💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 72 073
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 200
Продукцията, абсолютен позор!

# 1 201
Светлин напълно отговаря на името си. Беше страшно добър, един път не е казвал нещо лошо, винаги се е държал достойно докрай. Наистина едно възпитано и светло момче, много жалко.

Сега ще трябва да гледаме Жабокът-цар в естествения му хабитат.

# 1 202
За съжаление моят фаворит отпадна. Много, много жалко. Вече ми е все едно кой ще победи ( не че не прочетох на много места кой е той, дори без да съм влизала в темата за спойлери )

# 1 203
  • Бургас
Така е, трасето ще се минава от жени, но това си е съвсем отделна игра. Разбирам логиката, но за мен няма смисъл. Така или иначе не сравняваме времето за преминаване на едно и също трасе от двата пола.

# 1 204
  • София
Жалко за Светлин, но имаше малшанс с коалицията, която аз не харесвах.

Добрин никак не ми е приятен, все пак показа че е хитър и мислещ.

# 1 205
Играта щеше да е много пи- динамична и с повече обрати, ако бяха без жилетки . …
Добре, решили са Продюсърите и Кралев остава- надявам се че му предстоят тежки агонизиращи дни сред любими хора на блатото,  а също и че след тях е оставил достатъчно материал за комедийното си участие в ИВ.
Може ли някой с достъп до социалните мрежи на лирическия герой Кралев, да сподели негови коментари ? Дали е щастлив сега, гледайки се?

PS: Светлин за ИВ е като Хектор в Илиада.

# 1 206
Добрин е като скакалец.

# 1 207
Защо бе Светли, защо бе момчеее? Пфуу, язък,един добър играч си замина.

# 1 208
Няма място за светли души в този формат - затова си замина.

П.П. Звучи гробищарско. Имам предвид, че момчето е много читаво и не се вписва в схемите им.

# 1 209
Буквално Светлин си го пренесоха в жертвоприношение, за да си спасят "рейтинговия" сезон и Кральо да продължава да дразни зрителите, за да пишат коментари и да изкара и най-лошото от играчите, от които има така или иначе 2-3 образа направени като говорители, а останалите са пейзаж и пълнеж, дъно. Битките са излишно усложнени, дълги, скучни, ако преди не си е личало потбутването от страна на продукцията сега чак е натрапчиво и излишно.

# 1 210
Сигурно са подшушнали на Кральо да не бърза.

# 1 211
  • София
Много хубава първа игра - ако изключим участието на един конкретен играч, на когото обаче обективно не мога да отрека едно - изостана първоначално, защото само той тръгна към люлките от правилната страна. Сега което си е си е - но Димо призна преминаването на другите и той се забави там. Не, че имаше възможностите и уменията да победи така или иначе. Поне ми хареса, че няма шанс за момента да се оправдае, че след победата на Гешев е решил да остане четвърти, та се дозакопа сам с обяснението - другите имали късмет и за това са успели, а той не.
Иначе, ако на следващата битка на блатото му дадат игра и възможност, за да излезе веднага - тотално тъпо от страна на продукцията, след като други нямаха тази опция.

Елиминационната - поредна глупост с тези жилетки, битката щеше да е чудна за гледане без тях. Ама толкова си могат явно. Яд ме е, че Светлин отпадна, но от една страна и сам си е виновен - като правеше схеми с Рени и беше готов и от собствената им коалиция тогава да пращат на елиминации - нямаше проблем. Ами да беше пообмислил, че контузен участник от преди влизането му - май не е най-добрия съюзник. Кофти стратегия и социална игра.

Добрин не ми е любимец, но също игра добре и браво за победата.
Като цяло и двамата ми харесаха как спортсменски се държаха и преди битката и след нея.

# 1 212
Поклон пред безапелационната игра на КРАЛЯ и в тази серия. Собственоръчно отсрани един от претендентите за първото място - Светлин и официално показа, че е по-добър от него както на терен, така и извън него. Въпреки че продукцията се опита да го препъне отново , слагайки му да хвърля 15килограмови , медицински топки на битката за спасение, докато другите подмятаха балони, той прозря пъкления план, че искат да се спаси, ставайки първи , но да не е с колосална разлика пред другите. Дори няма да споменавам , че трябваше да бъдат дисквалифицирани и тримата други участници още на старта, когато погазиха правилата за минаването на люлката, а само Кралят се опита да ги спази! Продуцентите не знаят, но тайното обучение в Льо Розе кара възпитаниците си да мислят 736 хода напред в играта, което означава, че Кралят е спечелил вече сезона поне в още няколко стотин реалности. Прилагайки вече превърналото се в религия във всички риалити формати тайно учение, а именно - "Тарикат мъж не писка", той умело симулираше, че не може да качи медицинските топки 3 часа, за да иде на Блатото, да елиминира Димитър, да се захрани с джанки (поредното умело париране на опитите на продукцията да го умори от глад дори на резиденция!) и да се върне по-силен от всякога на трон по свой избор в племената. Управлявайки Добрин като кукла на конци през цялата елиминационна битка и сипвайки от разхлабителното, което продукцията му сложи във водата на играта с бягането, в мешката на Светлин, Кралят за пореден път доказа, че е ненадминат стратег и най-заслужаващият победата.

Това е последният сезон, в който Димо ще подарява Библията на Игрите след битка. От следващия вече ще се продава сборник с поговорки на Краля срещу 1000 гроша. Най-силното предимство давано някога на тази арена. Когато хората се сетят за хитовете "Тарикат мъж не писка", "Синята кръв боя не хваща", "На всяка мерудия манджа" и много други, които засега ще запазя в тайна, 1000 гроша ще изглеждат като 5 левов ваЛчер за покупки.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 23:42 от tfn2k

# 1 213
Кралев и гадже

# 1 214
Леко се е навела, за да не го комлексира. Девойката явно има здрави нерви.

Човекът наистина гладува – в началото гледаше втренчено в събеседниците, та чак плашеше, а сега погледът му помътня.

Общи условия

Активация на акаунт