Кралев.

# 1 240
Всички плюят по най-добрите, а ние знаем , че този сезон това е КРАЛЯТ. Колкото и слюнка да лети по негов адрес, той е избрал да мисли, че просто вали и с лекота блокира всички орални течности към себе си, използвайки буйните си къдрици. За неговите завистници тук сега ще стане още по-дразнещо когато разберат, че Кралят е получил специална покана за Олстарс да оглави племе от герои на име Гладните. Хора, които бегло са се доближавали през годините до неистовия глад , на който той е подложен този сезон. Засега изтече информация дори за някои от участниците в племето:

Ники Олинезата (Сезон 2) - Известен с това, че за една вечер е изконсумирал 312 филии с 2х17кг кофи за гасена вар , пълни с майонеза.С атлетичната си физика на хотдог с бирено коремче, той демонстрираше завидни умения по арената, обяснявайки стратегиите си без никакви говорни дефекти кристално ясно, така че да вникнат зрителите в неговите гениални ходове. Въпреки това гладът в предаването го пребори и некоректното отношение на организаторите го лиши от победата в този сезон. Единствен по рода си играч, който пред камери победи продукцията и ги направи за посмешище, лягайки на земята в елиминационния двубой, споменавайки всички роднини на хората от екипа, разбира се само с добро. Получава втори шанс в племето на Гладните, та белкем се засити след толкова години.

Мишо "Захраненият"(Сезон 5) - се видя, че все още Дунев не си е свършил работата и момчето на кастинг битката си беше умрял от глад. Решен да докаже, че все пак го бива на нещо, освен в плуването, той ще бъде вторият член на племето на Гладните. Целта му ще бъде най-накрая да спечели една битка, а не да го затварят с по 5 обиколки, както и да се захрани като хората след толкова години. Има слухове, че Дунев може да участва като негов "захранчик", като ще тича по арената заедно с него, държейки по 2 системи с Рингер Браун и замервайки го периодично със спринцовки тестостерон.

КРАЛЯТ - Най-заслужилият победител в сезон 6 и въобще за всички сезони досега. Не е изненада за никой, че той е поканен не като капитан на това племе, а ще приеме нова титла - крал. Най-голямата привилегия давана някога на тази арена. Капитан, без право на смяна. Вожд, без право на опозиция. Кралят. Пример за цяла България как трябва един участник да се подготвя за това риалити. Суровата подготовка в Льо Розе ще покаже на Фифовци и Гоговци, че там са истинските машини, а не в залата за крос тренажори. Месеците на глад в Хималаите , зимите прекарани в Лапландия , където Кралят е помагал на дядо Коледа да ремонтира шейната (да, Кралят е и световен филантроп), бидейки само по бански в снега, спечелването на световното първенство по плуване в ледени води, използвайки моторна лодка, докато другите се мъчат с ръце и крака (да, ненадминат стратег на арената отново). Всичко това предрича победа и само победа на племето в Олстарс. Дори този сезон - над 30 дни без залък в устата си, Кралят, хранещ се само със слънчева светлина и любовта на зрителите, доминира , както на арената, така и извън нея.

Кринджав поздрав на племето - СЪРЦАТААА.....!?!?!?   ХЛАДНИ!!!   КАКВИ СМЕЕЕ....?!?!?!   ГЛАДНИ!!!!

Нямам търпение да започне този Олстарс и да се насладим отново на тоталната доминация на Краля, пред която ще склонят глава останалите участници. Слуховете са, че сезонът ще почва една година преди следващия ледников период.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 13:31 от tfn2k

# 1 241
Тарикат мъж не писка,
синът му леген изплиска!

# 1 242
Фактът, че толкова се пише за Кралев, показва, че е супер интересен участник. Аз напук на всички го харесвам.

# 1 243
Хората не коментират Кралев, защото е интересен, а защото им дойде до гуша да гледат идиоти и несправедливости.

Направо не ми се гледат последните епизоди… толкова нагласена работа не е имало. Какъв е смисълът от силен каст, като по-важното е простакът да дърпа напред за сметка на подготвени играчи?!

# 1 244
Фактът, че толкова се пише за Кралев, показва, че е супер интересен участник. Аз напук на всички го харесвам.
И аз. Или поне повече от Добрин, Мартин,Димитър и Кръчмарска

Общи условия

Активация на акаунт