💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 953
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 245
И аз така. Много ме дразни това трио. А Крамарска тотално ме разочарова. Пак я харесвам, но ме е яд, че така се представя. Все още харесвам Микяй.

# 1 246
Хората не коментират Кралев, защото е интересен, а защото им дойде до гуша да гледат идиоти и несправедливости.

Направо не ми се гледат последните епизоди… толкова нагласена работа не е имало. Какъв е смисълът от силен каст, като по-важното е простакът да дърпа напред за сметка на подготвени играчи?!

Кралев може да е дразнител, но също е подготвен. Има по-зле от него.

# 1 247
Кралето е смъкнал 10 кг. мускул. Нали каза колко бил, ама той е само мускул. Другите свалят сланини.

Все още не харесвам никого, така както в предни сезони.

# 1 248
  • Някъде там...
И аз не гледам напоследък. Като изчезне блатото, пак ще започна да гледам. Писна ми от нагласени сценарии, съшити с бели конци.
Дразни ме Кралев, яд ме е за Димитър, за Светлин. И кастинг битките ме дразнят, очаквам сега да прецакат и зелените.
Любимец нямам все още, тъкмо си харесам някого и той се изложи с нещо...

# 1 249
  • София
То пък толкова дават блатото...Приключи ерата на Кралев,споко.
Тази година участниците са подготвени,гледали.Кой беше си го изговори за седмица 6 - била по-особена,вероятно и капитанска елиминационна ще има.
И мен ме е яд за Светлин и как можеше да е по-друга играта му-като коалиция,като избор на опонент на съвета,като правилна тактика по време на дуела,но уви.Успех в живота му пожелавам!
Сега и племето вече е най-малобройното,на мястото на Рени така и не дойде никой.
Жълтите пък при двама елининирани са 7,сините -при двама елининирани-5.
Ето това мен продължава да ме дразни.

# 1 250
  • София
Фактът, че толкова се пише за Кралев, показва, че е супер интересен участник. Аз напук на всички го харесвам.

Интересен не, изключително дразнещ - да. Той надмина дори Мани миглата по дразнещо и нагло поведение, но в него има и едно подлизурство, отвратителен ми е, не мога да приема, че мъж може да се държи така.

Ето един Стан, не ми е от любимците, но има едно достойно поведение, мъжко, дойде и не се нахвърли на храната, даде на другите първо, даже бе кавалер, ако не се лъжа. Ами Венци - това момче измрънка ли за нещо, а се раздава на макс на арената. Това са мъже.

# 1 251
Фактът, че толкова се пише за Кралев, показва, че е супер интересен участник. Аз напук на всички го харесвам.
Харесваш някой напук не мисля,че е много уместно.

# 1 252
  • Sofia
Кральольо - "топ играчът" на сезона! Най-добър и всичко можещ, стратегът на сезона с десет хода мисли той напред. Всички него го обичат и във вярност му се вричат. Беден, гладен и изнемощял, от цял месец храна не е видял. Джанките за него са деликатес щом хапне действа с финес. Велик играч за всички времена с умения и воля, и без грам храна. Стратег голям, велик умник, герой от сой и род велик. Него татко му го е учил - мъж тарикат да не писка, но винаги храна да иска! Закуска, обед и вечеря - е татковата му повеля. Послушен син и страшен егоист да хапне той, да е герой мъжът от сой. Не мъж, а цяла канара за победител е орисан във всяка игра. Победата за него е целта хем му се полага, хем най-добре му приляга! 😂

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 14:09 от Crystal_Noir

# 1 253
  • Някъде там...
Въпросът не е колко дават блатото, а самото му съществуване. От една страна е издевателство над участниците там, от друга страна е начин да манипулират сценария. Да отстранят нежелан участник, да спасят някой техен човек, да разместят хората по племената, за да създадат условия за конфликт. Ей това ме дразни мен.

# 1 254
Кралев - такъв и онакъв, харесван или не - ама колко поста има за него. Както се казва - "няма лоша реклама", всяка една "продава".

# 1 255
О, има лоша реклама. И най-лошата е, когато разгласяваш нещо, което няма никаква стойност за потребителя.
Аз пък си мисля, че Кралев се изчерпа като персонаж. Не виждам какво друго могат да ни предложат от него. Досега Кралят-слънце само ни занимава с това как той е най-велик, всичко е опитал, всичко знае и всички са му приятели... Интересно, че всеки от другите мъже нормално прояви интерес към женската част от играта по един или друг начин. Кралев няма време или интерес дори да погледне момичетата. Остава да ни покажат, че се е увлякъл по Благо, например...Иначе вече няма с какво да ни изненада. Предвиждам, че може и да отпадне скоро. За да успеем да научим за другите по нещо. За Венци например състоя ли се онзи разговор, в който съобщаваше за себе си?

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 14:05 от victoria vassileva

# 1 256
Ох, щом Ралица каза, че ще се побие на челна стойка, ако Кральо пропусне да се оплаче за храна, явно е пътник.
Богати родители, да знаете, че ако заточите детето си в Льо Розе, то няма да умре от глад. Там ги хранят по 5 пъти на ден.

Относно Венци и глада – вярвам, че повече е гладувал в сиропиталището, отколкото в Чуждестранния легион. Слушала съм истории от мой познат, в които само да са поискали храна и са им я пускали с хеликопери и дажбите са били достатъчно големи, та са можели да хранят и местните африканчета.

# 1 257
Щом е официален подкаст на предаването... пък да сложим линк Grinning

# 1 258
Е той Кральольо нищо не "продава", че да му трябва реклама добра или лоша. И все  пак се вижда, че колкото и да се излагаш и колкото голям смотаняк да си има мацки жадни за пари, които ще ти се налепят, визирам снимката с приятелката.

# 1 259
Когато продукцията отива в крайност да пародира нечий образ, съм много склонна да дам втори шанс на човека и да го гледам и в други предавания. Освен това не обичам стадния принцип и някакво предаване да ми насочва мнението в дадена посока.

Общи условия

Активация на акаунт