💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 5 (14.10 - 21.10)

• 71 937
  • 1 448
  •   1
Отговори
# 1 275
И аз така мисля. Да не изтърве Рени. Wink

# 1 276
  • Дубай
Не мисля, по-скоро Светлин искаше да си ходи, защото ако искаше, можеше да остави Кралят да отиде на номинацията, а той в блатото и шанс за обратно връщане в племената.

На теория да, но на практика как? Кралев упорито се стараеше да е последен, колко по-кьопаво трябваше да се представи Светлин? А и с пустия имунитет за блатото какво правим?

Като остави Краля да спечели, но пък битката щеше да се протака с часове.Може би имунитетът тук щеше да изгори,всъщност той не беше ли само за тогава,когато Деси замина.

# 1 277
  • София
Да, щяха да се надлъгват кой по-неточно да мята. Накрая щяха да ги накажат удобно за сценария.
Не знам, аз за имунитета разбрах до края.

# 1 278
Кральольо е за съжаление до някъде. Живее си сам в някакъв негов свят , в който всичко е много хубаво и всички го обичат и му се прекланят. И ако беше само това , щях да му симпатизирам до някъде. Но в егоцентризмът си , няма капка жал да навреди на друго човешко същество , да го наклевети, да вземе неговия дял храна , да го прати на блатото с кеф. Понеже е убеден , че на този свят само той има чувства. Другите са предмети , които съществуват , за да пазят неговите чувства и желания.
И за финал , пожелавам на всички дами , мъжете им да ги гледат така , както Кралев чуждата чиния Laughing

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 22:06 от AuroraBB

# 1 279
Хората не коментират Кралев, защото е интересен, а защото им дойде до гуша да гледат идиоти и несправедливости.

Направо не ми се гледат последните епизоди… толкова нагласена работа не е имало. Какъв е смисълът от силен каст, като по-важното е простакът да дърпа напред за сметка на подготвени играчи?!

Кралев може да е дразнител, но също е подготвен. Има по-зле от него.
Ако на хората им беше писнало от несправедливости щяха да са не по-малко критични към присъствието на Павел в игрите , който заради широката си аудитория и  фенска маса е толериран от продукцията . Единствено е вътре заради продукцията , коалицията си със силните Гешев и Микяй , а дори е по-слаб от Деси и Маги . Еми не е справедливо Светльо до е извън игрите преди Павел.
Да не говорим , че продукцията определено акцентира върху негативите  на  Кралев ( само на неговото препречване на пътя на противник в предходната игра дават повторение на кадъра , независимо че е разрешен похват и всички го ползваха ) Не случайно  познавайки народопсихологията на зрителя се акцентира върху едно и също мрънкането , глада му , милионерския му статус и публиката вече е настървена и изписва десетки страници за бординг училището , за родителите му , използат се епитети за цялата му рода , един оригиналничи.  с прякори , друг си упражнява есеистичния стил на писане . Само че вече и тези аргументи доскучават и не може да са лайт мотив цял сезон и скоро и него ще го отпратят.
А Светльо с това че е влязъл в коалиция с Рени не го прави лош и  недостоен играч. Напротив показа , че може са е верен на обещания , прям в отношенията си . Жалко , че си замина Светльо , а подкрепата точно на Фифо и Мастагарков ме радва , че не съм сбъркала за фаворита си.

# 1 280
Съгласна съм за Павел.Присламчи се към силните и стана силен.А и умее да борави с думи в своя полза и зрителите да не се дразнят от него.

# 1 281
Според мен, знаейки, че харесва Рени, като нищо нарочно отпадна. За какво да продължава в нагласено предаване - по-добре да види дали ще се получат нещата с Рени, докато са ѝ още пресни спомените с него. Wink

# 1 282
Съгласна съм за Павел.Присламчи се към силните и стана силен.А и умее да борави с думи в своя полза и зрителите да не се дразнят от него.
Много правилно. Въпреки, че аз едва го дишам , единствена утеха ми е , че  такива като него бързо ще изгърмят, когато не е важен гласът им

# 1 283
  • Sofia
На хората им е писнало от типажи като Кралев, затова и го коментират, а не защото ги развеселява или им допада. Далеч съм от мисълта, че влизайки в коалиция с куция кон Светлин е лош, но не мога да отрека, че постъпката му е глупава и показва неопитност и липса на мисъл и трезва преценка.

# 1 284
Неделчо и Туджаров в епизода си от 17.10. правят много хубав анализ на цялото безумие на продуцентите.  , гаврата с участниците , сценариите им кой кога да отпада, провалянето стратегии на играчите  , неравнопоставеност на състезателното поле -неща които всички виждаме.
Споменаха , че има клауза  с финансови ангажименти ако се откажеш да продължиш и са очаквали Кралев да се откаже . Та в тоя ред може би Габи , която напусна  е санкционирана- не знам.
Доколкото съм разбрала май са забранили на участници от този сезон да гостуват при Неделчо.

PS Ако им беше писнало на хората от типажи , като Кралев нямаше продукцията да го бута и нямаше повечето коментари  да са за него. Явно такива бигбрадърски похвати вдигат рейтинга на продукцията и повишават интереса на зрителя.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 17:49 от gerido

# 1 285
В друго предаване са коментирали как това с неустойките при преждевременно тръгване много трудно може да мине в съда. И че продукцията едва ли би се занимавала да съди някого специално заради това. Но пък не пречи да плаши гаргите с някакви смешни клаузи.

# 1 286
# 1 287
Много ме е яд за Светлин, добро момче, но в грешната коалиция....
"Добро момче", дето гласуваше за себе си и за Рени.  И не даваше възможност на Микяй да стане капитан при изравнени гласове, защото пак избира себе си. И няколко пъти спасява Тиктокърката, която за нищо не ставаше.

абсолютно подкрепям, голямо жалване за Светлин, голямо нещо, но като беше с котвата Рени и бесеха с коалицията си и той пазеше един "куц" играч за сметка на силните и така вредеше на племето, тогава всички му се смееха как бил глупав, водел се под жена и бил под чехъл.
Той не може да си върже мешката, но видиш ли всичко било нагласено да падне и той нарочно се бавел
??? И как става това, има го в контракта ли - Светлин ти си до седмица 6 после отпадаш на битката, бави се колкото можеш .... глупости на търкалета.

Много силен физически играч, но не много проницателен - и в стратегии и на битки, отделно той сам каза, че в реалния живот Добрин го е бил по често отколкото той него.

Сам си е виновен за отпадането с коалицията която е направил с Рени още отпреди игрите.

# 1 288
Довечера Зелените не трябва да залагат на Красима. В Сезон 2 или 3 (не помня точно в кой беше) не се представи добре. Тромава е, бавна и мудна. Не блестеше с почти нищо и рано отпадна. Ако са гледали всички сезони ще го знаят. Да не се получи като миналата седмица ситуацията с Мишо.

За бъдещите участници: Изгледайте всички сезони за да сте подготвени за Кастинг-битките.

# 1 289
Не съжалявам ,че Светлин отпадна.Личи си ,че има по -добре подготвени играчи и физически и социално в играта.Още в началото той си избра грешната коалиция и нещата му се развиха в отрицателна насока.Сам си призна в интервюто ,че  е поглеждал Добрин как търчи по трасето бързо ....

Подкаста със Светлин е много интересен,ама е 2 часа .Доста неща казва .

Общи условия

Активация на акаунт