💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 983
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 185
Много жалко за Светлин. Ама нали е важно, че Кралев остава...Ужас.

# 1 186
  • На брега на реката
Много жалко, много! Възпитан млад мъж!

Оставиха и кожата си на този пясък.

Ако можех да докопам този, който е  е измислилл тази битка и този който ги е одабрил, бих му извила врата. Такава подигравка с тези здрави, прави момчета.

# 1 187
Пфуу, че ме е яд за Светлин! Струва ми се, че той нямаше достатъчно хъс за победа. А има голям потенциал. Не се бореше достатъчно, сякаш се предаде още на варелите. И сините мишки, които го пратиха заслужават храна да не видят.

# 1 188
Това беше най-мудната битка. Никакъв съспенс. Едновременно безинтересна и тъжна битка или по-точно разходка.

# 1 189
Беше по-логично Светлин да отиде на блатото, а Кралев да отпадне. В това предаване няма никаква логика. Няма да се учудя всичко да е нагласено, затова не влагам емоции като го гледам.

# 1 190
Красима утре ще играе.Тя не роди ли скоро?

# 1 191
Павката няма да има срещу кого да гласува. А Кралев, който нарочно падна, за да се спаси, още е в играта. Каква ирония.

# 1 192
  • Варна
Много жалко за Светлин😠
Много добро момче.Ама  какво пък ще си гледаме Кралев.. Всеки ден по десет пъти:" не съм ял".
Не мога  да повярвам, че  не ни оставят това приятно момче за гледане, а трябва да  ни  оставят Кралев.
Това е гавра със зрители и с участници.

# 1 193
Много ме е яд , че Светльо си тръгва -беше по-добър на плуване , по-добър на халки в състезанието , просто много време загуби с тая мешка . . Възпитано и красиво момче , окуражаваше противници , не изпадна в конфликти  и схемаджийство .На мен ми беше фаворит.  
Уви ще гледаме Добрин  , който все има нещо има “ напредвид”, както сам казва.
Тръгва си едно момче , което е удоволствие да се гледа и запазват циркаджията Кралев , за да се дъвчи дъвката от сеирджиите.
Цялата им игра  е толкова нагласена и си следват сценариите.

# 1 194
То се виждаше,че Светлин само се мотае, а пък и не е толкова добър актьор за да го прикрие. Толкова нагласено, че чак безинтересно. Не мога да повярвам как продукцията успя да съсипе битка с толкова голям потенциал, за това си трябва талант

# 1 195
Той Светлин сам се прецака още в началото като започна коалиция с куция кон.

# 1 196
  • София
Ами страшно ме е яд! Това момче трябваше да е измежду финалистите. Защо, защо не съобрази да остане последен и да отиде той на блатото? Щеше да има шанс да излезе, а и нямаше да се налага да се изправя срещу приятел. Ех, значи... Много можещо момче, което си изигра не много умно играта. Първо ходеше по гайдата на любимата и  играеше в нейна услуга, сега това.
А и напоследък сякаш беше изгубил живец, нямаше я тази енергия и този плам на арената, които имаше в началото.
Жалко, много жалко! Исках да го гледам още.

# 1 197
  • Бургас
Добре де, слагат жилетки на мъжете, когато играят срещу жени за да изравнят силите. А днес ЗАЩО??? Вместо да се насладим на двама равностойни играчи, които да летят по арената, гледахме мудна игра и слушахме тежкото им дишане! 
За мен тези жилетки са издевателство при всички обстоятелства, но днес бяха и безсмислени и убиха удоволствието от хубав двубой.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 22:23 от pafal

# 1 198
Той Светлин сам се прецака още в началото като започна коалиция с куция кон.

Да, грешна социална игра. Ако беше играл по друг начин социала сега нямаше той да е номиниран.

# 1 199
Хора, жилетките са, защото утре ще  гледаме жени на същото трасе.

Общи условия

Активация на акаунт